Műsorújság
RTL Most

Dwayne Johnsont semmi sem állíthatja meg az új Halálos iramban részben!

Pontosabban ebben sem! Ugyan, ki és mi merne ellenkezni egy ilyen izomkolosszussal?! Ő az az ember, aki még a gipszet is letörte magáról, amikor az akció megkívánta! A színésznek köszönhetően most még többet tudhattunk meg a Fast 8-ról.

Pár héttel ezelőtt a színész kitett egy képet az Insta-oldalára, amin jól látható, hogy a karaktere, Hobbs narancssárga overallban van, ergo bezárták egy börtönbe. Ezen a ponton még csak kérdések tömkelege kavaroghatott a fejünkben: vajon mit keres odabent?

A válaszhoz azóta se kerültünk sokkal közelebb, azonban az már biztos, hogy nem sokáig fog a rácsok mögött időzni, hiszen lazán kitör a börtönből.

Hobbs karakterével – nem mellesleg – először az ötödik részben találkozhattunk, ahol ügynökként azt a feladatot kapta, hogy találja meg Domot és csapatát. A 2011-es debütálása óta minden részben szerepelt, azonban az továbbra is kérdéses, hogy egy ügynököt miért is dugnának rács mögé…

 

therock (@therock) által közzétett videó,


Persze, Johnsonnak se kellett több, amikor először meghallotta a fordulatot, teljesen felpörgött:

„A forgatókönyvírónk, Chris Morgan hónapokkal ezelőtt felvetette, hogy mennyire állat lenne, ha Hobbs-t a világ egyik legjobban őrzött intézményébe záratnánk. Erre csupán annyit válaszoltam: mennyire király lenne, ha csak gondolna egyet, és kitörne onnan?! Az egésszel az volt a célunk, hogy adhassunk a rajongóknak egy nagyon menő, ikonikus börtönlázadást.” – írta ki Johnson.

 

therock (@therock) által közzétett fénykép,


A nyolcadik felvonás nagy része New Yorkban játszódik majd, persze a forgatások során Atlantába és Oroszországba is ellátogatnak majd. Az eddigi felvételek pedig főként Kubában és Izlandon zajlottak. Sokak szerint a kubai szál arra hivatott, hogy egy kicsit jobban megismerhessük Dom rokonait…

A jövő áprilisban érkező folytatásban eleve nagy lesz az izgalom, hiszen főgonosznak sikerült megszerezniük Charlize Theront, aki a kollégái elmondása alapján igazi csodát tett a forgatásokkal. Mellette pedig megannyi új és ismerős arc is feltűnik majd! Például Scott Eastwood is!

Forrás: Movieweb
Képek: Facebook, Instagram

Legnézettebb videók