Bulvár

Schobert Norbi: vissza fogok térni

rtl.hurtl.hu

2023. június 7. 20:12

Schobert Norbert szerint az vágta haza a cégét, hogy az elmúlt másfél évben beteg volt.

A céget az elmúlt két év küldte padlóra. Az, hogy nem voltam ott, beteg voltam, és ennyi – mondta Hajdú Péternek Schobert Norbi a Blikk szerint.

„Végigment az országon a Covid-járvány, a rezsiválság, én a stressztől vagy a Covidtól, nem tudom mitől, kaptam egy sztrókot. Összeestem, másfél évig otthon néztem ki a fejemből. Én már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak. Hazugsággal győznek le, túlerő van ellenem” – tette hozzá.

Mivel már semmiféle részesedése nincs az Update cégben, szerinte itt az ideje, hogy újraépítse magát. Azt mondta: „Időt kérek a Jóistentől és vissza fogok térni. Ha nem mint Norbi, akkor mint Rubint Réka menedzsere és támasza. Ha nem mint Norbi, akkor mint Rubint Réka menedzsere és támasza”. Emellett visszatér a gyökereihez:

A legelső tevékenységem az lesz, hogy ősszel szervezek egy heti rendszerességű tornát, ahol az embereket ingyen tornáztatom.


Schobert Norbert bejelentése meglepő, mivel nemrég azzal került a hírekbe, hogy bejelentette visszavonulását. Ezt azután tette, hogy Gazdasági Versenyhivatal negyvenmillió forintra büntette cégét a fogyasztók megtévesztése miatt.

Nyitókép: Schobert Norbert fitneszedző edzést tart a Papp László Budapest Sportarénában 2015. április 26-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán.

#Bulvár#schobert norbert#rubint réka#covid#torna#norbi update

Címlapról ajánljuk