KERESÉS search-close

torna

79 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "torna"

Ezért tökéletes Reni alakja

A lány kemény munkával tartja tökéletes fittségben testét. Nézd meg, hogy milyen egy edzés Reninél.

Húha! Nyers tojást iszogattak a villalakók...

Miután a személyi edző bepattant a Villába, kezdetét vette az izzadás. Nem is akármilyen formában...

Egy kis torna senkinek sem árt - vagy mégis?

Reni úgy döntött, nem lesz puhány és egy nagyot fog edzeni... hát tessék, lássék!

Rendhagyó jógaórára kísértük az X-Faktor döntőseit

Egyre kevesebben vannak versenyben, ezzel együtt a tét is folyton növekszik. Hogy a tehetségek kicsit kikapcsolódjanak a nagy hajtásban, jógázni vittük őket, ahol azt is elárulták: ki az utolsó, akire színpadra lépés előtt gondolnak!

VV Adri és VV Hunor bemutatja: így gyúrtak az Őskorban!

VV Hunor és VV Adri feltalálták magukat, és farönkök segítségével tudták le a reggeli edzést. Vajon az őseink is így tornáztak?

Garantált a nevetés! VV Greg kifejlesztette a meztelen csiga jógapózt!

VV Greg, VV Zsuzsu és VV Reni az udvaron mutatták be egyedibbnél egyedibb jógagyakorlataikat.

Gábor és Laura újra intim közelségbe kerültek egymáshoz

Laura rávette Gábort az orvos által előírt tornára, ami közben közelebb kerültek egymáshoz…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Veszélyben lehet Lili babájának az élete

Isabel és Bécy beköltöztek Tamáshoz. Lili aggódni kezdett a babáért. Laura megmozgatta Gábort a műtétje után.

SMS-nyak: mi az és hogyan lehet ellene tenni?

Ez a gerincbetegség akkor alakul ki ha sokáig tartjuk előrenyúlva a fejünket, ilyen tipikusan a telefonozás. A szakemberek szerint a betegség egyre gyakoribb, és egyre fiatalabbakat érint, sokszor már huszonéves korban gerincpanaszokat okoz. Az SMS-nyak kialakulását tornával és a helyes testtartás megtartásával lehet megelőzni, Csíky Ferenc, rehabilitációs terapeuta mutatja meg hogyan.

ÓRIÁSI!: 20 év után újra női torna-arany

Így izgult Dévai Boglárka, mielőtt kiderült, övé az aranyérem ugrásban a Glasgow-i tornász Európa-bajnokságon.

Real Madrid Salgótarjánban

Hogy kerül a Real Madrid Salgótarjánba? Első hallásra hihetetlennek tűnhet, mégis a Reál ellen játszott a Videoton. És ez még akkor is hatalmas dolog, mikor kiderül, hogy a reálos öregfiúk jöttek. A tornát végül a Real Madrid nyerte. Hiába, a madridiaknak nincs ellenfele Salgótarjánban.

Kismama torna: Miki és Tibi megküzdött a pocakokkal

Talpra kismamák! - A várandóság második trimeszterétől kezdve előfordulhat, hogy sok kismamának lesznek mozgásszevi panaszai. Ezek általában gyorsan orvosolhatók, ha időben megteszik a szükséges lépéseket. A témával kapcsolatban Belényi Bea, terhestorna specialista és Zsoldos-Szabó Tímea, kismama volt a Reggeli vendége, akik a műsorvezetőket is megizzasztották a dinamikus testmozgással. Tibiék teljesen átszellemültek, szinte már érezték a terhesség "tüneteit"...

Tornázz te is Annával és Mikivel!

Hogyan kezdjünk neki egy tartható életmódváltásnak? Az a lényeg, hogy az edzés egy szokássá váljon és beépítsék a mindennapjaikba a mozgást. Bakai Levente nemcsak mesélt, de jól is meg is mozgatta a Reggeli házigazdáit.

Sígimnasztika Béres Alexandrával


szerző:
2017.12.17. 12:35
Sígimnasztika Béres Alexandrával

Ha nem fitneszedző lett volna Béres Alexandrából, akkor biztosan a versenysíelést választja hivatásul. Alexandra ezért pontosan tudja, hogy mennyire fontos a bemelegítés síelés előtt.

