KERESÉS search-close

karambol

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "karambol"

Nem adott elsőbbséget a zebrán, kis híján elütötte a két lányt

Kishíján elütött egy autós két kamaszt a zebrán Kecskemét belvárosában, mindezt felvette egy közeli térfigyelő kamera is. Az autós lassítás nélkül hajtott keresztül a zebrán. A két lánynak hátra kellett ugrania, hogy az ütközést elkerüljék. Az autós nem jutott messzire, néhány méterrel odébb már várták a rendőrök. 30 ezer forintos bírság mellett 5 hónapra bevonták a jogosítványát.

Infarktus miatt történt a baleset

A volán mögött kapott infarktust, majd autójával fékezés nélkül az előtte araszoló két kocsiba vágódott egy 62 éves nő kora reggel Csepelen. Az asszony életét már nem tudták megmenteni. A másik két autóban senki sem sérült meg. A környéket órákra lezárták, a pontos okokat a rendőrök vizsgálják.

Kisbusz karambolozott kamionnal, egy 16 éves lány életét vesztette

Egy 16 éves lány meghalt, egy fiú pedig súlyosan megsebesült, amikor az őket szállító kisbusz összeütközött egy kamionnal péntek hajnalban a 4-es főúton. A román kisbuszban összesen 16-an utaztak, köztük 11 gyerek. A sofőr szabálytalanul előzött egy kamiont, amikor a vele szembejövő másikkal összeütközött.

Sok baleset történt a csúszós, vizes utakon

Az esős, szeles időben több autó is kicsúszott a vizes útról és összetört a Nyugat-Dunántúlon. A közlekedési szakértő szerint érdemes előre tájékozódni az időjárási frontokról, főleg az esőre kell figyelni, hogy elkerüljük a baleseteket. Egy karambolt vaddisznók okoztak. Szombaton este Kőszegnél egy csorda vágott át egy kisteherautó előtt, a sofőr elrántotta a kormányt, így ütközött a szemből jövővel. 

Túlélte a karambolt az állatotthon vezetője, de a kórházban elhunyt

Hiába sikerült a helyszínen újraéleszteni, 3 nappal később a kórházban meghalt az a férfi, aki szombaton szenvedett súlyos autóbalesetet Szentendrén. Fia mellette ült az autóban, amikor beléjük rohant egy másik kocsi, aminek a sofőrje valószínűleg túl gyorsan hajtott.

TRAGIKUS AUTÓBALESET: „Az első dolgom az volt, hogy megnézzem, édesapám meg van-e”

Hiába sikerült a baleset helyszínén újraéleszteni, 3 nappal később a kórházban meghalt az a férfi, aki szombaton szenvedett súlyos autóbalesetet a Szentendrei úton. A jármű volánjánál fia ült, akinek az ütközés miatt szilánkosra tört a karja, de végig eszméleténél volt. Ő mesélt az RTL Híradónak a történtekről.

BALESET: Rendőrökkel karambolozott Lovasi András

Hazaengedték a kórházból azt a rendőrt, aki még szerdán sérült meg súlyosan egy balesetben, Budapesten. A járőr és kolléganője szolgálati kocsijukkal éppen kikanyarodott a Dózsa György útra, amikor összeütköztek Lovasi András énekes autójával.

Zokogott a bíróságon a Szentendrei úti baleset okozója

Zokogott a bíróságon, amikor az utolsó szó jogán beszélt a Szentendrei úti baleset okozója. Azt mondta, vállalja a felelősséget, tudja, hogy két család életét tette tönkre a felelőtlenségével. Azt kérte tőlük, hogy bocsássanak meg neki. Két éve márciusban belerohant egy piros lámpánál álló autóba, amiben két fiatal halt meg.

Intenzív osztályon a Dózsa György úti baleset vádlottja

Intenzív osztályon ápolják a Dózsa György úti baleset egyik vádlottját azután, hogy szívbillentyű- műtétje volt. Ügyvédje a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy azóta nem tudott vele beszélni, ám úgy tudja, nem volt problémamentes a műtét.

Hiába kérték a sofőrt, hogy ne vezessen

Hiába kérték a sofőrt, hogy adja át a kormányt, és azt is, hogy menjen lassabban - ezt mondja a Kiskunmajsa közelében pénteken történt halálos baleset egyik túlélője. A háromfős társaság egész éjjel bulizott egy kiskunhalasi kocsmában, mielőtt hazaindultak. Egy kanyarban viszont kisodródott a kocsijuk, majd egy másik autónak csapódtak. Az abban utazó házaspár, és a balesetet okozó nő is meghalt.

 

HALÁLOS: Frontális karambol Kiskunmajsánál

Hárman haltak meg amikor, egy autós áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy másik kocsival. A két autóban összesen öten utaztak, egy házaspár azonnal meghalt, ahogy a balesetet okozó autós is.

