Celebrandi

A Celebrandi hírességei vakrandikon keresték tovább párjaikat

rtl.hurtl.hu

2023. július 31. 21:25

A hírességek csupán a beszélgetések alapján dönthettek róla, hogy kivel szeretnének újra találkozni, ugyanis egy paraván választotta el őket randipartnereiktől, így fogalmuk sem volt róla, hogy néznek ki.

Puskás-Dallos Boginak idő kellett, mire rájött, hogy Peti élete szerelme


Ugyan ma már biztos benne, hogy férjét neki teremtették, Puskás-Dallos Bogi nem volt ezzel mindig így. Miután Köcse György elmesélte neki, hogy hiányolta a szikrát első randiján, Bogi és Peti saját történetük segítéségével világosították fel a táncost, hogy a szerelem nem jön mindig azonnal.

Jázmin Viktóriának fontos, hogy a párjának legyen pénze 


Jázmin Viktória több izgalmas kérdést is kapott a vakrandiján, amelyeknek köszönhetően kiderült, hogy utazásokkal mulasztja el az unalmát, sőt az is, mennyire fontos neki a pénz egy kapcsolatban.

Papp Zsombor úgy érezte, egy régi ismerősével vakrandizott 


Papp Zsombor és Bori nagyon hamar megtalálták a közös hangot, szinte mindenről ugyanazt gondolták, sokat nevetgéltek és a randijuk végére a sorozatszínész meglepő dologra jött rá.

Puskás-Dallos Peti megkönnyezte Danics Dóra vakrandiját 


Danics Dóra vakrandija annyira jól sikerült, hogy adott ponton a többiek is az ő beszélgetésüket hallgatták. Puskás-Dallos Peti ráadásul meg is hatódott, miközben a harmonikus eszmecserét figyelte.

Frohner Fecó zavarba hozta randipartnerét? 


Frohner Fecó vakrandija több mélységet is magasságot is megélt a híresség szerint: nemcsak a nevetéstől volt hangos az asztaluk, hanem a hasonló elképzeléseiktől is.

#Celebrandi#rtl#6. rész#összefoglaló#vakrandi#bogdányi titanilla#schumacher vanda#jázmin viktória#danics dóra#frohner fecó#köcse györgy#lukács miki#papp zsombor

Címlapról ajánljuk