Reggeli torna Dombi Rudolffal


szerző:
2017.11.30. 07:15
Reggeli torna Dombi Rudolffal

A reggeli edzésről Dombi Rudi gondoskodott, aki felpörgette Peller Annát és Garami Gábort. Indítsd Te is egy kis tornával a reggelt!

Pirner Alma szülés után is bombanő

Pirner Alma boldogan neveli két éves kisgyermekét és még arra is marad ideje, hogy szuper formában tartsa magát! Dr. Vörös Anna szülész-nőgyógyász szakorvossal karöltve elmondták, mikortól érdemes edzeni, hogyan egyeztessük össze a sportot a gyermekneveléssel, és még abban is segítenek, hogy a szülés után is odafigyelhessünk testünkre.

Story Extra 2017-07-18


szerző:
2017.07.18. 17:25
Kriston Andrea:

Ma már szinte mindenki hallotta azt a szóösszetételt, hogy intimtorna, pedig 2004 előtt még nem is létezett ez a szó!  A szó és maga az intimtorna megalkotója Kriston Andrea mesélt a testtudatosság fontosságáról, az intimtorna előnyeiről, eredményeiről!

Mitől lesz ismét feszes a has a terhesség után?

Elkeseredett nők, akik a szülés után már szinte minden mozgásformát kipróbáltak. A hasuk viszont bármennyit is tornáznak ugyanakkora maradt. Aztán mindannyian találkoztak Bagyinka Tímeával, aki néhány hét alatt visszaadta az önbecsülésüket.

Reggeli torna Annával és Mikivel


szerző:
2017.04.21. 07:30
Reggeli torna Annával és Mikivel

Nem lehet elég korán kezdeni a napot! Egy jó kis testmozgás pedig csak segíti az ébredést.

Zsuzsika tornával tartja fitten magát

Zsuzsika elmesélte Bencének, hogy nagyon vigyáz a vonalaira, és esténként tornázni is szokott az otthon kialakított konditeremben.

Vivi és Gina együtt mentek a felszedett kilók elleni harcba

Miután az udvar konditeremmé változott, nemcsak a fiúk, de Gina és Vivien is elkezdtek edzeni, Vivi pedig megjegyezte 20 bicepsz erősítő gyakorlat után, hogy ő egy igazi body builder! Ami a biciklin történt, arra pedig nem találunk szavakat...

Minden testmozgás alapja a bemelegítés. Ezt biztosan Mici is tudja, hiszen mi más magyarázat lenne ezekre a mozdulatokra?

Soma átmozgatta az összebilincselt lakókat

Soma edzőnek állt, és azzal a kijelentéssel kezdte a tornát, hogy "érezd a másikat". Nézzétek, hogyan boldogultak a villalakók a páros reggeli tornával!

A villalakók nemet mondtak a lustulásra! Tornára fel!

Az izmokért és a feszes idomokért meg kell dolgozni, ezt a villalakók is tudják. Jöhettek is a torna gyakorlatok!

Ez Mici alakjának a titka?

A szőke bombázó az udvaron kezdett bele az alakformálásba. Először bemelegítéssel indított, majd jöhetett a neheze...

Ági megtornáztatta a párokat

"Beszív! Kiszív!" - avagy Sebestyén Ági edzéssel indította a reggelt, ráadásul azt is sikerült elérnie, hogy a többiek is csatlakozzanak hozzá.

Vajon 30 nap alatt tényleg elérhető az álomalak?

Egy ideje a 30 napos kihívások hódítanak a világhálón, melyek kockás hasat vagy épp kerek popsit ígérnek mindössze egy hónap alatt. Szinte minden testtájra találhatunk már ilyen gyakorlatsort, így ezeket kombinálva akár egész alakunkat átformálhatjuk. Valljuk be, ez igazán jól hangzik, de kérdés, vajon mennyire működik?