Sportautó karambolozott busszal a Mecsekben

Életveszélyes koponyasérülést szenvedett az a férfi, aki sportautójával egy busznak ütközött a Mecsekben csütörtök délután. A sofőr beszorult a busz alá került roncsba, a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. A mentésről készült felvételeket megnézhetik ITT

BRUTÁLIS: Tűzoltók vágták ki a roncsból a sportautó sofőrjét

Életveszélyes koponyasérülést szenvedett az a férfi, aki sportautójával egy busznak ütközött a Mecsekben csütörtök délután. A Pécsről Abaligetre tartó menetrendszerinti járaton harmincan utaztak, közülük egy középkorú nő sérült meg, őt kulcscsonttöréssel szállították kórházba.

HALÁLOS: Tilos jelzés ellenére hajtott a vasúti átjáróba

Halálos baleset történt csütörtökön, Kistelek környékén. Egy autó vonattal ütközött, amikor a gépkocsi vezetője a tilos jelzés ellenére hajtott be a vasúti átjáróba. A sofőr még a helyszínen életét vesztette, utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

130 kocsi karambolozott az Egyesült Államokban

Az amerikai autózás történetének egyik legfélelmetesebb tömegkarambolja történt az Egyesült Államok északeleti részén. 130 kocsi csapódott egymásban a jeges úton, 70-nél többen megsebesültek, egyikük később meghalt.

ÉLETMENTŐ: Tizedik alkalommal volt jókor, jó helyen

Ismét életeket mentett a miskolci megyei kórház volt főigazgatója. Egy közlekedési baleset sérültjeit látta el még azelőtt, hogy a mentők megérkeztek volna. Csiba Gábornak nem ez volt az első hasonló esete. Eddig összesen tíz alkalommal segített az utcán orvosi ellátásra szoruló embereken.

Lámpa nélkül kerékpárzott, elgázolták

Kivilágítatlanul, láthatósági mellény nélkül kerékpározott a férfi, akit halálra gázolt egy autó szombat éjszaka Nagykőrös mellett. A kocsi sofőrje próbált ugyan fékezni, de már nem tudta elkerülni az ütközést. A holttest a kocsi alá szorult. Egerben egy rendőrautóval ütközött össze egy taxis, aki nem adott elsőbbséget.

A vétlen sofőr halt meg a frontális karambolban

A vétlen sofőr halt meg egy frontális karambolban reggel, Szombathely belvárosában. A Híradó információi szerint egy nyári gumikkal közlekedő autó csúszott meg a jeges úton.  A kocsi 24 éves vezetője már nem tudott korrigálni, nekiütközött a szemből érkezőnek.

Halálos baleset az M1-esen: kirepültek az utasok az autóból

Kirepültek az autóból, ketten meghaltak az M1-es autópályán, Győr közelében. Egy kisteherautó és egy kocsi ütközött össze, majd mindkét autó a szalagkorlátnak csapódott. Az autóban ülő két utas valószínűleg nem használta a biztonsági övet, az úttestre zuhantak, és a helyszínen meghaltak. A sofőrök könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet.

Szabálytalan előzésből frontális balest

Két autó karambolozott tegnap a 82-es főúton Nyúlnál. A balesetet okozó sofőr több kocsit próbált megelőzni, de valószínűleg nem jól mérte fel a szemből jövő távolságát és összeütköztek. Ő és a másik autó sofőrje is súlyosan megsérült.

HALÁLOS: forgalommal szemben hajtott fel az M5-ös autópályára

Tolatott az autópályán, halálos baleset lett belőle. A 80 év körüli sofőr a forgalommal szemben hajtott fel az autópálya Szeged felé vezető oldalára. Amikor ezt észlelte, tolatni kezdett. A balesetben egy idős nő életét vesztette, további három embert kórházba szállítottak.

Három halálos baleset egy nap alatt

Három halálos baleset 24 óra alatt! Pest megyében egy idős házaspár halt meg, amikor kocsijukkal szemből jövő kamionnak csapódtak. Velük utazott a fiuk is, akit súlyos sérüléssel vittek kórházba. Békés megyében is a szemből jövőnek ütközött egy autó.

Hatan sérültek meg a budapesti mentőbalesetben

Mentőautó karambolozott szombat este Budapesten. Hatan sérültek meg, köztük egy gyerek. A mentő megkülönböztető jelzéssel közlekedett, amikor összeütközött egy kocsival, amiben többen beszorultak. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a balesetet.

ARCHÍV: 62 éves anyjával együtt árultak drogot

Anya és fia kerültek előzetes letartóztatásba kábítószer-kereskedelem miatt Szentendrén, még 2011-ben. A gépkocsijuk átvizsgálása során 21 csomag, azaz 21 kilogramm amfetamin került elő, ami piaci értéke körülbelül 50 millió forint. Úgy tudni, hogy a fiú Hollandiából szerezte be az anyagot, 62 éves anyja pedig segített neki az értékesítésben.

