Celebrandi

Van, aki a rossz fiúkra, mások az idősebb nőkre buknak, egy viszont közös: mindenki a szerelmet keresi a Celebrandiban

rtl.hurtl.hu

2023. július 24. 21:15

Puskás-Dallos Peti és felesége, Bogi megnyitották randiügynökségük kapuit. Mielőtt a hírességek elmerültek volna az ismerkedésben, először magukról meséltek egy kicsit Bogiéknak. A kérdés mindenkinél adott volt: milyen párt szeretnél magad mellé?

Schumacher Vanda olyan férfit keres, aki a társa lehet a kalandokban

Schumacher Vanda sorozatszínész, műsorvezető. Vanda olyan, akinek, ha azt mondanám, hogy el kell ugrania a Marsra, akkor csak annyit kérdezne: „Oké, hány kilós lehet a bőröndöm? Ja, és van business class?”. Bárki is vált jegyet Vanda mellé, az jól kapaszkodjon meg, mert szédítő élményben lesz része!

Bogi és Peti izgatottan várták Vandát, akit szerettek volna egy kicsit jobban megismerni, pláne, hogy eddig nem igazán láthatták férfiak oldalán a médiában:

Mindig ügyelek arra, hogy ha van párkapcsolatom, akkor én rá nagyon vigyázok

– mesélte Vanda az eddigi párjairól.


A leghosszabb kapcsolata 5 évig tartott, azonban Vanda szerint sokkal hamarabb búcsút kellett volna venniük egymástól. Hogy miért nem működött már kettejük között a szerelem?

Elindult egy nagyon rossz irányba 

– válaszolta a lány, majd hozzátette, hogy a szakításukat követően kezdett el többet utazni, ami nem volt véletlen. Most viszont már a jövőbe tekint és nagyon várja, hogy találkozhasson a jelöltekkel.

Várom az igaz szerelmet, de baromi jó életem van és nem akarom elrontani… Én tudom, hogy mi az én utam az életben, és én arról nem letérni szeretnék, hanem ahhoz egy társat keresek.

Köcse György imádja piedesztálra emelni a nőket

Köcse György 39 éves táncművész, koreográfus, tanár. 12 év kapcsolat után felesége elszambázott, így Gyuri újra bekerült a szinglikörforgásba, ahol azóta is nyomja a rumbát és a chachachát, de már annyi lánnyal találkozott, hogy szeretne egy állandó partnert maga mellé.

Az utóbbi időben sikerült újra magamra találni, és úgy érzem, hogy készen állok egy új kapcsolatra 

– mesélte a táncos Boginak és Petinek a beszélgetésük elején.


Válása után volt egy hosszabb szünet az életében, így át tudta gondolna, mi történt vele és arra is maradt ideje, hogy meggyászolja elmúlt kapcsolatát, amiben egy idő után azt érezte, hogy elvesztette önmagát.

Szeretem a nőt piedesztálra emelni, és ilyenkor sajnos, nem sok idő jut önmagamra.

Szakítása után most már várja, hogy megtalálja párját, akiben az alábbiakat nagyon fontosnak tartja:

Keresem a spontaneitást, keresem azt, hogy nyitottak legyünk… hogy merjük felvállalni az érzéseinket.

Danics Dóra egy olyan rosszfiút szeretne, aki végre nem veri át

Danics Dóra 37 éves énekesnő, az X-Faktor első női győztese. A férfiak az utóbbi időben nem nagyon jutottak túl a válogatóján, még csak széket sem adott senkinek. A választ a spiritualitásban keresi. Szeretné megtalálni a társát még ebben az életében, vagy inkább az elkövetkező hetekben a Puskás-Dallos randiügynökséggel.

Egy ideje nem találok komoly kapcsolatot. Mindig a rosszfiúkra találok rá 

– mesélte Dóri Boginak és Petinek, de úgy gondolja, hogy valószínűleg ő választ rosszul, mert ezek a srácok jönnek be neki.


Miután azt is elárulta, hogy eléggé spirituális beállítottságú, Peti rögtön megfejtette, hogy mit szeretne bevonzani: egy rosszfiút, aki végre nem veri át.

Általában én szoktam lenni az irányítóbb típus 

– mondta Dóri, majd hozzátette, hogy annak is örül, ha őt vezetgetik, csak egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan. Egy valami viszont nem hiányozhat a párjából: a humor.

Tényleg igaziból, szívből tudjak kacagni, amikor vele vagyok, az nagyon fontos.

Hiába volt idősebb barátnője eddig, Papp Zsombor nem szeretné, ha anyáskodnának felette

Papp Zsombor 27 éves sorozatszínész. Bár temperamentumát tekintve inkább egy filozófusra hajaz, hajas feje alatt politológus lapul. Szeret dübörögve táncolni, motorozni és kedvenc hangszere a rotációs kapa. Az elmúlt időszakban a földeket járva leginkább érett gyümölcsöket szakított, de most újra megéhezett, szóval nők és asszonyok, kezdődik a szüret!

Legutóbbi kapcsolata pár hónapja ért véget, közös megegyezéssel köszöntek el egymástól exével, mert nem egy irányba tartott az életük. Peti ezt hallva megkérdezte, hogy ez azért történt, mert párja idősebb volt nála, mire Zsombi bevallotta, hogy igen: 11,5 év volt kettejük között.


Zsombi elárulta, hogy egyáltalán nem arra vágyik, hogy anyáskodjanak felette, egyszerűen eddig az idősebb nők mellett talált olyan megértésre, amire szüksége volt, ami építette mindkettejüket. Most viszont már a saját korosztályát keresi.

