Életmód

Erős Antónia olcsó eszközökkel, garázsában tornázik: Csak csináld!

rtl.hurtl.hu

2024. március 9. 9:44

Erős Antónia nem csak egészséges életmódjáról ismert, hanem arról is, hogy az egészség szívügye. A Praxisban hiteles információkkal segít egy jobb élet elérésében.

Erős Antónia nem csak arról ismert, hogy esténként az RTL Híradóban mutatja be a világ eseményeit: az egészséges életmódot nem csak gyakorolja, hanem hirdeti is. Praxis című egészségügyi műsorának szombati adása különösen testhezálló lesz. 

Februárban indult el a Praxis 4. évada, ami az elhízás témáját érinti. A túlsúly nem elsősorban esztétikai probléma, az számos egyéb betegséghez vezethet. 

A Praxis epizódjait megnézheti az RTL+-on

Az évad missziója, hogy nem hibáztatni szeretnének és bűntudatot kelteni, hanem személyes történeteken át megtudni, milyen okok vezethetnek az elhízáshoz, és hogyan lehet túljutni ezen. Erről Erős Antónia korábban a Reggeliben beszélt:


Pénteken pedig Erős Antónia az Instagramon mutatta meg, hogyan edz otthon, garázsában olcsó eszközökkel. Mint posztjában írta: 

Pénteki torna? Bármelyik nap, bárhol, tudod! Garázs fitnesz, egyszerű és olcsó eszközök 👍 Ezzel belső combizomra lehet akár 4X50, vagy 4X100 is. Karra pedig kezdésnek 4X15 is elég. A @praxismagazin szakemberei is azt mondják, hogy már naponta fél óra intenzív séta is sokat jelent. Csak csináld!! @praxismagazin új epizód az elhízásról ismétlés szombaton 9:25-kor az RTL-en


Nyitókép: Erős Antónia / Instagram

#Életmód#Praxis#egészség#torna

Címlapról ajánljuk