Egy halálos, több súlyos baleset

Egy halálos és több súlyos sérüléssel végződő baleset is történt az utakon. Kesztölcnél egy sofőr vesztette életét, amikor autójával a szántóföldre hajtott, többször megpördült a kocsijával, majd az árokba borult. A Bács-Kiskun megyei Izsáknál öten sérültek meg, amikor három autó karambolozott.

Zavartnak látták az ámokfutó karambolozót

Ámokfutó autós két kocsit is összetört néhány percen belül Szombathelyen. Egy szemtanú azt állítja: a második karambol után centiken múlt, hogy nem gázolta el a sofőr. Arról is beszélt, hogy az ámokfutó zavartan viselkedett. A rendőrség nem nyilatkozott az ügyben.

Testvérek haltak meg Szenteste

Az autóban három testvér ült és egyikük barátnője. Győr felé tartottak, amikor egy éles kanyarban frontálisan ütköztek egy másik kocsival. Az elől utazó 32 éves férfi és 24 éves öccse azonnal meghalt. Hátul ülő fiútestvérüket még kórházban ápolják, ahogy a 20 éves lányt is. 

Túl gyorsan hajtott a csúszós úton, életét vesztette

Egy 52 éves férfi vesztette életét az M3-as autópályán, amikor kocsijával belerohant az előtte közlekedő teherautóba. A rendőrség szerint túl gyorsan hajtott a csúszós úton és a követési távolságot sem tarthatta be. A mentők több mint fél órán keresztül küzdöttek a férfi életéért, de nem sikerült megmenteni.

Halálos balesetek az utakon országszerte

Három halálos baleset is történt országszerte. Csütörtök délután az M3-ason halt meg egy furgon sofőrje, miután nekiment egy kamionnak. Szintén kamionnal ütközött egy autó Újhartyánnál dél körül. A vezető nem volt bekötve és kizuhant a kocsiból.

Rekordszámú baleset a havas utakon

Rekordszámú baleset történt az utakon az első havazás miatt. Vasárnap délután majdnem 200 riasztást kaptak a tűzoltók. Mivel a havas utakon a sofőrök többsége óvatosan vezet ezekben a karambolokban szerencsére nem voltak súlyos sérültek.

Lakóházba csapódott egy menetrendszerinti busz

Lakóházba csapódott egy menetrendszerinti busz reggel Szigetváron. Egy terepjáróval karambolozott, az ütközéstől mindkét jármű letért az útról. A terepjáró vezetője és a busz egyik utasa sérült meg, a baleset miatt rövid ideig áram sem volt a környéken, mert a busz az egyik villanyoszlopot is kidöntötte. A házban élő család a robajra ébredt fel.

Halálos baleset az 57-es úton

Egész hétvégén nagyon sok baleset történt az utakon. Pécs közelében az egyik sofőr halt meg, amikor összeütközött két kocsi. Öten sérültek meg, köztük egy kétéves gyerek. A baleset úgy történhetett, hogy az egyik vezető megijedt, amikor egy autó mellé érkezett a kanyarodó sávba egy mellékútról.

Lángoló kamionba rohant egy kocsi Karcag mellett

Égő teherautóba rohant egy autó ma hajnalban Karcag mellett, az egyik utas meghalt, ketten - köztük a sofőr - pedig megsérültek. Solt mellett is súlyos baleset történt tegnap. Ott egy frontális ütközés után hat autó, köztük két kisbusz karambolozott.

Forgalommal szemben hajtott fel az autópályára

A forgalommal szemben hajtott fel az M30-as autópályára egy idős férfi délelőtt. Bár többen azonnal telefonáltak a rendőrségnek, már elkéstek. A belső sávban összeütközött egy másik autóval, hárman sérültek meg. Nem sokkal később, pár száz méterre a baleset helyszínétől újabb karambol történt. Három kamion ment egymásba, amikor a terelés miatt megállt a forgalom, ketten sérültek meg.

Az öv mentette meg az életüket

Az anya sérült meg a legsúlyosabban, de hatéves kisfiát és férjét is kórházba kellett vinni. A szerb család az M5-ös autópályán szenvedett balesetet Lajosmizsénél. Az apa elaludhatott vezetés közben, lesodródtak az útról a kocsijuk többször átpördült, végül az árokban, a tetején állt meg.

TANÚ: direkt okozott balesetet a rakparton

Szándékosan okozhatták a pénteki tömegkarambolt a budai alsórakparton - ezt állítja egy szemtanú. Azt mondta, látta, hogy az egyik autó vezetője a szembe jövőket vette célba és az ő kocsijának is majdnem nekiment. Szerinte hajszálon múlt az élete, ezért sokkos állapotba került. 