Érettségi vizsgáján, tornagyakorlat közben sérült meg Berki Krisztián

Olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok és hatszoros Európa-bajnok. Ha nem sérült volna meg, még akkor is jogos lenne a kérdés, hogy miért kell Berki Krisztiánnak emelt szintű érettségit tennie testnevelésből, de legalábbis miért kell korláton bizonyságot adni nyilvánvaló tornatudásáról.

Mennyit bír a baba? Kismamák, akik terhességük alatt is végig edzenek

Meddig eddzen egy nő, ha babát vár? Felelőtlenség vagy sem terhesen súlyokat emelgetni vagy futni. Hatalmas vitát váltott ki az internetezők körében egy ausztrál fitneszmodell, aki a kilencedik hónapban is intenzíven kick-boxol és súlyzózik. Fittneszlédiket, edzőt és orvost is megkerestünk, mit gondolnak a felvételekről, szerintük hogyan edzhet egy várandós kismama?

Nők, akiket a túlsúlyuk semmiben sem akadályoz

Sokan a jógára, mint egyfajta tornázásra gondolnak, egy olyan testmozgásra, amelytől lefogynak, esetleg szép hajlékonyak lesznek. A jóga mindennapos gyakorlása javítja az egészséget, jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz és az életminőség javulását eredményezheti – legalábbis ezt állítják a művelői.

Fontosak a különórák, de melyiket válasszuk?

Edzés, zene, tánc, szakkörök, nyelvóra. Sok szülő egymással versenyezve zsúfolja tele gyermeke délutánjait, nehogy az lemaradjon később valamilyen nélkülözhetetlen tudásról, tapasztalatról, eseményről.

Kinevette a TEK embereit, amikor bénáztak? Az iraki rendőrök még egy sima terpeszugrást sem tudnak megcsinálni!

Jó eséllyel mindenkinek volt szerencséje az iskolai tornaórákon ahhoz a gyakorlathoz, amikor váratlanul terpeszállásba kell ugrani, karjainkkal pedig tapsolni a fejünk felett. Nem úgy Irakban, ahol amerikai kiképzők próbálták meg ezzel a gyakorlattal kezdeni az iraki rendőröknek tartott edzést, ám azok egyszerűen képtelenek voltak megérteni és véghezvinni a feladatot. Videó következik, reménytelenül kapálózó végtagokkal!

Olimpiai esélylatolgatás 272 nappal a játékok előtt

Jósolni próbálunk 272 nappal az olimpia előtt a magyar esélyekről és az akadályokról, amelyek nehezítik az élsportolók útját. Mi lesz és miért lesz úgy Rióban? Úgy tűnik, hogy a húsz évvel ezelőtti csapathoz képest, amikor ugye Kokó, meg Egerszegi Krisztina olimpiai aranyának is örülhettünk, csak kétharmad annyian képviselik majd Magyarországot. Mi történhetett?

Napi Doktor: komoly betegségeket előzhetünk meg szemtornával

Ki ne tapasztalta volna már, hogy pl., amikor hosszan nézi a számítógép monitort, kiszárad a szeme. Ez több szempontból is ártalmas lehet, azonban könnyen orvosolhatjuk a problémát, amihez nem kell mást tennünk, mint máshogy nézni, és olykor-olykor megtornáztatni az ellustult szemünket. A szemtornáról beszélgettünk Dr. Feminger Andrea, szemész szakorvossal.  

Sok a beteg, kevés gyógytornász


szerző:
2015.10.12. 18:32
Sok a beteg, kevés gyógytornász

Kevés a gyógytornász a kórházakban, a szakemberek arra panaszkodnak, hogy egyre több a beteg, és emiatt egyre inkább túlterheltek. Gyógytornász lenne elég, de azt törvény határozza meg, hogy menyit vehetnek fel a kórházak. Ezért a betegeknek is egyre többet kell várniuk, mire bejutnak a speciális tornára. Az államtitkárságnál azt mondták, hivatalosan senki nem jelezte nekik, hogy kevés lenne a gyógytornász.

Csepregi Éva bombaformában van


szerző:
2015.08.29. 01:15
Csepregi Éva bombaformában van

A Neoton Família énekesnőjéért mindig is rajongtak a férfiak, ő azonban hosszú évekig elégedetlen volt a külsejével. Mint annak idején oly sokan, ő is Jane Fonda hatására kezdett el tornázni, és ezt a szokását a mai napig megtartotta.

