KERESÉS search-close

dzsungel

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "dzsungel"

Celebek mondják: megbánások és kulisszatitkok

Egy évvel ezelőtt a Fókusz stábjának meséltek azok a hírességek, akik visszatértek a Celeb vagyok, ments ki innen! játékból. Volt, aki sok mindent megbánt, de akadt olyan celeb is, aki önvizsgálatként tekintett a játékra. Így élte meg a dzsungeltúrát Anger Zsolt, Herczeg Zoli.

Puskás Peti Afrikába költözött!

Puskás Peti először négy évvel ezelőtt járt abban a dzsungelben, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen! című show-t forgatták. Az énekes akkor még versenyzőként vett részt a megmérettetésen, tavaly azonban fordult a kocka.

Újra indul a dzsungel-show!

Majdnem egy teljes napnyi utazás után egy évvel ezelőtt celebjeink megérkeztek Dél-Afrikába. Az időjárás máris meglepte őket, a dzsungel pedig még messze volt tőlük. Ahogy négy évvel ezelőtt, tavaly is össze kellett szedniük magukat a celebeknek, hogy eljussanak a táborhelyükre.

Elindult a Celeb vagyok, ments ki innen!

Pont egy évvel ezelőtt jelentettük be, hogy Kiss Ramóna már birtokba is vette a dzsungelt. Az X-Faktor és a Reggeli műsorvezetése után nagy álma vált valóra azzal, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatával dolgozhatott. Nézd vissza, mit mesélt Rami a stábnak!

Kimosta a guru a lányuk agyát

A perui dzsungel mélyén találta meg másfél éve eltűnt lányát egy spanyol házaspár. Az eltűnésekor 16 éves Patriciát egy vallási szekta ejtette fogságba, amelynek vezetője több nőt is szexrabszolgaként tartott őserdei búvóhelyén. A gurut letartóztatták, és emberkereskedelem vádjával bíróság elé állítják.

 

Celeb vagyok: újra az RTL Klubon!

Pont egy évvel ezelőtt adtuk közzé a jó hírt, hogy újra indul a Celeb vagyok, ments ki innen! Felkerestünk egykori résztvevőket, hogy adjanak tanácsot a leendő újaknak! A műsor egyébként tévétörténelmet írt, volt olyan, hogy szinte mindenki nézte a dzsungelben vergődő magyar hírességeket. 

Emlékszel, mi történt Alexával és Klaudiával?

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, valamint a 2017-es Survivor ötödik túlélője is maradandó élményeket szerzett és nyújtott decemberben, a dzsungelben. Így ma, március 20-án, Klaudia és Alexa napján elevenítsük fel együtt ezeket a pillanatokat!

Együtt bulizott a celeb csapat


szerző:
2018.03.20. 16:50
Együtt bulizott a celeb csapat

Már három hónapja, hogy hazatértek a „Celeb vagyok ments ki innen!” versenyzői, de a dzsungelben kötött barátságok és szövetségek a mai napig kitartanak. Olyannyira, hogy a 12 celebből most 9 közösen töltött egy délutánt.

Újra az RTL Klubon a világ egyik legnépszerűbb túlélő show-ja!

A Survivor a világ egyik legsikeresebb reality-je, a valóságshow-k királya, amelyről pont egy évvel ezelőtt számoltunk be. A műsor készítői január 31-ig várták a legrátermettebb nők és férfiak jelentkezését. Nem volt kérdés, mindenképpen érdemes volt belevágni a játékba, hiszen a jelentkezők nemcsak jó adag önismeretre tehettek szert, hanem a győztes húszmillió forinttal is gazdagodhatott.

A celebek legemlékezetesebb pillanatai

Dzsungelkirállyá avatták Kabát Petit. Vasárnap este egy hónapnyi küzdelem után ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen. Összegyűjtöttük a műsor legemlékezetesebb pillanatait, és azt is megtudhatják, hogy Peti mit tervez jövő nyárra!