Meghalt a vétlen sofőr


szerző:
2018.09.27. 18:08
Meghalt a vétlen sofőr

A vétlen sofőr meghalt, annak, aki a balesetet okozhatta semmi baja nem lett. Az egyik sofőr előzni kezdett, és későn vette észre a szemből érkező furgont. Hirtelen visszasorolt és meglökte a mellette haladó autót, ami megpördült és a furgonnak ütődött. Abban ketten sérültek meg. 

Utasokkal teli busz karambolozott

Utasokkal teli busz és kamion ütközött össze Derecskénél péntek este. Hatan sérültek meg könnyebben. A kamion sofőrje valószínűleg elaludhatott a volánnál, ezért tért át a szemközti sávba.

Teherautó ütközött a konvojjal

Teherautó ütközött az elnököt szállító konvojjal Moldovában. Az államfő karcolásokkal megúszta a karambolt. Három másik ember is megsérült, köztük az elnök anyja. A balesetről az egyik kocsi fedélzeti kamerája felvételt készített.

Nekihajtott a helyi kapitányság épületének

Az év egyik legpechesebb sofőrje lehet az a férfi, aki hétfőn hajnalban nekiment kocsijával a helyi kapitányság épületének, majd kidöntötte a rendőrség virágágyását Debrecenben. Ezután megpróbált elfutni, de a szomszéd cukrászda dolgozói elkapták. Kiderült, hogy a 23 éves sofőr ivott, mielőtt a volán mögé ült.

Egy család is megsérült a karambolban

Két kisgyerek és a szüleik sérültek meg egy hármas karambolban. Előbb frontálisan ütköztek egy másik autóval majd egy harmadik kocsi is beléjük rohant.

Életveszélyben két gyerek

A családapa meghalt, két gyerek életveszélyesen, az anya pedig súlyosan megsérült, amikor frontálisan karamboloztak Szolnok határában. Ők szabályosan közlekedtek, a velük szemből érkező autós nem tudta befejezni az előzést, ezért ütköztek.

Rosszullét okozhatta a karambolt

Kukásautóval ütközött frontálisan egy kocsi, a balesetben az autó vezetője szörnyethalt. A karambol délben egy Pápa melletti nyílegyenes úton történt.

Három kocsit tört össze a teherautó

Tömegkarambol Kiskunfélegyháza mellett. Három kocsit tört össze egy teherautó tegnap késő délután a 451-es úton, amikor annak sofőrje belerohant a feltorlódott kocsisorba. Az egyik autóban lévő fedélzeti kamerák rögzítették a becsapódás pillanatát.

Frontális ütközés kamionnal

Nem volt jogosítványa annak a sofőrnek, aki kisbuszával frontálisan ütközött egy kamionnal a Borsod megyei Csobádnál tegnap este. Hárman haltak meg a balesetben. A sofőr előzni akart, de valószínűleg nem jól mérte fel a távolságot, és már nem lehetett elkerülni a karambolt.

Tragikus baleset: egy szirénázó mentőautó busszal ütközött

A beteg és a sofőr is meghalt, ketten súlyosan megsérültek, a mentőápoló és az orvos, a busz utasai közül 22-en, mindannyiukat kórházba vitték, de három ember kivételével mindenki hazamehetett. A baleset egy hosszú egyenes szakaszon történt, úgy tudni, hogy a megkülönböztető jelzést használó menő előzés közben csapódott a busznak. Feltehetően megcsúszott.

KARAMBOL: Előzés közben csapódott a furgonnak

Kanyarodó autóval ütközött, majd az oszlopnak csapódott egy autó az 55-ös úton Csongrád megyében, Domaszék közelében. Balra próbált kanyarodni délelőtt egy fehér furgon az 55-ös főúton, amikor egy mögötte érkező piros Alfa Romeo sofőrje a kamionok előzésébe kezdett. A manővert nem tudta befejezni, az elékanyarodó furgonnak ütközött.

Sokkot kaptak a gyerekek


szerző:
2018.06.10. 18:03
Sokkot kaptak a gyerekek

Sokkot kaptak és percekig sírtak a gyerekek a baleset után. Apjuk vezetett, amikor karamboloztak szombat éjjel a Fejér megyei Lepsénynél. Az apa azt mondta, csak arra emlékszik, hogy hirtelen elvakította egy szemből érkező kocsi fényszórója.

 

Álló taxinak rohant az autójuk

Négyen megsérültek az éjjel, Balogunyom közelében egy karambolban. Egy koncertről haza felé tartó társaság autója ütközött egy álló taxinak. A sofőr, aki nem volt ittas, azt mondta, nem vette észre a taxit, fékezés nélkül rohant bele.

Lángolt az autó az ütközéstől

Öten megsérültek, egy kocsi pedig kigyulladt Kunszentmártonnál egy hármas karambolban. Az M6-os autópályán pedig meghalt egy kisteherautó sofőrje, amikor belerohant az előtte haladó kamionba.

