Celebrandi

A Celebrandi hírességei kiválasztották, kikkel szeretnének tovább ismerkedni

rtl.hurtl.hu

2023. július 26. 21:15

A szingliparti után minden híresség eldöntötte, hogy kikkel szeretnének még randizni. Volt, aki másnak a kezéről csapta volna le a kiválasztottját, és olyan is akadt, aki senkit sem nézett ki magának, ezért inkább bevállalt egy vakrandit.

Schumacher Vanda: Több emberrel is fogok randizni 

Schumacher Vanda biztos volt benne, hogy kikkel szeretné folytatni az ismerkedést, éppen ezért határozottan közölte Puskás-Dallos Petiékkel, hogy ő több randira is el akar majd menni.

Papp Zsombor le akarta csapni Rebekát Frohner Fecó kezéről 

Papp Zsombor nehéz helyzetbe került, mert ugyanazt a lányt szemelte ki magának, mint Fecó, azonban ez nem állította meg. Megkérdezte Rebekát, hogy nem választaná-e inkább őt.

Bogdányi Titanilla két fiúra is lecsapott volna 

„El kell dönteni, ugye?” – kérdezte reménykedve Bogdányi Titanilla, azonban a válasznak már nem örült annyira, mert kénytelen volt lemondani egyik kiszemeltjéről.

Lukács Mikinek egy magas, szőke anyukára esett a választása 

Lukács Miki hosszas gondolkodás után átvágott a szinglik tömegén, hogy megtalálja azt a hölgyet, akit randira szeretett volna hívni.

„Nem dilemmázok, az biztos” – Jázmin Viktória biztosan tudta, kit akar 

Annak ellenére, hogy Jázmin Viktória több sráccal is beszélgetett a szinglipartin, ő csak egyetlen emberrel szerette volna folytatni a beszélgetést.

Danics Dóra és Köcse György bevállalták, hogy vakrandira mennek 

Hiába találkoztak több olyan emberrel is, akivel jókat beszélgettek, Danics Dóra és Köcse György is úgy döntöttek, hogy senkit sem szeretnének választani. Ez viszont azt jelentette, hogy mindketten egy-egy vakrandin teszik próbára magukat és a kémiát.

Danics Dóra randipartnere bekérdezett: Remélem, te nem vagy pszicho 

Danics Dóra vakrandiján nagyon sok téma szóba került, többek között a féltékenykedés is. Randipartnere, Dani gyorsan leszögezte, hogy neki mi az, ami már megcsalásnak számít, azt viszont hozzátette, hogy azt nem szereti, ha valaki „pszichopatába viszi át” a féltékenykedést.  

Schumacher Vanda csak így vállalná be: „Legyen egy hajóm, egy repülőm, vagy legyek harmincon túl” 

Schumacher Vanda gyorsan a lényegre tért a randiján: miután kikérdezte partnerét az utazási szokásairól, bedobta a gyerek témát is. Vajon mennyit szeretne és hogyan nevelné őket? Vanda ezek után felvázolta saját elképzeléseit is.

#Celebrandi#rtl#frohner fecó#papp zsombor#köcse györgy#lukács miki#schumacher vanda#jázmin viktória#danics dóra#bogdányi titanilla#randi#választás#3. rész

Címlapról ajánljuk