Fókusz 2017-12-15


szerző:
2017.12.15. 17:20
Bátorságpróba: Patkányok és kígyók biztosították a rettegést a dzsungelmúzeumban

Kiállítási tárgyakként küzdöttek meg saját vacsorájukért a celebek. Babett még a félelmetes feladat megkezdése előtt kimondta a büvös mondatot: Celeb vagyok, ments ki innen! De vajon hogy bírták a többiek?

Fókusz 2017-12-14


szerző:
2017.12.14. 17:20

Fókusz 2017-12-13


szerző:
2017.12.13. 17:20

Fókusz 2017-12-12


szerző:
2017.12.12. 17:20
 Bátorságpróba: Gabo és Kabát a dzsungelben töltötték az éjszakát

Kabát Peti és Gabo belevetették magukat az éjszakai dzsungelbe. Alvás és a legkisebb fény nélkül kellett kibírniuk kettesben, miközben titokzatos állatok hangjai visszhangoztak körülöttük.

Story Extra 2017-12-07


szerző:
2017.12.07. 15:40

Fókusz 2017-12-05


szerző:
2017.12.05. 17:20
A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori győztesére rátalált a szerelem!

Két évvel ezelőtt, a dzsungeljáték győztesének, Molnár Andinak az év végén ért véget egy hosszú, többéves kapcsolata. Ám akkor úgy tűnt, a magány nem fog sokáig tartani, mert akkor ismét rátalált a szerelem.

Fókusz 2017-12-04


szerző:
2017.12.04. 17:20

Story Extra 2017-12-04


szerző:
2017.12.04. 15:40
Alexa megtört a dzsungelben

A lány csendes nyugalmában, plüss nyuszijának vallotta be, hogy mi történt vele ebben a pár napban a dzsungelben. 

Fókusz 2017-11-30


szerző:
2017.11.30. 17:20

Terepminta: szexi vagy ciki?


szerző:
2017.11.30. 09:15
Terepminta: szexi vagy ciki?

A Celeb vagyok, ments ki innen! két műsorvezetője, Rami és Peti is magára öltötte a dzsungel színeit. Lássunk pár menő terepmintás cuccot, és daráljunk pár cikit!

Rami és Peti élőben - Így telik a műsorvezetők egy napja Afrikában!

Puskás Peti és Kiss Ramóna élőben jelentkeztek be Afrikából, és elmesélték, hogyan telnek kint a napjaik. Nézd meg a skype beszélgetést!

Babák készültek a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőiről

Peller Anna és Peller Mariann babákkal modellezték le a Celeb vagyok, ments ki innen! első adását. Nézd meg, hogy mivel egészítette ki Anna a Lukács Mikike babát!

Fókusz 2017-11-27


szerző:
2017.11.27. 17:20

Fókusz Plusz 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 18:50

Story Extra 2017-11-24


szerző:
2017.11.24. 15:40
Útnak indultak a celebek: valaki a gépen jött rá, hogy miről a szól a műsor...

Ma kora délután útnak indultak a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzői, hogy Dél-Afrikában megküzdhessenek egymással, és persze saját félelmeikkel is.

Story Extra 2017-11-23


szerző:
2017.11.23. 15:40
Nem fogod elhinni, hogy mivel lepte meg Aurelio a dzsungelbe készülő Pumped Gabót!

Hamarosan kezdetét veszi a Celeb vagyok, ments ki innen! A dzsungelre Aurelio készítette fel Pumped Gabót, aki egy nem mindennapi ajándékot kapott barátjától!

Így készül Mikike a dzsungelre


szerző:
2017.11.23. 09:17
Így készül Mikike a dzsungelre

Miki skype-on keresztül beköszönt Annának és Gábornak, akik kifaggatták, hogyan áll éppen a pakolással. Vajon mit visz magával a Celeb vagyok, ments ki innen!-be? Búcsúként még egy harmonika szólóval is készült szerelmének.

Nézd vissza a Celeb vagyok, ments ki innen! legjobb pillanatait!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériája. A játékban rengeteg veszélyes, vicces és izgalmas pillanatokat élhettek át a celebek de a nézők is. Ebben az összefoglalóban minden benne van!

Ezen a Celeb vagyok, ments ki innen! videón sírva fogsz röhögni!