 

Vízilabdázók busza karambolozott

Vízilabdázók szenvedtek balesetet a 44-es úton Kunszentmártonnál. Buszuk egy kamionnal ütközött. A baleset helyszínén útépítés zajlik. A sportolókat szállító kisbusz elsodort egy munkást, aki a forgalmat irányította. Őt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Két mentős is megsérült a balesetben

Három ember – köztük két mentős – megsérült hétfőn este Egerben, amikor szirénázó mentőautónak ütközött egy kocsi a belvárosban. A karambol egy lámpás kereszteződésben történt.

Busszal is ütközött az ámokfutó

Elhajtott a rendőrök elől, több balesetet okozott, majd busszal ütközött egy ámokfutó autós Pest megyében. A 102-es úton, Perbál után nem sokkal fogták el, miután karambolozott a busszal, kocsijából kiszállva, gyalog akart menekülni a rendőrök elől. A buszban senki sem sérült meg, most azt vizsgálják, hogy fogyasztott-e alkoholt vagy drogot.

Nem tudta, mit tegyen, ütközött

Nem tudta mit tegyen a sofőr a szirénázó mentő előtt, ezért hirtelen fékezett, karambol lett a vége. A néhány hónapja készült esetről a mentőszolgálat most töltött fel videót a közösségi oldalára.

MENTŐK:  A sofőr nem tudta, mit tegyen, karambol lett a vége

Az M0-ás autópályán araszol a dugóban a szirénázó mentőautó. A sofőrnek nincs könnyű dolga, mert az autók és kamionok csak kis helyet adnak neki, alig húzódnak le a sávjukból. Az egyik fehér kocsi látszólag gyorsan kitér a mentő elől, de hirtelen befékez. A mentő azonban már nem tudott megállni és nekiütközött. Az OMSZ felvétele.

Motorcsónak esett az M7-esre

Hajó landolt az M7-es autópályán vasárnap hajnalban Nagykanizsa közelében, miután egy kisbusz és kocsi karambolozott. A trélerről lerepülő motorcsónak átszáguldott az autópálya szemközti oldalára, és ott keresztben, egészen a leállósávig csúszott. Csak a szerencsén múlt, hogy a baleset nem végződött tragédiával.

HALÁLOS: Sportkocsi és kisbusz ütközött a Budaörsi úton

Két felnőtt meghalt és nyolc gyereket kórházba kellett vinni, miután tegnap este összeütközött egy gyerekeket szállító kisbusz és egy autó a Budaörsi úton. Úgy tudjuk, hogy a sportkocsi sodródott át a szemből, szabályosan érkező kisbusz sávjába. Az autón vadonatúj volt a rendszám. Információink szerint a jobbkormányos sportkocsit a baleset napján helyezték forgalomba Magyarországon. Az autóban ülő mindkét utas meghalt.

Brutális ütközés: újjászületett a sofőr

Telibe találta az autót a vonat egy vasúti átjáróban. A csodával határos módon a kocsi vezetője túlélte a balesetet. Úgy tudjuk, a kocsit vezető asszony fékezés nélkül hajtott a sínekre…

Súlyos balesetek a havas utakon

Csecsemő is sérült a tömegbalesetben. Két kamion és öt kocsi ütközött kedden a szakadó hóban a 8-as főúton. Hatan kerültek kórházba, könnyebb sérülésekkel. Az országban több baleset is történt a havazás miatt, a tűzoltóknak kedd óta több mint 130-szor kellett vonulniuk.

 

A tárgyalás előtt lett rosszul a karambolozó

Orvoshoz engedték a rendőrök, de egy étterembe is beugrott a nyomkövetővel a fővárosi Dózsa György úti halálos baleset egyik gyanúsítottja. Tavaly Mercedesével összeütközött egy másik kocsival – ketten meghaltak. A szabályszegés miatt két napja újra őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték letartóztatását. A tárgyalás előtt azonban rosszul lett és kórházba került.

Kamionokkal karamboloztak - csoda, hogy túlélték

Két, kamionokkal karambolozó autós is csak a szerencsének köszönheti az életét. A 21-es főúton szerda este előzés közben megcsúszott, és kis híján egy kamion kerekei alá került egy kocsi. A kamionra szerelt terelőlap akadályozta meg, hogy tragédia történjen. Vas megyében pedig egy ukrán kamionos gyors reakciójának köszönhető, hogy nem történt súlyosabb baleset. A kamionsofőr elrántotta a kormányt egy elé kanyarodó kocsi elől, és bár ütköztek, az autó vezetője megúszta könnyebb sérülésekkel.

Cserbenhagyta a sérült sofőrt

Cserbenhagyót keresnek a vasi rendőrök. Két autó ütközött tegnap este a 87-es úton. A baleset okozója kiszállt a kocsiból és elment.

Bard Pitt megőrizte hidegvérét!

Hármas koccanás résztvevője volt Brad Pitt Los Angelesben - tudta meg a Daily Mail. A szemtanúk elmondása szerint egymásba csúszott három autó, egyiknek a sofőrje pedig épp az Oscar-díjas színész volt.

