Műsorújság
RTL Most

Charlize Theron mindenkit manipulálni fog a Fast 8-ban!

A nyolcadik rész zeneszerzője, Brian Tyler mesélt egy picit a színésznő karakteréről, aki állítása szerint mindenkit összezavar, és nem tudjuk majd eldönteni, hogy neki vagy inkább a jófiúknak drukkoljunk.

A Halálos iramban 8 kellőképp feltúrbózottnak tűnt már eddig is, hiszen sorra kaptuk a híreket az újabb nevekről, akik a gyorshajtók családjához csatlakoztak, ezek közül is az egyik legizgalmasabb „szerzemény” Charlize Theron lett. Egyrészt mert ő Charlize Theron, másrészt azért, mert most a rosszfiúk táborában foglal helyet.

Szerencsére, már most megtudhattunk pár érdekességet a karakterről, amit a leírás alapján egy az egyben a színésznőre is írhattak volna, hiszen alapjáraton is hipnotizál mindenkit:

„Olyan, mint egy szirén. Nem kérdés, hogy mindenki vonzódik majd hozzá. Egyszerre érzed zavartnak és érdekesnek a karaktert. Olyan ellenség, aki szimpatikus is, és a bőröd alá férkőzik. Nem teljesen úgy, mint Anthony Hopkins Hannibal Lecterként, de van párhuzam: elkezdtük megszeretni Lectert, de közben nem értettük magunkat, hogy miért. Charlize is képes erre. Fantasztikus színésznő!” – mondta Brian Tyler.


A színésznő csatlakozását még májusban jelentette be a nagy ember, Vin Diesel, aki szintén csak szuperlatívuszokban beszélt róla:

„Csak várjátok ki, amíg találkoztok Cipherrel – Theron karaktere. Ilyet még sosem kreált, és borzasztóan hálásak vagyunk, hogy élete egyik legjobb alakítását adta a filmünkhöz.”

Persze, nem csak a színésznő érdemeit éltették már sokan a forgatásról, de a zeneszerző – Brian Tyler –, a Fast 8-ról is hasonlóan nyilatkozott: „Szerintem egy picit meghökkenti majd az embereket. A munka egy kicsit arra emlékeztetett, amikor Marvel-filmeken dolgozhattam" – a Vasember 3 és a Bosszúállók 2 score-ja is az ő munkája.

Gondoltátok volna, hogy az első rész óta már 15 év telt el?

Forrás: Entertainment Weekly
Képek: Charlize Theron Facebook, Vin Diesel Instagram

Legnézettebb videók