Műsorújság
RTL Most

15 év telt el, mióta bemutatták az első Halálos iramban filmet!

Az évforduló alkalmából lássuk, milyenek is voltak a kezdetek! A bennfentesek most megosztják tapasztalataikat és emlékeiket, egyszóval rengeteg érdekességet tudhatunk meg! Arról nem is beszélve, hogy Amerikában újra a mozikban landolnak a filmek, a rajongók nagy örömére!

Amíg be nem mutatják a legújabb részt, a Fast 8-at, addig a 15. jubileum alkalmából a gyártók újból a nagyvásznon mutatják be a régi történeteket!

A mozik főhőse, a Halálos iramban család atyja, Vin Diesel a következőket nyilatkozta az eseménnyel kapcsolatban:

„Tizenöt évvel ezelőtt az életem örökre megváltozott… Dom megszületett, egy kicsit vissza kell tekintenem, mit is jelent ez az egész valójában! A testvériség, amit Brian-nel kialakítottak, a szerelem, amit Letty-vel megszemélyesítettek, a családiasság érzése, amit Mia-nak köszönhetünk. Szürreális belegondolni, hogy ez a film mindezeket fenn tudta tartani az évek alatt, sőt mindezek egy ennél sokkal nagyobb dologhoz vezettek. Büszke vagyok a Fast családunkra, és a stábnak is hatalmas köszönet!”

Mindeközben Michelle Rodriguez már a lőtéren gyakorol és készül, hogy Letty-ként visszatérhessen a nyolcadik részben, hogy a vagány csaj ismét Toretto oldalán álljon!

A színésznő pedig azt is elárulta, mit jelentett számára ez a tizenöt év és hogy miben változott Letty ez alatt az idő alatt:

„Ő egy olyan karakter volt, aki sok munkát igényelt, és végül megkaptam a szerepet! Ez egy férfiak által uralt terep, hiszen egy akciófilmről van szó, én pedig megértettem, hogy nem igazán értik milyennek kéne lennie egy erős és független nőnek!”

Rodriguez hozzátette, hogy az évek során egyre könnyebbé vált számára a szerep, bár a változtatások a karakterében nem mindenkinek tetszettek: „Azt gondolták, ki ez, hogy csak így átírja a dolgokat? Én pedig mindig elmondtam, hogy nem csinálom meg, ha ők sem! Szerencsére végül mindig sikerült dűlőre jutnunk.”

A belevaló színésznő elmondta, hogy Diesel nagyon türelmes és kedves volt a forgatások alatt és hogy ha csak egyetlen dolgot kellene mondania, miért működnek ezek a filmek már ennyi ideje, akkor az az lenne, hogy a rosszfiúnak tűnő színész tényleg tiszteli az erős nőket!

Csupán ez elég a sikerhez? Az egzotikus szépség elárulta, mit gondol erről:

„Amikor belefogtunk a folytatásokba, akkor az még tabunak számított, hiszen a ’90-es években minden addigi sorozatgyártás csak egyre rosszabb lett, aztán a producerek és befektetők úgy döntöttek, ez az egyetlen módja, hogy visszahozzuk a költségeket. Mi olyan dolgot csináltunk, ami egyszer már működött, az emberek pedig esélyt adtak neki, egy olyan stáblistával is, amin nem voltak akkoriban nagy nevek!”

A Halálos iramban filmek az elmúlt évek alatt több mint 3,9 milliárd dolláros bevételt termeltek, melynek egyik újabb állomása jövő áprilisban kerül majd a mozikba!

Forrás: ew.com
Képek:Tumblr

Hasonló videók

  • Ben Randall (Kevin Costner), a legendás vízi mentő egy szerencsétlen bevetés során elveszíti egész csapatát. Ben beleveti magát a tanításba, de szabadelvű oktatási módszerével rövid időn belül felborítja a gondosan kidolgozott tantervet. A csoport egyik tagja, a fiatal úszóbajnok Jake Fischer (Ashton Kutcher), akinek eltökélt szándéka, hogy ő legyen a legjobb a csapatban. Fischer nem könnyű eset, de Randallnek kemény munkával sikerül elérnie, hogy a fiúból valóban elhivatott vízi mentő váljék.

  • Dave Harken (Kevin Spacey) megalomán marketinges, Dr. Julia Harris (Jennifer Aniston) szexmániás fogorvos, Bobby Pellitt (Colin Farrell) pedig mindent tönkretesz maga körül. Ők hárman a világ legutálatosabb főnökei. Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman) és Dale (Charlie Day) a szenvedő alkalmazottak, akik felbérelik Jonest (Jamie Foxx) három piszkos munkára. Jones azonban csak tanácsadóként hajlandó közreműködni, és azt tanácsolja, egymás főnökeit tegyék el láb alól. Az amatőr banda a sorozatokból vett fogásokkal vág neki a feladatnak.