Kamion okozott halálos balesetet

Esélye sem volt elkerülni a frontális ütközést, meghalt a sofőr. Egy kamion tért át az úttest bal oldalára és frontálisan karambolozott a kocsival, melynek vezetője a helyszínen meghalt. Nem sokkal korábban Székesfehérvár térségében is frontális ütközéshez hívtak segítséget.

A két éves unoka is megsérült a balesetben

Nagyszülők és két éves unokájuk sérült meg, amikor kocsijuk elé fordult egy autó Kiskunfélegyházánál. A szabálytalan sofőr nem adott elsőbbséget. Kiskunhalasnál pedig egy figyelmetlen kamionos okozott balesetet.

Heten sérültek meg a balesetben

Heten sérültek meg a frontális balesetben. Az ajkai kórház vérellátó szolgálatának munkatársai ültek abban a kisbuszban, amely tegnap karambolozott egy autóval a Veszprém megyei Zalahaláp térségében.

Karambol lett az ámokfutás vége

Brutális karambollal végződött egy autós üldözés Arizonában. Az ámokfutó sofőr a többi kocsi között szlalomozva próbált kereket oldani a rendőrök elől, és teljes sebességgel belevágódott egy szembejövő járműbe. A hatalmas ütközést hihetetlen szerencsével mindkét autó vezetője túlélte.

Egy részeg miatt ütköztek össze

Egy részeg férfi miatt történt baleset Vas megyében, amikor Rönökön, a 8-as főúton, a kivilágítatlan biciklijét tolta át a sötétben - ezt a 112 Press hozta le elsőként. Az érkező autós az utolsó pillanatban meg tudott állni, de a kocsiba belerohant a mögötte haladó, a balesetben a ketten sérültek meg.

Zarándokok tragédiája

Újabb tragédia a Fülöp-szigeteken. Egy komp elsüllyedése, a vihar és a plázatűz után most tömegbaleset történt. Karácsonyi misére tartó zarándokok járműve karambolozott egy busszal. 20-an meghaltak, 30-an megsérültek. Még nem tudni, ki hibázott.

Halálos baleset Haláp közelében

Meghalt egy 53 éves asszony, hárman pedig megsérültek, amikor frontálisan összeütközött két autó a Hajdú-Bihar megyei Haláp közelében.

A szembe jövő busznak csapódott

Egy harminc év körüli férfi halt meg, amikor reggel egy menetrend szerinti busznak vágódott a kocsija Fejér megyében. A frontális ütközés akkora erejű volt, hogy a busz lecsúszott az út menti árokba.

4 éves kislány halt meg

Családi tragédia - 4 éves kislány vesztette életét tegnap este egy balesetben, Berettyóújfalu közelében. Nagyszüleivel és 8 éves bátyjával valószínűleg hazafelé tartottak a szakadó esőben, amikor az utánfutót vontató kisbuszuk egy traktornak csapódott.

Hiába próbálták újraéleszteni

Telefonon irányították egy balesetet szenvedett fiatalember újraélesztését a mentők. Ketten ültek abban az autóban, amely árokba csapódott tegnap Szikáncsnál. Mindketten kirepültek a kocsiból. Egy autós a mentők útmutatása alapján próbált segíteni, de hiába, egy 22 éves fiú végül meghalt.

Fekete szombat az utakon a nagy köd miatt

Négy balesetben összesen hatan haltak meg. A legsúlyosabb karambol Szolnok közelében, a 4-es főúton történt. Ott hárman vesztették életüket.

Három rendőr is megsérült a balesetben

Három rendőr került kórházba csütörtök este Budapesten, miután autójukkal karamboloztak a Fiumei úton. A balesetben három autó tört össze, öten sérültek meg. A rendőrök eljárást indítottak, még nem mondják meg, hogy ki hibázhatott. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök könnyebben sérültek meg, pénteken kiengedték őket a kórházból.

Frontális ütközés – egy halott

Egy ember meghalt, kettő könnyebben megsérült, amikor frontálisan ütközött két kocsi kora reggel a 7-es főúton, Zala megyében. Egy Toyota feltehetően megcsúszott a jegesedő úton, így karambolozott a szemből jövővel.

Az erős szél miatt karamboloztak

Összeakadt két kamion előzés közben az M86-os úton, majd az árokba estek. A baleset hajnalban történt. Az erős szél lökhette egymásnak a két kamiont Hegyfalu közelében. Az RTL Híradó által megkérdezett vezetéstechnikai oktató most is arra figyelmeztet, hogy szeles, esős időben nehezebb vezetni, ezért jobban kell figyelni minden manőverre. Még az útra hullott falevelek is veszélyesek lehetnek.

