Celebrandi

Két celebpáros is közelebb került egymáshoz egy meglepetés randevún

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 15. 21:25

A hírességek ezúttal nem civilekkel randiztak, hanem egymással. Akadtak párosok, akik bevallották, hogy megcsókolnák egymást és akadtak olyanok is, akik között szikrázott a feszültség.

Danics Dóra randipartnere bevallotta, hogy még házas 


Danics Dóra és Bence első találkozóján viszonylag gyorsan kiderült, hogy a srác életében még van egy másik nő. Vajon hogyan reagált erre az énekesnő?

Frohner Fecó szerint Jázminon nem látszik, hogy mély kapcsolatra vágyna 


A celebek közös randijain Frohner Fecó és Jázmin Viktória kerültek párba, akik már a beszélgetésük legelején nagyon komoly vizekre eveztek. Fecó elmondta Jázminnak, hogy szerinte milyennek tűnik a posztjai és a mondatai alapján.

Lukács Miki sokkolta Danics Dórát: „Azt éreztem, hogy ez konkrét személyes támadás” 


Közös randijukon Lukács Miki kendőzetlen őszinteséggel elemezte ki Danics Dórát, amivel nemcsak az énekesnőt lepte meg, de a távolból figyelő Puskás-Dallos házaspárt is.

Frohner Fecó közelebb került Jázminhoz: „Még soha nem láttalak ennyire szexinek” 


Beszélgetésük végén Jázmin Viktória felolvasta az utolsó kérdést, ami a titokzatos kártyákon szerepelt. Ennek köszönhetően kiderült, hogy Fecónak megfordult-e már a fejében, hogy megcsókolja a modellt.

Bogdányi Titanilla és Papp Zsombor bevallották: szívesen megcsókolnák egymást 


A Puskás-Dallos házaspár nem akart hinni a szemének, amikor végignézték Bogdányi Titanilla és Papp Zsombor randiját: a hírességek olyanok voltak, mint a tinik. Vajon egészen idáig éppen egymást keresték?

#Celebrandi#rtl#bogdányi titanilla#danics dóra#jázmin viktória#schumacher vanda#papp zsombor#frohner fecó#lukács miki#köcse györgy#randi

Címlapról ajánljuk