Reflektor 15-08-28


szerző:
2015.08.29. 01:10
Reflektor 15-08-28

Reflektor: Új évaddal jelentkezik az 1 perc és nyersz! Csepregi Éva bombaformában van.

Ábrahám Edit a Barátok közt után sem unatkozik

Ábrahám Edit lassan két éve már, hogy nem szerepel a Barátok köztben, ám azt mondja, cseppet sem unatkozik. Tornázik, utazik és angolt tanul, sőt ha marad még ideje, akkor jobbnál jobb ételeket készít odahaza családjának. Mindennapjairól és az elmúlt évekről, valamint nyaralásról kérdeztük most Editet.

Energiafokozók


szerző:
2015.03.20. 18:00
Energiafokozók

Hiába alszik jól, mégis gyakran kimerültnek érzi magát? Dr. Tóth elmondja, hogyan küzdhetünk a folyamatos fáradtság ellen, hogy ne a kávé legyen az egyetlen fegyver. Megtudhatják, miért fontos a magnézium, a ginzeng, illetve, hogy mi is az a színterápia. Dr. Tóth bemutatja a legjobb energiafokozókat.
 

Mozgassuk át magunkat minden nap!

Ha minden nap egy per párccel több időt szánunk az apró átmozgatásokra, akkor máris érezhetjük az eredményét. Dr. Tóthék megmutatták, hogy mit tehetünk ezért.

Hormonkontroll


szerző:
2015.03.18. 18:00
Hormonkontroll

Dr. Tóth utánajár, hogy milyen szerepet játszanak a hormonjaink a testsúlyunk alakulásában, és tanácsokat ad arra, hogyan teremtsük meg a hormonális egyensúlyt a legegyszerűbb módon: az étkezésünkkel.
 

A só mítosz: gyógyít vagy megbetegít?

A só szinte minden ételben megtalálható, de gyakran ezen felül is megsózzuk ételeinket. Nem is gondolnánk, hogy ez azonban rossz hatással lehet egészségügyi állapotunkra. Dr. Tóth megmutatja, hogy mennyi az ideális fogyasztás ebből az ízesítőből.

 

Így tornáztassuk meg fáradt testünket

Egy fárasztó nap után mindenkinek elgémberednek a tagjai. Erre is van megoldás, méghozzá egyszerű. Dr. Tóth megmutatja, hogyan lazítsuk el magunkat a munka után egy kis tornával.

Tánc és torna egyben: Nia

A nőiességet meghatározni nehéz, megtalálni talán még nehezebb. Sok nő számára az érzés, hogy egyszer majd jól érezzék magukat a bőrükben, egészen távoli. Bemutattuk, hogy miként tudjuk magunkból előhozni a nőt egy mozgásforma segítségével.

Házi edzés, lustáknak

Elkezdeni sportolni nem könnyű dolog. Sokan keresnek kibúvókat, viszont egy edző, Radányi Norbi olyan gyakorlatokat mutatott nekünk, amelyeket székkel, szemetes zsákkal és vizes palackokkal is könnyedén elvégezhetünk. Mindezt úgy, hogy el sem kell hagynunk otthonunkat!

Edina és Laci megmozgatták a matracot

Tapival kezdődött, nyögéssel folytatódott és nagy lepedőharccal végződött Edina és Laci privát romantikázása. A légyott mellett az Iskola hét is beindult: pörgött a tudástár, és a tesi óra is megmozgatta a villa-testeket.

Estek-keltek és pattogtak - folytatódtak az órák!

Az ének óra kábulata után a villalakók kicammogtak az udvarra, hogy indulhasson a tesi óra. Pattogtak, mint a bolhák, nyomták a fekvőtámaszokat keményen, és a mozgás levezetéseként még egy finom matek óra is beficcent.

Mit és hogyan mozoghatnak a kismamák?

Sok kismama óvakodik a mozgástól a terhesség alatt, mondván vigyáznia kell a babára. Ez azonban nem a legjobb hozzáállás, hiszen a megfelelő intenzitású és gyakoriságú mozgások csak a baba javára válhatnak!