Újabb karambol történt ugyanott

Két hét alatt két karambol is volt egy csongrádi kereszteződésben! A tegnapi baleset után három sérültet vittek kórházba a mentők. Október közepén egy busz és egy terepjáró ütközött ugyanott.

Életveszélyben a házaspár

Házaspár sérült meg életveszélyesen egy tegnapi balesetben, amely a Vas megyei Bükön történt. Valószínűleg temetőbe készültek és egy kereszteződésnél álltak a kocsijukkal, amikor hátulról beléjük rohant egy autó,

Házaspár halt meg a balesetben

Férj és feleség halt meg egy balesetben mára virradóra a Somogy megyei Szőlősgyöröknél. Fának csapódtak autójukkal, miután kikerültek egy kerékpárost. Nógrád megyében, Dejtáron egy gyalogost gázoltak halálra.

Egy gyerek halhatott meg miatta

Akár öt évre is börtönbe kerülhet a halálos balesetet okozó sofőr. Egy pénzszállító furgont vezetett, amikor tavaly augusztusban áttért a szemközti sávba és karambolozott egy kocsival Szekszárd határában. Az autóban egy 5 fős tolnai család utazott, a legkisebb gyermek egy három és fél éves kisfiú a helyszínen meghalt. Testvérei és szülei is életveszélyesen megsérültek. Az ügyészség a napokban emelt vádat a sofőr ellen.

Négyes karambol egy kamion miatt

Négyes karambolt okozott egy kamionos Albertirsánál, reggel. Későn vette észre, hogy előtte mindenki lassított egy kanyarodó autó miatt. Először egy román vendégmunkásokat szállító busznak csapódott. A lendülettől a busz is nekiment egy autónak, ami aztán a legelöl kanyarodó kocsiba ment bele. Négyen sérültek meg. A kamionos elmesélte, hogyan történt a baleset.

Egy pillanaton múlt a tragédia

Pár tizedmásodpercen múlhatott, hogy nem lett halálos a tegnapi zámolyi frontális karambol. A balesetről felvétel készült, a videót megmutattuk egy vezetéstechnikai szakértőnek. Szerinte a fáradt sofőr észre sem vette, hogy elalszik. Ő is és a rendőrök is azt kérik: aki fáradt, álljon meg és frissítse fel magát. A következő két hétben különösen érdemes odafigyelni az utakon, mert július végén, augusztus elején van a nyári baleseti csúcs.

Karambol a 3-as úton: „Csoda, hogy túléltük”

Csoda, hogy túlélték, ezt mondta Híradónknak az egyik autós, aki részese volt a 3-as úton reggel történt balesetnek. Két kamion és három autó ütközött Arnótnál, hárman sérültek meg. A stábunknak nyilatkozó férfi autójával átpördült a szemben lévő sávba, ahol a másik kamion érkezett.  Több baleset volt az országban: hat ember sérült meg az M5-ös autópályán, ahol hajnalban az árokba borult egy kisbusz. Mezőkovácsházán egy édesanya és két gyermeke került kórházba, miután autójuk fának rohant.

Elaludhatott az apa a Volánnál

Elaludhatott a volánnál és súlyos balesetet okozott egy férfi péntek koraeste a 7-es főúton. 10 éves kislánya is vele volt, amikor frontálisan ütközött a szemből jövő kocsival. A balesetben négyen megsérültek, köztük a gyerek is. Az utasok életét a légzsákok és a biztonsági öv menthette meg. A vétlen autó mögött haladó férfi elmondta, hogy mit látott a balesetből, itt megnézheti.

Összepréselt egy autót két kamion

Kedd reggel a 4-es úton Ceglédnél történt a karambol. Egy másik baleset miatt várakozó autósorba rohant bele egy fát szállító teherautó. A kocsit egy harminc év körüli nő vezette, aki közeli munkahelyére tartott. Túlélte a karambolt, de mentőhelikopterrel vitték kórházba. A két kamion is felborult, a fülkékben ülők könnyebben megsérültek.

Buszba rohant a kamion, két kislány is megsérült

Gyerekek is megsérültek abban a balesetben, ami délelőtt történt Isaszegnél. Egy menetrendszerinti busz a megállóban várakozott - épp szálltak le az utasok, amikor a hátuljába rohant egy kamion. A busznak kitört a hátsó ablaka. Információink szerint éppen a leszálló utasok sérültek meg: köztük egy hét és egy 14 éves kislány, akik a buszmegálló melletti házban laknak.

Frontális: hatan sérültek meg a balesetben

Hatan sérültek meg egy frontális karambolban, Vas megyében. Hárman súlyos sérülésekkel kerültek kórházba. A baleset vasárnap a 84-es főúton Jánosháza mellett történt. Az egyik kocsi sofőrje balra kanyarodott és nem adott elsőbbséget a szemből érkezőnek, ekkor ütköztek össze.