Két évvel ezelőtt a dzsungel királyának kikiáltott Pákó mehetett az egyik bátorságpróbára. Társai már akkor tudták, nem fognak sokat vacsorázni aznap. Végül igazuk is lett, ugyanis Pákónak ismét állatokkal kellett szembenéznie, és mint tudjuk, retteg az összes élőlénytől, ami Afrikában található.

Bosszú: Sebestyén Balázs és Vadon Jani mindent visszakapott!

Három évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőinek lehetőség adódott, hogy minden szenvedésért, minden szívatásért megfizessenek a bűnösöknek. Így történhetett, hogy Balázs és Jani megkapták méltó büntetésüket.

Óriási botrány a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban!

A műsor egyik legnagyobb balhéja alakult ki három évvel ezelőtt a dzsungelben. A Fókusz stábja pszichológus tanácsát kérte ki a látottak alapján, hogy vajon miért és hogyan alakulhat ki egy ekkora vita két ember között.

Hatalmas meglepetésben részesültek a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzői!

Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon a dzsungellakók egy hatalmas dobozt kaptak Balázséktól. Eljött a pillanat mikor ki kellett nyitni a játékosoknak, és maga a dzsungel királya, Fekete Pákó ugrott ki a dobozból. A haknis érkezése azonnal megosztotta a lakókat.

Pimaszul szexi fotók a Celeb vagyok, ments ki innen! sztrájairól!

Három évvel ezelőtt a celeb táborlakók azt a feladatot kapták, hogy a gyönyörű hölgyekről nem mindennapi képeket készítsenek a vagány férfi társaik. Ebből a szituból végül igen nagy káosz lett és szép számmal születtek a szexibbnél szexibb fotók.

Nézd vissza a Celeb vagyok, ments ki innen! legjobb pillanatait!

Három évvel ezelőtt a dzsungeltúra első szériáját Erdei Zsolt, azaz Madár nyerte meg. A műsorban csak a nézők szavazata számított, és úgy tűnik, a sportoló volt a legkedvesebb celebük. Végül a legjobb pillanatokat is összegyűjtöttük.

Bódi Sylvi: „Aurelio és Laci együtt túl sok”

A Celeb vagyok, ments ki innen! véghajrájában Zsófi volt az egyik, akinek távoznia kellett. Az Afrikában maradt celebeknek viszont megoszlott a véleményük arról, hogy ennek most örülni kell, vagy sem. Gáspár Laci mindazonáltal szívesen tisztázott volna még Zsófival pár dolgot.

Micsoda: „Fürdős Zé élvezzél?”

Három évvel ezelőtt, ezen a napon Fördős Zét és Krasznai Tündét egy igen kellemes meglepetés ért. Egy nyertes játék után megérdemelt ajándékot kaptak: közösen fürdőzhettek egy kádban. A baj csak akkor ütötte fel a fejét, mikor kiderült, Tündi nem hozott magával fürdőruhát.

Aureliónak szembesülnie kellett saját hibáival

Három évvel ezelőtt, a dzsungelben a játékosoknak egy döntést kellett hozniuk arról, hogy ki az a celeb, aki legkevésbé hasznos az afrikai „társadalomban”. Végül Aurelióra esett a választás, akit társai száműztek a táborból.

Fördős Zé és Szabó Zsófi kalandja a struccpénisszel!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik bátorságpróbáján Zsófi és Zé vett részt. Nem volt egyéb feladatuk, mint egy romantikus vacsorán részt venniük, ahol afrikai különlegességeket kellett megkóstolniuk.

Durva: élve temették el Gáspár Lacit!

Három évvel ezelőtt, ezen a napon a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban az énekesre esett a választás, a nézők Lacit küldték bátorságpróbára. Sajnos az X-Faktor mostani mentora élete egyik legdurvább rémálmával találta szemben magát: élve eltemették egy patkányoktól hemzsegő koporsóba.

Aurelio kipróbálhatta, mennyire bátor!

