Celebrandi

Bogdányi Titanilla elsírta magát, Papp Zsombor pedig bevallotta, ki lett a lelkitársa a Celebrandiban

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 16. 21:25

Bogdányi Titanilla elmesélte, milyen érzés volt 20 évesen édesanyává válni, aminek a végére eltörött nála a mécses. Emellett Papp Zsombor elárulta, mi van köztük Titanillával, Frohner Fecó új lányra vetette ki a hálóját, Lukács Miki pedig újra leült beszélgetni Danics Dórával.

Lukács Miki bocsánatot kért Danics Dórától 


Közös randijuk eléggé feszültté vált, miután Lukács Miki kielemezte Danics Dórát. Az énekesnő meglepődött a stíluson, azonban másnapra Miki is rájött, hogy túllőtt a célon és elnézést kért.

Bogdányi Titanilla elsírta magát Puskás-Dallos Peti szavaitól 


Bogdányi Titanilla felnyitotta múltja egyik kis szeletét és elmesélte, hogyan élte meg az anyaságot 20 évesen. Ennek kapcsán viszont Puskás-Dallos Peti megfogalmazta, hogy szerinte min kellene változtatnia a színésznőnek, sőt azt is, milyennek látja Titanillát, aki ennek hallattán elsírta magát.

Papp Zsombor megtalálta a lelkitársát Bogdányi Titanillában 


Randijukat végignézve, a Puskás-Dallos házaspárnak egyértelművé vált, hogy Papp Zsombor és Bogdányi Titanilla között elkezdett valami alakulni. Zsombi ezek után elárulta, hogy mit jelent neki Titanilla és azt is, mit szeretne ettől a kapcsolattól.

Frohner Fecó a száját harapdálva csapott le új randipartnerére 


Frohner Fecó meglepődött, amikor videóüzenetet kapott Evelintől, aki a felvételen elmondta, hogy mindenképpen szeretné megismerni a sztárfodrászt. Fecó ezek után alig tudta palástolni, mennyire tetszik neki a lány, azonnal lecsapott a lehetőségre.

#Celebrandi#rtl#bogdányi titanilla#papp zsombor#frohner fecó#danics dóra#lukács miki

Címlapról ajánljuk