Boszorkányüldözéstől tart a cabriós férfi

Cabriójával nem ő okozta a balesetet, boszorkányüldözés folyik ellene - ezt mondta az RTL Híradónak annak a kocsinak a vezetője, amelyik buszmegállóba lökött egy másik autót hétfőn. A balesetben ketten haltak meg. Mindkét áldozat a Fővárosi Vízműveknél dolgozott. Egyikük közvetlen munkatársa zokogva nyilatkozott Híradónknak. Az asszony több, mint tíz évig dolgozott együtt a férfival, aki egy kétéves kislány édesapja volt.

Buszmegállónak csapódott - ketten meghaltak

Ketten vesztették életüket a Dózsa György úti karambolban hétfőn, ahol az egyik sofőr a kecskeméti maffiaper vádlottja volt és valószínűleg drogot fogyasztott vezetés előtt. Megrázó képsorok a helyszínen. A beszámolók szerint egy fehér kabrió nagy sebességgel, fékezés nélkül ütközött egy másik autóval és a buszmegállónak csapódott. A járdán várakozó 23 éves férfi a helyszínen, egy másik sérült a kórházban vesztette életét. Az áldozatok kollégák voltak a közeli Fővárosi Vízműveknél dolgoztak együtt.

Kamerák rögzítették a tragédiát

Videón a turistabusz tragikus balesete. Egy szembe jövő autós fedélzeti kamerája rögzítette, amikor a szerb busz tegnap nekicsapódott egy karbantartást végző teherautónak az M0-áson. A buszsofőr meghalt, 19-en megsérültek, ketten súlyosan. Úgy tudjuk, az autóúton felszerelt egyik kamerán is látszik a baleset, és a felvételekből az derül ki, hogy a busz fékezés nélkül csapódott a permetezést végző munkások kocsijába.

Durva baleset: buszra várók közé csapódott

Egy ember meghalt ketten életveszélyesen négyen pedig könnyebben megsérültek, amikor megállóban várakozó utasok közé csapódott egy kocsi délután a XIII. kerületben. A szemtanúk szerint a balesetet okozó autó rendkívül gyorsan jött és fékezés nélkül nekiütközött az előtte lévő kocsinak, ami a megállóban várakozó emberek közé csapódott.

NÉZŐI: Buszmegállót tarolt le az autós

A baleset a Budapesten, a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca kereszteződésében történt, késő délután. A szemtanúk szerint a fehér kabrió sofőrje hatalmas sebességgel hajtott, majd – szinte fékezés nélkül – hátulról belecsapódott az egyterűbe, amit feldobott a buszmegállóba.

Drága kocsik törtek össze a karambolban

Tömegbaleset Budapesten! Öt autó ütközött kora délután a hatos út bevezető szakaszán. Négy sofőr könnyebben sérült meg, kórházba vitték őket. A kár jelentős, legalább harmincmillió forint lehet. A karambol után óriási dugó alakult ki, mert a roncsok az egész úttestet beterítették. 

A vétlen autós és utasa halt meg

Ketten meghaltak, amikor terepjáró ütközött egy szabályosan közlekedő kocsiba a Pest megyei Zsámbék közelében. Mindkét áldozat a vétlen autóban ült. Az eddigi vizsgálatok szerint a terepjáró lesodródott az úrtól, ezért csapódott a szemből érkező kocsiba. A balesetben egy kisteherautó is összetört. A sofőrje azért hajtott az árokban, hogy kikerülje a karambolozó autókat.

Nem volt bekötve, meghalt a balesetben

Egy asszony meghalt a Heves megyei Sástó közelében, amikor autójuk egy busszal karambolozott. Az RTL Híradó úgy tudjuk, hogy a hátsó ülésen utazó nő nem volt bekötve, és kirepült a kocsiból. Az autó sofőrje és másik két utasa könnyebben sérült meg, a buszon utazók megúszták.

Öt halott, és negyvenhat súlyos sérült

Öt halott, és negyvenhat súlyos sérült –  ez a hosszú hétvége baleseti mérlege. 146 karambolban 95-en könnyen, 46-an pedig súlyosan sérültek meg. Kiderült, hogy az egyik halálos áldozat az a brit fiatalember, akit péntek éjjel óta kerestek - akkor tűnt el egy legénybúcsú után. Ma délelőtt újabb tragédia történt. Egy két és fél éves kisfiú halt meg, amikor az őt szállító autó frontálisan ütközött a négyes főúton. A kocsiban rajta kívül még két gyerek és két felnőtt utazott. 

Nem volt bekötve, meghalt


szerző:
2017.04.30. 18:00
Nem volt bekötve, meghalt

Nem volt bekötve a sofőr, akit az összetört kocsija mellett holtan találtak meg éjszaka a Heves megyei Tenknél. Hazafelé tartott, amikor lesodródott az útról és az árokba hajtott. Az autó többször átfordult a tengelye körül, majd a tetején állt meg. Közben eshetett ki a 30 éves férfi a kocsiból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való