A Celeb vagyok, ments ki! című műsorban a valóságshow-győztes is helyet kapott. Az egyik adásban kiderült, hogy a nézők Aureliót szeretnék vinni egy jó kis bátorságpróbára. És mit szólt ehhez a fiatal fiú? Nézzétek meg!

Visszaszámlálás: hamarosan indul az RTL Klub vadonatúj műsora

Három évvel ezelőtt, ezen a napon már csak kettőt kellett aludni és elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor. A Fókusz Plusz az indulás előtt látogatta meg az őserdőbe készülőket: így készültek a celebek a nem mindennapi megmérettetésre.

Sztárok az afrikai dzsungelben!

Három évvel ezelőtt mi is izgulhattunk, mikor Balázs és Jani egy zuhanó repülőben ült még jó pár celebbel. A hírességek végül Dél-Afrikában tértek magukhoz, és kiderült, rögtön veszély számos veszély leselkedett rájuk.

Novák Angéla: férfi testben női lélek

Három évvel ezelőtt kiderült, a szőke díva nyíltan vállalta, hogy bár férfi testbe született, mindig is nőnek érezte magát. Azt is elmesélte, hogy akkor több mint 12 éve, hogy átoperáltatta a testét. Aztán a családja aggódott érte, mert elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorba. Novák Angéla: férfitestben női lélek

Indul a dzsungel játék: Celeb vagyok, ments ki innen!

Mi történik, ha Sebestyén Balázs a mikrofont botkormányra váltja és Vadon János első tiszttel közösen elkötnek egy utasszállítót, főleg, ha a repülő persze zsúfolásig tömve celebritásokkal? Hogy eljutnak-e Dél Afrikába, a felelőtlen pilóták mekkora galibát okoznak, és ki, hogyan éli túl a zuhanást, az három évvel ezelőtt kiderült.

Celebek a dzsungelben! Mutatjuk!

Csótányok, kukacok, özönvíz, és halálfélelem: ezek a szavak ugrottak be a Celeb vagyok, ments ki innen korábbi játékosainak, amikor a túlélő showról kérdeztük őket. Három évvel ezelőtt ezen a napon kiderült, kik indulnak el életük legnagyobb, de egyben legkimerítőbb kalandjára, addig is idézzük fel a 9 évvel ezelőtti eseményeket.

Story Extra 2017-08-28


szerző:
2017.08.28. 16:50
Kulisszatitkok: ezeket biztos, hogy nem tudtad a dzsungel realityről

Szabó Zsófi, Molnár Andi és Puskás Peti mesélt Annának és Mikinek a Reggeliben személyes tapasztalataikról és élményeikről, amiket a vadonban szereztek. A Story Extra műsorvezetője és az X-Faktor mentora olyan belső információkat árultak el, amik hasznosak lehetnek az idei vállalkozó szellemű bátor celebek számára.

Story Extra 2017-06-02


szerző:
2017.06.02. 16:55
Vajon kik küzdenek meg  a Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik szériájában?

Az RTL Magyarország vezérigazgatója a nyár első napján jelentette be, hogy hamarosan visszatér a képernyőre a csatorna nagysikerű dzsungel realityje. Így idén újabb hírességekért izgulhatunk, akik a szemünk láttára küzdenek majd meg  az elemekkel.

Elhoztuk! Garantáltan mosolyt csal az arcodra, itt a Best of Celeb vagyok!

A Celeb vagyok, ments ki innen! második szériáján se unatkozhattak a nézők. Volt ott minden, mi szem-szájnak ingere. Nyomon követhettük azt is, mit szóltak a dzsungellakók a meglepetés vendéghez, és végigizgulhattuk azt is, hogy ki lesz a dzsungelkirálynő. Íme egy kis összefoglaló a kalandos hetekből!

Ilyen csúnyán még sosem járt pórul Sebestyén Balázs és Vadon Jani

Nem kell bemutatnunk a két műsorvezetőt, tudjuk róluk, hogy előszeretettel trollkodnak, gonoszkodnak, furkálódnak és viccelődnek a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor versenyzőin. Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon fordult a kocka, ugyanis a játékosoknak lehetőségük nyílt arra, hogy az eddigi összes sérelmet megbosszulhassák Janin és Balázson. Garantáltan nevetni fogsz, ha megnézed a videót!