  • Kalifornia lakói mindenre fel vannak készülve, csak erre a katasztrófára nem. Amikor 9-es erősségű földrengés dönti romokba San Franciscót, Ray, a profi pilóta (Dwayne Johnson) és válófélben lévő felesége, Emma (Carla Gugino) vállalják a lehetetlent. Megpróbálják felkutatni és megmenteni a romok között maradt lányukat. De amikor azt hiszik, túl vannak a nehezén, akkor jön csak a java.

  • Dastan (Jake Gyllenhaal), az utcagyerekből lett herceg kénytelen szövetségre lépni a gyönyörű, de veszélyes Taminával (Gemma Arterton), hogy megmentsék pusztulástól az egész világot. A veszélyt maga a herceg okozta, akit a gonosz Nizam (Ben Kingsley) csellel rávett, hogy eressze ki a mágikus homokórából az idő homokját, ami az egész ország lakosságát félelmetes démonokká változtatta. Dastanon a sor, hogy helyrehozza a hibáját, ám ehhez az idő tőrjére és őrzőjére, Taminára is szüksége van.

  • A pesti bérházak rengetegében áll a Parkoló. A Parkoló ura Légiós (Lengyel Ferenc) egy saját kis birodalmat hozott létre a tűzfalak tövében, és nem akarja, hogy a külvilág káosza betörjön ide. Egy nap azonban olyan vendég érkezik, aki felforgat mindent. Imre (Szervét Tibor), a gazdag üzletember 1968-as Ford Mustangjának keres biztonságos parkolóhelyet. Hamarosan egy fordulatos, meglepetésekkel teli párbaj veszi kezdetét a belváros két magányos harcosa között a hullámpalával fedett parkolóhelyért.

  • Turk Henry (Antonio Banderas), a híres rocksztár Chilében nyaral. A gondtalan napoknak azonban egy csapásra vége szakad, amikor szupermodell felesége, Sheila (Olga Kurilenko) emberrablók fogságába kerül. A helyi hatóságok tehetetlenségét látva a rocksztár akcióba lendül, hogy megmentse feleségét.

  • Will Turner (Orlando Bloom) és Elizabeth Swann (Keira Knightley) összefognak régi ellenségükkel, Barbossával (Geoffrey Rush), hogy megmentsék Jack Sparrow kapitányt (Johnny Depp) és Bill Turnert. Ehhez azonban szükségük van a világ végére vezető térképre, amire a titokzatos sárkányasszony is igényt tart. Will és Barbarossa végül a tengerfenéken találja meg Jack Sparrow kapitányt és hajóját, a Fekete Gyöngyöt. Árulás és hűtlenség között navigálva szövetségeseket keresnek, hogy megvívják utolsó döntő csatájukat.

  • A gyönyörű és tiszta szívű fiatal lány, Demóna (Angelina Jolie) idilli körülmények közt nevelkedik, ám egy nap hadsereg szállja meg a királyságot. A népét védelmező Demóna hamarosan árulás áldozatává válik, amelynek hatására szíve kővé változik. A lány és az ellenséges király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét. Demóna bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, hogy Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és saját boldogságának a kulcsa is.

  • Istenek, szörnyek, varázslat és téboly uralja a Nílus völgyének palotáit Egyiptomban. Széth (Gerard Butler), a sivatag könyörtelen istene az egykor békés és virágzó birodalmat káoszba és pusztulásba taszítja. Lázadó halandók egy csapata a vakmerő tolvajjal, Bekkel (Brenton Thwaites) az élen, szövetkezik Hórusszal (Nikolaj Coster-Waldau), hogy megállítsák a kegyetlen nagyurat. A Széth és csatlósai ellen vívott háborúban megjárják a mennyet és a poklot is, ahol isteneknek és halandóknak egyaránt bizonyítaniuk kell bátorságukat és állhatatosságukat, hogy felül tudjanak kerekedni a végső ütközetben.

  • A hidegháború csak átverés volt, az igazi veszély kívülről fenyeget. Az U.N.C.L.E nevű titkos kémszervezet ügynöke, Napoleon Solo (Henry Cavill) ezért kénytelen közös bevetésre indulni az orosz Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer). Egy nemzetközi bűnszövetkezet a III. világháború kirobbantására készül. A páros nem hibázhat, és csupán egyetlen nyom áll rendelkezésükre. Mielőbb meg kell találniuk az eltűnt német tudós lányát, aki segíthet behatolni a bűnszervezetbe.

Legnézettebb videók