Sokan segítettek a fázó idős asszonyon

71 évesen azért tornázik a lakásában egy pécsi asszony, hogy ne fagyjon meg télen. A nőt még csütörtökön mutattuk be az RTL Híradóban. Az adás után sokan jelentkeztek, hogy segítenének a nyugdíjason. Volt, aki felajánlotta, három hónapon át állja az asszony gázszámláját.


 

Tik-tak-Taktika, kattognak a fogaskerekek a Villában

Taktika jobbról és taktika balról. Valós érzelmek kontra megregulázhatatlan vágyak. Edina lemondott Laciról, Zsu korrekten engedhet a vágyainak, Dani csalódott, a bizalom pedig végleg megrendült. Nem érted? Segítünk kibogozni a szálakat!

Ma új kifejezést tanultak a villalakók: itt a Ferencedzés!

Nehezen megy az ébredés és a reggeli készülődés a villában, ezért úgy döntöttünk, meggyorsítjuk a folyamatot. Ferenc mester személyében katonai szigorral megáldott edző ébresztette a játékosokat. A fegyencedzés ehhez képest smafu!

ValóVilág 6 14-04-08


szerző:
2014.04.08. 23:00
ValóVilág 6 14-04-08

ValóVilág 6: Kemény napok várnak a villalakókra: ez a hét az egészséges életmód jegyében telik a Villában, amelynek keretében kezdetét vette a Villa Olimpia.

Tornaóra celeb módra


szerző:
2012.12.07. 19:00
Tornaóra celeb módra

Ki éppen megüti, ki túlszárnyalja, más viszont elbohóckodja, vagy inkább meg sem közelíti testnevelésből a nyolcadikos tudásszintet. Pedig a feladatok nem igényeltek túl nagy előképzettséget, mindössze az általános iskolát kellett hozzá elvégezni.

Korda György tornával gyógyul


szerző:
2012.10.08. 19:00
Korda György tornával gyógyul

Hat héttel ezelőtt még Gyuri bácsi súlyos epehólyag gyulladásáról és műtétjéről számolt be a Fókusz, most pedig arról, hogy Gyuri bácsi testileg és lelkileg is sporttal hozza formába magát.

Fegyencnek állt a Barátok közt Gizije

Csekka különleges mozgásformának hódol, méghozzá a fegyencedzésnek. Az erősítő módszernek köszönhetően újra boldogan hordja régi ruháit, és ha épp nincs kedve a mozgáshoz, szerelme, aki egyben edzője is, mindig ráveszi az önkínzásra…

Izommamik és izompapik a javából


szerző:
2012.08.17. 18:40
Izommamik és izompapik a javából

Egyáltalán nem mai csirkék már, mégis sokan megirigyelhetnék az alakjukat és kitartásukat. Főállású nagymamák és nagypapák, akik szabadidejük egy részét az unokákkal, másik részét pedig az edzőtermekben töltik.

Hazatértek aranyérmes sportolóink!

Nemcsak az ország, az egész világ Risztov Éva szenzációs visszatérésétől és emberfeletti teljesítményétől hangos. Megérkezett a világverő Berki Krisztián is, családjával együtt őt is toporogva vártuk a reptéren.

Fésűs Nelly Geszler Dorottya kezeire bízta magát

Nelly nemrég múlt negyven, de ma is olyan alakja van, mint pályája legelején. Rendszeresen sportol, a legutóbb például az egykori televíziós, Geszler Dorottya pilates óráján vett részt az egyik színvonalas budai tornateremben.

Reggeli - Csak csajok 12-07-23

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Cseh Laci az edzés hullámain


szerző:
2012.05.08. 20:58
Cseh Laci az edzés hullámain

Lacinak nem lesz könnyű dolga: bár Phelps az utóbbi időben inkább fotózásokra jár, Ryan Lochte láthatóan keményen edz. Alig több mint két és fél hónap múlva kiderül hármuk közül ki a világ legjobbja. Addig olimpikonunk a debreceni EB-n készül ellenük.

Babakínzás, sokkterápia vagy szakszerű babajóga?