Puskás Peti mindent bevállal a csapatáért?

Két évvel ezelőtt az énekes egy igen kemény feladat elé nézett. Igaz, maga jelentkezett a kihívásra, de talán akkor még ő sem gondolta volna, hogy mennyire kemény lesz az a próba. Petit beásták egy gödörbe, és teljesen beborították a testét homokkal. A Celeb vagyok, ments ki innen! Kincsvadászatának a tétje nem volt más, mint az, ha az önkéntes jelentkező kibír négy órát beásva a homokba, akkor a játékosok megkaphatják azokat az üzeneteket, melyeket szeretteik küldtek nekik a messzi távolból.

Elhoztuk az egyik műsorunk legdurvább vitáját!

A két évvel ezelőtti Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának egyik legdurvább veszekedését élhették át a nézők. A Fókusz egy pszichológus segítségét kérte, aki rendesen kielemezte a történteket és a szereplőket egyaránt. Egyáltalán nem meglepő, ami történt, az éhezés és a nomád életkörülmény mindenkiből kihozta a fenevadat.

Ilyen szexi kincsvadászatot még senki sem látott

Két éve ilyenkor még javában zajlott a Celeb vagyok, ments ki innen! 2014-es második szériája. A sok feladat közül a kincsvadászat volt a legkedvesebb a játékosok részéről. Pont ezen a napon két őrjítően szexi csaj lett a kiválasztott, és mikor megtudták, mi lesz a feladatuk, azonnal fejest is ugrottak a dologba.

Bemutatjuk, hogy milyen egy igazi pánikszoba!

Két évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! 2014-es szériájának bátorságpróbái igen izgalmasnak tűntek. A bemutatott lehetőségek közül a pánikszoba volt az egyik legkegyetlenebb feladat, hiszen a falakba vájt lyukakon keresztül kellett belenyúlni a rekeszekbe. És mik lehettek odabent? Nézzétek: 

Tudod, mi az a „Bestiák doboza?”

Két évvel ezelőtt elindult a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériája. A nézők bepillantást nyerhettek a bátorságpróbák helyszíneibe és azt is megleshették, milyen eszköz, milyen kihívást takar. Erős idegzetűeknek ajánljuk!

Egy ország drukkolt Madárnak!

Két évvel ezelőtt, pont ezen a napon fejeződött be a 2014-es Celeb vagyok, ment ki innen! első szériája. A játék győztese pedig a bokszoló lett, aki valóban megérdemelte a címet. A második helyen Aurelio végzett, akinek annyit súgott oda Madár: „Nem nyerhetsz meg mindent!”. Ezek után pedig kezdődött a dzsungel királyának járó ünneplés.

Bódi Sylvi a vetkőzés mestere – VIDEÓ!

Két éve már, hogy a hírességek nekivágtak a dzsungeltúra veszélyeinek és örömeinek. Szépen összegyűlt a csapat, elindulhatott a játék. A celebek közül Sylvit sosem kellett félteni, bárhol megállta a helyét, és ez most sem történt másképp. Közben az is kiderült, a fiatal lány egyszerűen imád vetkőzni.

Szabó Zsófi sírva fakadt a műsorban

Két éve már annak, hogy a műsorvezető örömkönnyeket hullajtott, mikor Sebestyén Balázs és Vadon Jani kimondták a nevét. Zsófi a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában hősiesen helytállt, sőt a fiatal lány megdöntötte a bátorságpróbák addigi rekordját is.

Mindenki örült, mikor Tünde otthagyta a tábort

Eljött a pillanat, az énekesnőt küldték haza a nézők, aminek a táborlakók kifejezetten örültek. Két éve ezen a napon történt mindez, mint az is, mikor Bódi Sylvinek és a többieknek rappelniük kellett. A hangulat a tetőfokra hágott.

