Műsorújság
RTL Most

15 év telt el, mióta bemutatták az első Halálos iramban filmet!

Az évforduló alkalmából lássuk, milyenek is voltak a kezdetek! A bennfentesek most megosztják tapasztalataikat és emlékeiket, egyszóval rengeteg érdekességet tudhatunk meg! Arról nem is beszélve, hogy Amerikában újra a mozikban landolnak a filmek, a rajongók nagy örömére!

Amíg be nem mutatják a legújabb részt, a Fast 8-at, addig a 15. jubileum alkalmából a gyártók újból a nagyvásznon mutatják be a régi történeteket!

A mozik főhőse, a Halálos iramban család atyja, Vin Diesel a következőket nyilatkozta az eseménnyel kapcsolatban:

„Tizenöt évvel ezelőtt az életem örökre megváltozott… Dom megszületett, egy kicsit vissza kell tekintenem, mit is jelent ez az egész valójában! A testvériség, amit Brian-nel kialakítottak, a szerelem, amit Letty-vel megszemélyesítettek, a családiasság érzése, amit Mia-nak köszönhetünk. Szürreális belegondolni, hogy ez a film mindezeket fenn tudta tartani az évek alatt, sőt mindezek egy ennél sokkal nagyobb dologhoz vezettek. Büszke vagyok a Fast családunkra, és a stábnak is hatalmas köszönet!”

Mindeközben Michelle Rodriguez már a lőtéren gyakorol és készül, hogy Letty-ként visszatérhessen a nyolcadik részben, hogy a vagány csaj ismét Toretto oldalán álljon!

A színésznő pedig azt is elárulta, mit jelentett számára ez a tizenöt év és hogy miben változott Letty ez alatt az idő alatt:

„Ő egy olyan karakter volt, aki sok munkát igényelt, és végül megkaptam a szerepet! Ez egy férfiak által uralt terep, hiszen egy akciófilmről van szó, én pedig megértettem, hogy nem igazán értik milyennek kéne lennie egy erős és független nőnek!”

Rodriguez hozzátette, hogy az évek során egyre könnyebbé vált számára a szerep, bár a változtatások a karakterében nem mindenkinek tetszettek: „Azt gondolták, ki ez, hogy csak így átírja a dolgokat? Én pedig mindig elmondtam, hogy nem csinálom meg, ha ők sem! Szerencsére végül mindig sikerült dűlőre jutnunk.”

A belevaló színésznő elmondta, hogy Diesel nagyon türelmes és kedves volt a forgatások alatt és hogy ha csak egyetlen dolgot kellene mondania, miért működnek ezek a filmek már ennyi ideje, akkor az az lenne, hogy a rosszfiúnak tűnő színész tényleg tiszteli az erős nőket!

Csupán ez elég a sikerhez? Az egzotikus szépség elárulta, mit gondol erről:

„Amikor belefogtunk a folytatásokba, akkor az még tabunak számított, hiszen a ’90-es években minden addigi sorozatgyártás csak egyre rosszabb lett, aztán a producerek és befektetők úgy döntöttek, ez az egyetlen módja, hogy visszahozzuk a költségeket. Mi olyan dolgot csináltunk, ami egyszer már működött, az emberek pedig esélyt adtak neki, egy olyan stáblistával is, amin nem voltak akkoriban nagy nevek!”

A Halálos iramban filmek az elmúlt évek alatt több mint 3,9 milliárd dolláros bevételt termeltek, melynek egyik újabb állomása jövő áprilisban kerül majd a mozikba!

Forrás: ew.com
Képek:Tumblr

Legnézettebb videók