Brutális rángatásoknak és pörgetéseknek tűnnek, de valójában szakszerű babajóga mozdulatok – Lena Fokina szerint. A orosz hölgy egy 2 hetes csecsemőt lóbál a saját teste körül, és gyerekein is tesztelte a vérfagyasztó technikát.

Reggeli - Csak csajok 12-03-26

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Hogyan intsünk búcsút a szülés utáni plusszoknak?

Egy téma, ami legalább annyira foglalkoztatja a nőket, mint a gyerekvállalás. Ha megvan a baba, akkor kezdődhet a harc a felszedett kilók ellen. 3 ismert és bombaformában lévő hölgy stratégiája a Fókuszban.

Reggeli - Csak csajok 12-01-11

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 11-03-04


szerző:
2011.03.04. 20:45
Fókusz 11-03-04

Fókusz: Villadalnokok - Kasza Tibi és L.L. Junior is megpróbált slágert faragni a VV-s produkciókból. Túlmentek a határon - Erdélyben turnézott az X-Faktor döntős csapata, még a boltban is autogramot kértek tőlük. Pocaktorna - Rubint Réka a szülés előtti utolsó napokban is tornázik, és meglepte Rippel Feri feleségét.

Együtt izzadnak a pocakos sztárkismamák

Rubint Réka már a finisben van, de még mindig tornázik, hetente kétszer kő kemény edzést is tart a rajongóinak. Rippel Feri feleségének, Vivinek ő a példaképe, Feri éppen ezért titokban megszervezte, hogy szerelméhez bekopogtasson a bálvány.

Tavaszra tisztul meg a Torna és a Marcal

Az október 4-i katasztrófa a Marcalon okozott nagyobb pusztítást, mert a timföldgyárból már korábban is került lúgos víz Tornába.

Csak csajok 10-11-09


szerző:
2010.11.09. 09:05
Csak csajok 10-11-09

Csak csajok: A legtöbb férfi tökéletesen egészségesnek gondolja magát, éppen ezért nem jár orvoshoz, nem eszik egészséges ételeket és nem sportol. De mi történik akkor, ha a körülötte élő nők észreveszik, hogy párjuk mégsem csattan ki az egészségtől? Erről faggattuk sztárvendégeinket a keddi Csak csajokban.

Serdült Orsit alaposan megdolgoztatták

A volt szépségkirálynő megizzadt az emelt szintű testnevelés vizsgán. A Fókuszban megmutatjuk a legkülönlegesebb tantárgyakat is, amelyekből csak 1-2 diák érettségizett az országban.

Csak csajok 10-06-17


szerző:
2010.06.17. 09:55
Csak csajok 10-06-17

A csütörtöki Csak csajokban sztárokkal idéztük fel a kamaszkori élményeket. Megtudhattuk, mivel töltötte a nyarat Soma, Hevér Gábor és Erdőhegyi Brigitta.

Csak csajok 10-06-15


szerző:
2010.06.15. 09:50
Csak csajok 10-06-15

A héten könnyű, finom és egészséges salátákat készítenek sztárjaink. A keddi Csak csajokban a kirobbanó formában lévő Fresh Viki árulta el kedvenc salátareceptjét.

Csak csajok 10-06-01


szerző:
2010.06.01. 10:19
Csak csajok 10-06-01

Lilu nem adta fel és a keddi Csak csajokban is folytatta a harcot, hogy péntekre egy igazi álompasit faragjon Dánielből.

Gyerekhalál a tornateremben


szerző:
2010.05.19. 11:19
Gyerekhalál a tornateremben

Óra közben összeesett és meghalt egy 15 éves fiú egy dél-ukrajnai iskolában, osztálytársai szerint nem volt gond az egészségével.

Csak csajok 10-05-19


szerző:
2010.05.19. 09:52
Csak csajok 10-05-19

A szerdai Csak csajokban a „Szerencse hírnöke”, Bay Éva tüsténkedett a konyhában.

Csak csajok 10-05-13


szerző:
2010.05.13. 10:13
Csak csajok 10-05-13

Bárdosi Sanyi a csütörtöki Csak csajokban megcsillogtatta főzőtudományát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való