Műsorújság
RTL Most

Újabb nagy név a Fast8 forgatásán!

Helen Mirren Oscar-díjas színésznőt is a fedélzetén köszöntheti a Halálos iramban legújabb része! Sőt Vin Diesel-nek köszönhetően megtekinthetjük az első fotót is a forgatáson járó csillagról!

A Halálos iramban-filmek atyja, Instagram oldalán osztott meg egy képet Mirren-nel, melyhez a következő sorokat fűzte:

„Őszinte öröm és megtiszteltetés Helen Mirren-nel dolgozni!”
 

 

Egy pillanat... on

A képen Diesel már a jól megszokott macsó öltözékében látható, míg a színésznő viselete királynői eleganciáról tanúskodik. Azt sajnos, hogy a színész karaktere Dominic Torreto, mit vitathat meg Helen Mirren egyelőre ismeretlen karakterével nem tudni. Azonban, nem az Oscar-díjas angol színésznő az egyetlen, akit láthatunk majd a Fast8-ban!

Hiszen szerepelni fog a moziban Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Lucas Black, Tyrese Gibson, Ludacris és Kurt Russel is. Az ismerős csapathoz pedig csatlakozik még Cipher-ként Charlize Theron, Kristofer Hivju, Scott Eastwood, akinek karakteréről még szintén nem tudni semmit sem, valamint a pletykák szerint Ryan Gosling kedvese, Eva Mendes is!

A filmet egyébként, New Yorkban, Atlantában, Oroszországban és Izlandon is forgatták, valamint rövid ideig Kubában is, ami arra enged következtetni, hogy megismerhetjük Torreto ottani családját, de még ezt sem erősítették meg.

A Fast8-at 2017 áprilisában mutatják be, ahogyan már az is biztos, hogy a sorozatot lezáró trilógia második moziját 2019 áprilisára, a befejező részt pedig 2021 tavaszára tervezik!

Forrás: movieweb.com
Képek: Instagram, tumblr.com

Legnézettebb videók