Bódi Sylvi pucéran csobbant a patakba

Bódi Sylvi két évvel ezelőtt a dzsungeles játék előtt bár azt mondta, hogy nem vetkőzik többet nyilvánosság előtt. De ki tudott volna ellenállni annak a csodás víznek, így Sylvi elég szépen ledobta magáról a ruháit, és vígan lubickolt egyet a dél-afrikai folyóban.

Sebestyén Balázs videója – Evakuálták a tábort!

Két éve a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor veszélybe került, ugyanis a festői Kruger Nemzeti Parkban tűz ütött ki az egyik erdőben. A stábot kiköltöztették, és a műsorvezetők azt is elárulták, a tábornak is pakolnia kellett.

Szabó Zsófiból parancsnokként előtört a diktátor

Négy éve történt ezen a napon, mikor Aurelio és Szabó Zsófi igen csúnyán összevesztek. A fiatal lány kapta meg a tábor főnök szerepét, és nem engedett abból, hogy a fiúnak el kell fogadnia, bizony neki kell kipucolnia a mellékhelyiséget, ha törik, ha szakad.

Popsirisza és cicivillantás! Bódi Sylvi újra akcióban!

Két éve, hogy a celebek bevetették magukat a dzsungelbe. Néha napján a patakban fürödtek sztárjaink. Bármi is történjen, a nőnek mindig nőnek kell maradnia, még akkor is, ha durva körülmények között van. Az egykori modell szépen megfürdött és megborotválkozott a patak hűs vízében.

Aurelio: „Vidéken nem etetnek disznókat se almával se banánnal”

Két éve már annak, hogy ezen a napon a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor versenyzői között óriási botrány tört ki. Kiderült, Aurelio másodmagával titokban megették a malacok elemózsiáját azaz banánt és almát, és ezzel felborították a tábor összetartó erejét. Végül Szabó Zsófi nem bírta tovább, és kikelt magából.

Bea asszony a Szulejmánról álmodozik

Két évvel ezeleőtt ilyenkor celebjeink szépen próbálták elütni a dzsungelben eltöltött időt. Míg Madár játékkal, addig Krasznai Tünde egy kis dobolással dobta fel perceit. Bea asszony pedig egyszerűen hangosan elképzelte, hogy épp azon a napon, azaz szerdán, mit csinálna otthonában. 

Szabó Zsófinál elszakadt a cérna

Pontosan két éve láthattuk a Celeb vagyok, ments ki innen! adásában azt a konfliktust, mikor Krasznai Tündére mindenki kiakadt, de legfőképp Zsófi. Tornázni indultak az erdőbe, mikor a csinos műsorvezetőnél elszakadt valami, és borított mindent.

Még a bennszülötteknek is hiányozni fog a Szulejmán

Két évvel ezelőtt megérkeztek a celebek Afrikába. Rögtön Balázs és Jani fogadták őket, ahol az egyik kedvenc barátjuk is üdvözölte a sztárokat. Közben kiderült, a Szulejmánt többen ismerik, mint gondoltuk volna.

Elrepültek a celebek! – Kezdődik az izgalom!

Két évvvel ezelőtt történt a bejelentés sztárjainkról: a kényelmet elfelejthetik, a finom falatoknak pedig egy pár hétre búcsút inthetnek. A Celeb vagyok, ments ki innen sztárjainak sorsa végleg megpecsételődött – a végállomás ugyanis Dél-Afrika, ahol belevágnak életük leghátborzongatóbb kalandtúrájába.

Virágba borult a dzsungel királynője!

Ahogy megérkezett a tavasz, Molnár Andi az Instagramján egyre többet posztol gyönyörű virágokról. Lehet egy csokor nárcisz vagy rózsa, vagy akár egy egész haj-lombkorona, ahogy írja legutóbbi posztjában. Egy a közös ezekben a képekben: mindegyik szín jól áll neki.

Vallásos csimpánzok?


szerző:
2016.03.06. 17:39
Vallásos csimpánzok?

Megdöbbentő jelenséget rögzítettek kutatók dzsungelben elrejtett kamerákkal vadon élő csimpánzok között. Több különböző csoportjuknál is megfigyelték, hogy rendszeresen, egymás után nyöszörgő hangokat hallatva köveket vágnak ugyanahhoz a fához.