A belső, ami tényleg meg tud fogni, az a gondoskodás. Az, hogy legyen véleménye mindenről. Tudjon tanácsot adni, viszont, ha azt gondolja, hogy amit csinálok, hülyeség… azt azért hagyja rám.

Lukács Miki az első nagy szerelem után szeretné megtalálni a másodikat

Lukács Miki 44 éves hangmérnök, színész, exműsorvezető, exférj. Nemrégiben ért véget házassága gyermeke édesanyjával, Peller Annával, de mivel 40 felett is van élet, tettre készen várja, hogy új választottját nap mint nap könnyesre nevettesse vagy sirassa a szóvicceivel.

Miki 17 év után újra keresi a párját. Annával már korábban lezárták a kapcsolatukat, minthogy bejelentették volna, ezért már jó pár hónapja készen áll arra, hogy Bogi és Peti segítéségét kérje a randiügynökségen.


Felidézve a régi randiélményeit, Miki elmesélte, akkoriban sokkal több idő kellett ahhoz, hogy megismerjen valakit, emiatt az is megesett, hogy félreismerte a kiszemeltjeit.

Mellettem muszáj, hogy legyen humorérzéke annak, aki a társammá válik majd… már csak azért is, mert engem nem lehet másképp elviselni.

Jázmin Viktória korábbi traumái ellenére nagyon várja, hogy párt találjon

Jázmin Viktória 22 éves modell, szépségkirálynő. Fiatal kora ellenére lassan már könyvet írhatna „Rémes randik, azaz kivel ne kezdj soha” címmel. A Puskás-Dallos nem tétlenkedik majd, hogy megtalálja számára a tökéletes párt.

Ha Jázmin elmegy valahova, akkor általában kétféle helyzet fordul elő: folyamatosan ostromolják, vagy egyáltalán nem mernek odamenni hozzá a férfiak.

Sokszor annyira túljátsszák magukat… 

– mesélte a szépségkirálynő, aki egyáltalán nem szereti ezt a pasikban, mert egy idő után úgyis kiderül mindenkiről, hogy megjátszotta magát. Az utóbbi 3-4 évben viszont megtanulta, hogy kivel nem szeretne együtt lenni.


Az agresszió, a megcsalás egyáltalán nem fér bele egy kapcsolatba, pedig mindegyikben volt már része.

Eléggé toxikus kapcsolat volt, amiben benne voltam.

„Amióta szakítottam az utolsó exemmel, azóta teljesen jégszívű vagyok” – ennek ellenére Jázmin azt nem mondaná, hogy ugyanolyan szeretne lenni, mint régen, mert az az érzelemmentességével segített a karrierjében.

Frohner Fecónak nem fontos a külső vagy mégis?

Frohner Fecó 31 éves fodrász, az egyik legismertebb az országban. Két éve szakított szépségkirálynő barátnőjével, és bár szerelmi élete leállt, a fodrászollója nem. Fecó elfoglalt ember, aki egyszerre boldog és szenved a szingliségtől, úgyhogy Bogi és Peti kifaggatták, hogy valójában mire vágyik.

Én még egyik barátnőmet se csaltam meg 

– mesélte Fecó Bogiéknak, majd hozzátette, hogy nem is tartja ilyen típusnak magát, viszont ezt sokan nem hiszik el róla.

Tök jó lenne így visszagondolni arra, hogy akár a gyermekeim anyját úgy ismertem meg… hogy egy műsorban 

– Fecó gondolatára Peti is becsatlakozott, hiszen ő is az X-Faktorban találta meg feleségét, ezt hallva pedig Fecóban is felcsillant a remény, hogy ő is ilyen szerencsés lehet a Celebrandiban.

Két éve ért véget az előző kapcsolata, azóta az önismeretre koncentrált, ennek köszönhetően pedig egyre világosabban látja, hogy mit is szeretne: harmóniát. Na és mi a helyzet a külsővel? Bogi kérdésére azt válaszolta, hogy nem az a lényeg, de persze nem úszta meg ennyivel a témát.

Bogdányi Titanilla nem egy apát keres a lányának, magának szeretne társat találni

Bogdányi Titanilla 37 éves színész, szinkronszínész, édesanya. Bár nagyon kapós, a válása óta nem került senki horgára, és ő is maximum sügéreket fogott. A Celebrandi ügynökségnél szerencsére kellőképpen nagy a merítés, és kiemelt feladatként kezelik, hogy újra megtalálják számára a szerelmet.

Titanilla nagyon izgatottan ült le Bogival és Petivel, hiszen egy kérdés kattogott folyamatosan a fejében: „vajon fogok-e valakinek tetszeni?”


A beszélgetés közben elárulta, hogy vannak olyan momentumok, olyan sebek, amiket nem szívesen oszt meg magáról. Azt viszont nem tudja eldönteni, hogy előny vagy hátrány lehet, hogy van egy 16 éves lánya.

Nekem nagyon fontos az, hogy ők jóban legyenek és kedveljék egymást, viszont – és remélem, hogy jól fogjátok érteni – én nem apát keresek a gyerekemnek, hanem társat keresek az én életembe.

#Celebrandi#rtl#bogdányi titanilla#danics dóra#frohner fecó#jázmin viktória#köcse györgy#lukács miki#papp zsombor#schumacher vanda#kapcsolat#párkeresés#1. rész#összefoglaló

Címlapról ajánljuk