Műsorújság
RTL Most

Minden, amit eddig tudni lehet a Halálos iramban 8-ról!

Kik térnek vissza, kik csatlakoznak újonnan és egyáltalán mi a helyzet jelenleg a Fast 8 háza tájával? Most összeszedtük azokat a hírmorzsákat, amit minden rajongó tudni akar.

Összetartó család a Halálos iramban csapata, ami nem véletlen, hiszen egy nagyon kitartó és lelkes rajongótábor veszi őket körül, ráadásul ennyi filmmel és közösen eltöltött évvel a hátuk mögött komoly kapocs alakult ki a stábtagok között. Nem is meglepő, hogy Paul Walker tragikus halálát követően gyönyörűen emlékeztek meg a színészről a hetedik rész végén, és igazából azóta is.

Most azonban tovább kell lépnünk, hiszen új időszámítás kezdődik, megannyi új arccal és rengeteg őrült autós tervvel.


Lássuk, hát a részleteket:

Kik érkeznek?

Két új arc csatlakozik a nagycsaládhoz: egyrészt megkapjuk a gyönyörű – igen, az esetében ér, hogy egy férfira is ezt írjuk – Scott Eastwoodot, akinek a karaktere Kurt Russellel dolgozik majd együtt a sztori szerint. Másrészt jön Charlize Theron, aki a nyolcadik etap főgonoszát alakítja majd. És mi már most dörzsöljük a tenyerünket, hiszen eddig jópárszor kiderült, hogy a színésznő fürdőzik az ehhez hasonló szerepekben.

 


A visszatérők

Nem, Leonardo DiCaprio most a ló gyomrában marad… viszont Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris és Kurt Russel újra velünk lesznek.

A helyszín

A Halálos iramban filmektől már megszokhattuk, hogy szeretik körbeutazni a világot, és így lesz ez a következővel is, amely az eddigi pletykák szerint Kubában játszódik majd. Jelenleg a Universal azon van, hogy megszerezze az engedélyeket, hogy a jenetek egy részét eredeti helyszínen vehessék fel. Ezen kívül a forgatások többsége Atlantában zajlik majd, de természetesen pár izgalmas helyet is bedobnak a buliba: Oroszország és Izland merült fel eddig.

 


A történet részleteit viszont még homály fedi...

A nyolcadik film 2017 áprilisában érkezik majd a mozikba, utána pedig kétévente újabb részeket is kapunk. A kilencedik 2019-ben, a tízedik pedig 2021-ben jön!

Forrás: The Hollywood Reporter
Képek: Tumblr, Facebook

 

Legnézettebb videók