Molnár Andit elvarázsolta Bali szigete

Molnár Andi, a gyönyörű táncosnő egészen Bali szigetéig utazott, hogy a télbe egy kis napsütést csempésszen.

Elveszett város a dzsungel mélyén

Régészek megkezdték a hondurasi őserdőben egy éve felfedezett rejtélyes, ősi város feltárását. Elképzelhető, hogy az ismeretlen civilizáció romjai a maja legendák mesés gazdagságú elveszett városát rejtik, amelyet évszázadok óta keresnek kutatók és kalandorok.

Reflektor 14-12-12


szerző:
2014.12.13. 00:25
Reflektor 14-12-12

Reflektor: Puskás Peti bemutatja a szerelmét. Dr. Tóth szerint a nevetés a legjobb orvosság.

Molnár Andi nehezen viselte a szerelme hiányát

Miközben Molnár Andi a celebek táborában küzdött a dzsungel királynője címért, itthon nem csak a barátja, de az édesanyja és a nagymamája is aggódva ült le esténként a tévé elé, és hüledezve nézte, Andinak mi minden kell keresztül mennie. Az embertpróbáló kaland végül Andi győzelmével zárult, így ma már mindannyian boldogan idézik fel az elmúlt hetek viszontagságait.

A dzsungel királynője: Molnár Andi vallomása

Molnár Andrea végtelen türelemmel viselte az őket ért támadásokat, amely végül meghozta gyümölcsét,a táncos hölgy ugyanis bezsebelhette a dzsungelkirálynői címet.  Hazaérkezése után rengeteg üzenet várta, sokan rajonganak az újdonsült celebért.
 

Molnár Andrea: hogyan tovább a dzsungel után?

Molnár Andrea végtelen türelemmel viselte az őket ért támadásokat, amely végül meghozta gyümölcsét,a táncos hölgy ugyanis bezsebelhette a dzsungelkirálynői címet.  Hazaérkezése után rengeteg üzenet várta, sokan rajonganak az újdonsült celebért.
 

Bádogváros:ami még Dél-Afrikából kimaradt

Másfél hónapon keresztül uralta a tévéképernyőket. A magyar nézők imádták nézni a celebek szenvedését, Balázsék kínzásait, és a lenyűgöző tájakat. Bár sokan kételkedtek benne, a Celeb vagyok, ments ki innen! tényleg nem a Bakonyból jelentkezett esténként, hanem nagyjából 9000 km-re Magyarországtól, egy dél-afrikai dzsungelben játszódott. Amíg a táborlakók és Balázsék folyamatosan forgattak, közben a Fókusz stábja olyan helyekre is eljutott, ahová csak kevesen.
 

 Dél-Afrika zegzugai, avagy a Fókusz csapata a dzsungelben

Másfél hónapon keresztül uralta a tévéképernyőket. A magyar nézők imádták nézni a celebek szenvedését, Balázsék kínzásait, és a lenyűgöző tájakat. Bár sokan kételkedtek benne, a Celeb vagyok, ments ki innen! tényleg nem a Bakonyból jelentkezett esténként, hanem nagyjából 9000 km-re Magyarországtól, egy dél-afrikai dzsungelben játszódott. Amíg a táborlakók és Balázsék folyamatosan forgattak, közben a Fókusz stábja olyan helyekre is eljutott, ahová csak kevesen.
 

Cooky lett a

A műsorvezető tizenhét napot töltött a Celeb vagyok, ments ki innen! táborában, és negyedik helyezettként éppen csak, de lecsúszott a dobogóról. Ettől függetlenül egyedüli férfiként így is ő lett a dzsungel királya.

Hazatért a három amazon a dzsungelből

A Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának döntősei, Molnár Andi, Baukó Éva és Aleska Diamond a reptéren meséltek élményeikről.
 

Reflektor 14-11-17


szerző:
2014.11.18. 00:20
Reflektor 14-11-17

Reflektor: Andelic Jonathan búcsúzott az X-Faktortól. Hazatért a három amazon a dzsungelből.

