Baleset-bűnügy

Húsz másodpercen múlhatott Szalai Ádámék élete

rtl.hurtl.hu

2023. október 31. 5:59

A Blikk információi szerint Szalai Ádám autójába részegen hajthatott bele egy ismert realitysztár. „Rossz belegondolni, hogy húsz másodpercen múlhatott az életünk” – mondta erről a visszavonult focista. 

Összetörték a labdarúgó-válogatott nemrég visszavonult csapatkapitánya, Szalai Ádám több tízmilliót érő luxusautóját szombat este Óbudán. A Blikk információi szerint az elkövető a TV2 egyik műsorában is feltűnt realitysztár, aki Teslájával okozott balesetet.

A lap szerint az illető „erősen illuminált állapotban hajtott be a kocsijával az egyik utcába, ahol nekiment a focista Mercedes AMG G63 típusú járgányának”. 

Mint írják, a helyszínen rendőrségi intézkedés is történt.

„Attila néhány utcával feljebb lakik, valószínűleg hazafelé ment, amikor nekiütközött az autónak, amelyben jelentős kár keletkezett . Azt mesélték, megpróbált gyorsan elhajtani, de többen hallották a csattanást és marasztalták őt. Voltak rendőrök, mentők, még tűzoltók is. Megfújatták vele a szondát, amely kimutatta, hogy fogyasztott alkoholt, így el is szállították. Eközben ért a helyszínre Attila párja, aki a könnyeivel küszködve próbálta kezelni a helyzetet” – mondta az egyik környéken lakó a Blikknek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a lapnak megerősítette, a kérdéses időpontban valóban volt intézkedés:

„2023. október 28-án 17 óra 50 perc körül Budapest III. kerület, Szőlővész utcában egy autó nekiütközött egy parkoló gépkocsinak. Az autó 51 éves sofőrjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, őt a mentők könnyű sérüléssel kórházba vitték” – állt a válaszukban.

Rossz belegondolni, hogy húsz másodpercen múlhatott az életünk 

–  emlékezett vissza Szalai.

„Vilmos testvéremet látogattuk meg a családommal, érkezés után a hátsó ülésről kivettem a kislányomat és elindultunk a ház felé, pár pillanattal később valaki nagy sebességgel belecsapódott az autónkba. Akkora volt az ütközés ereje, hogy a kocsim megrepesztett egy betonkerítést. A nagy ijedtség után visszaléptünk és láttuk, hogy a sofőr beszorult az autójába. Ittas volt, mi segítettük ki őt, és megvártuk a rendőrséget is” – mesélte a visszavonult focista.

Nyitókép: Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya bejelenti visszavonulását 2023. június 19-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

#Baleset-bűnügy#szalai ádám#karambol#baleset#tv2#toth attila#kőgazdag fiatalok

Címlapról ajánljuk