CinemaKlub

Hihetetlen: a Halálos iramban 8 még magasabbra tette a lécet!

rtl.hurtl.hu

2016. december 12. 10:59

Kijött a legújabb autós gigamozi előzetese, és be kell valljuk, leesett az állunk, pedig nem vagyunk óriási rajongók. De a Fast 8 képes volt, az amúgy is látványorgazmus közeli sorozatot, még inkább felpörgetni.

A Fast 8 készítői és színészgárdája – kifejezetten Vin Diesel és Dwayne Johnson – hónapok óta pörgetik a rajongókat különböző kulisszatitkokkal, izgi részletekkel, képekkel, videókkal és mindenféle finomsággal, amit megkívánhatunk.

Azt is jó ideje tudjuk, hogy az alapgárda ismét visszatér – mert ugye ez egy nagy család, de persze mellettük kapunk egy ígéretesnek hangzó Oscar-díjas színésznőt is, Charlize Theron személyében, és eye-candy-ként Scott Eastwoodot is.

Mindenki megígérte, hogy ez a rész is hatalmas, bombasztikus és minden lesz, de ezek akkor még csak üres ígéretek voltak.

Most viszont kaptunk egy olyan nyálcsorgatóan pörgős, meglepő fordulatokkal operáló trailert, hogy magunk se hisszük el, hogy ez lehetséges. Az új szlogen pedig hidegrázó lehet a legnagyobb fanoknak:

„Nincs többé család”



Persze, igyekszünk megnyugodni, hiszen jól tudjuk, ez még a beetetés időszaka és meglehet, csupán a legjobb snittekeket összeollózva akarják biztosítani a későbbi jegyeladásokat. De őszintén: ezt mi sem gondoljuk komolyan!

Paul Walker – akiről gyönyörűen emlékeztek meg a hetedik részben, aminek forgatása alatt tragikusan elhunyt a színész – biztosan büszke lenne rájuk.

De elég a dumából, nézzük a nagyérdeműt:

#CinemaKlub#halálos iramban 8#trailer#előzetes

Címlapról ajánljuk