Vendégünk volt a Dzsungel királynője

Szerda este kiderült, hogy a három harcos amazon közül, Molnár Andinak sikerült a legtöbb nézői csillagot begyűjtenie. Kifaggattunk élményeiről, Baukó Évával, Aleskával együtt.

Hazaérkeztek a dzsungellakó celebek!

Nemcsak a dzsungelben, itthon is felforrt köztük a levegő. Megérkeztek a Celeb vagyok, ments ki innen döntősei, akiket a Fókusz szembesített először a róluk szóló újságcikkekkel! Éva azonnal kiakadt, de vajon szemtől-szemben is vállalja a véleményét?

ÉVA&ANDI: A  riválisok együtt vallottak a dzsungel-életről

A Celeb vagyok, ments ki innen! győztese, Molnár Andi és a második helyezett Baukó Éva együtt meséltek a dzsungellétről, és a benti szivatásokról.

Molnár Andi lett a Dzsungel királynője!

Hevesi Krisztát, Novák Angélát és Fördős Zét a kinti élményekről faggattuk és arról, hogy visszatekintve hogyan élték meg a dzsungellétet. Arról is megkérdeztük őket, mit szólnak az új dzsungelkirálynőhöz

A dzsungel mesterhármasa

Hétvégén Bunyós Pityunak, Puskás Petinek és Fekete Pákónak kellett elhagynia a Celeb vagyok, ments ki innen! táborát. Ők már nem nyerhetik el a Dzsungel királya címet, viszont megkérdeztük, kit tartanak a legesélyesebbnek a győzelemre, valamint a kint szerzett élményeikről is beszámoltak.

Fókusz 14-11-11


szerző:
2014.11.11. 18:00
Fókusz 14-11-11

Fókusz: Celeb-amazonok - Kiesett az utolsó férfi is Dél-Afrikában, már csak dzsungelkirálynőt avathatunk holnap. Igazi csoda történt! - Rengetegen segítettek Gábornak, aki a kutyájával került az utcára, volt, aki a házát ajánlotta fel. Vérengző vadállat - Bárki találkozhat a nógrádi erdőkben a gyilkos medvével. Mit tegyünk ilyenkor, hogyan védekezzünk ellene?

Reflektor 14-11-10


szerző:
2014.11.10. 23:20
Reflektor 14-11-10

Reflektor: Ricsi bácsi sírva búcsúzott az X-Faktortól. Nyertes Zsuzsa és Bárdos András hazatért a dzsungelből.

Fókusz 14-11-10


szerző:
2014.11.10. 18:00
Fókusz 14-11-10

Fókusz: A bosszú édes íze - A celebek élvezettel dobálták meg Balázsékat, Pákónak viszont mennie kellett. Mindenki megdöbbent - Alföldi Robinak saját fiai közül kellett választania. Miért pont a két Ricsi párbajozott? Nem tagadja - Ambrus Zoli vállalja, hogy néha iszik alkoholt, de rágalomnak nevezi, hogy állandóan részeg lenne.

A dzsungellakók bosszút álltak


szerző:
2014.11.10. 17:35
A dzsungellakók bosszút álltak

Ilyen még sosem fordult elő! A magyar televíziózás történetében először végre Balázs és Jani is megkapta a magáét! A műsorvezetők megfizettek minden gonoszságért! A Fókusz a helyszínen figyelte az eldurvuló eseményeket!
 

Végre bosszút állhattak a dzsungellakók

Ilyen még sosem fordult elő! A magyar televíziózás történetében először végre Balázs és Jani is megkapta a magáét! A műsorvezetők megfizettek minden gonoszságért! A Fókusz a helyszínen figyelte az eldurvuló eseményeket!
 

Újabb celebeknek kellett elhagyniuk a dzsungelt

Már csak öt lakója van a dzsungel tábornak. Múlt hét szerdán Nyertes Zsuzsától, míg csütörtökön Bárdos Andrástól vettek búcsút a nézők. A műsor első kiesője pedig Hevesi Kriszta.  Hogy miként élték meg a kint töltött napokat, mi volt a legnehezebb és mi hiányzott nekik a legjobban, elmesélik.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való