Celebrandi

Schumacher Vanda máris külföldre repülne kiszemeltjével, Jázmin Viktória pedig csak egy nagy sírásra vágyik

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 4. 21:25

A Celebrandi legutóbbi részében Schumacher Vanda csokis randira ment Ibrahimmal, akivel hamar megtervezték első közös útjukat. Eközben Danics Dóra anyukájával, Bach Szilviával beszélte ki randipartnerét, Jázmin Viktória pedig elárulta, mikor sírt utoljára.

Danics Dóra édesanyja, Bach Szilvia segítségével döntött Ákosról 


Danics Dóra édesanyjával, Bach Szilviával beszélte át, milyen élményeket szerzett eddig randipartnere, Ákos oldalán. A jógaoktató érdeklődési körén és orra nagyságán túl, az is szóba került, hogy Dórinak egyáltalán van-e arra igénye, hogy másokat is megismerjen Ákoson kívül.

Schumacher Vanda egy randi után máris Peruba utazik Ibrahimmal? 


Schumacher Vanda és Ibrahim megejtették első randevújukat, ahol csokiból készítettek bonbonokat. Az édes élvezetek mellett elkezdték jobban megismerni egymást, aminek a végére még az is felmerült, hogy napokon belül repülőre pattannak.

Schumacher Vanda csókot kapott a Celebrandiban? 


Schumacher Vanda és Ibrahim épp a csokirandijuk után búcsúzkodtak, amikor puszinak induló majdnem csók csattant el közöttük. Vanda annyira meglepődött, hogy azonnal kibukott belőle, mit gondol.

Jázmin Viktória két éve minden barátját kirúgta az életéből


Jázmin Viktória újabb randira ment Kristóffal, akinek elárulta, hogy miért volt szüksége rá, hogy szinte minden barátját leépítse, sőt arról is mesélt a srácnak, hogy miért nem tud sírni már évek óta.

Schumacher Vanda telefonon dobta randipartnerét 


Miután randizott Ibrahimmal, egy valami világossá vált számára: nem akar tovább ismerkedni Milánnal. Miután a srác vidéken él, ezért Vanda úgy döntött felhívja.

#Celebrandi#rtl#danics dóra#jázmin viktória#schumacher vanda#bogdányi titanilla

Címlapról ajánljuk