Műsorújság
RTL Most

Paul Walker ismét látható lesz a Halálos iramban-filmekben?

A színész halála sok embert ért váratlanul, nemcsak családja és barátai, de a sportkocsiktól hangos filmek stábja is megrendülten állt az eset előtt. Most pedig úgy tűnik, megidézhetik a szellemét!

Mivel a sztár tragikus balesete, még a  Halálos iramban 7 forgatása alatt történt, kénytelenek voltak a testvérei befejezni a filmet a sztár helyett, akit ennek köszönhetően Caleb és Cody Walker végre teljesen megismerhettek:

„A forgatásoknak köszönhetően jobban megértjük most már mindazt, ami ő maga volt és amit képviselt. Amiatt, hogy filmeket csinált, sok emberrel kellett osztoznunk rajta, ahogyan gyakran kellett hiányolnunk is. Volt, hogy nem tudott eljönni velünk nyaralni, de azért mindig próbálkozott és előfordult, hogy meglátogattuk a forgatásokon. Most végre megértettük, hogy Paul tényleg nagyon különleges volt.”

A testvérek azt is elárulták, a színész nem sokat beszélt otthon a munkájáról, el sem tudták képzelni, mit is csinál pontosan Paul egy forgatás során. Így, bár az érzés nagyon furcsa volt, hogy elhunyt testvérüket kellett helyettesíteniük, mégis sikerült belelátni fivérük életébe a forgatásokon, valamint fantasztikus tapasztalat volt, ami állításuk szerint, ismét csak közelebb hozta őket a csillaghoz.

Emellett pedig a film stábja is segítségükre volt, mind a munkálatok során, mind pedig abban, hogy könnyebben feldolgozzák a gyászt.

Vin Diesel például rengeteg olyan sztorit mesélt nekik Paul-ról, amit annak előtte még sosem hallottak. Amíg a fiúk közelebb kerültek világsztár testvérükhöz, addig a Halálos iramban-filmek készítői felvetették az ötletet, hogy Paul Walker karakterének története még nem biztos, hogy lezárásra került, lehetséges, hogy a jövőben visszatér, ha pedig ez megtörténik, akkor Caleb és Cody Walker segítségével láthatjuk majd ismét.

Vajon mindez megvalósul már a Fast8-ban is?

Mindenesetre legkésőbb jövő tavasszal megkapjuk a választ!

Forrás: Cinemablend.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók