Celebrandi

Papp Zsombor és Köcse György is romantikus táncmozdulatokkal hódítottak a Celebrandiban

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 3. 21:25

Egy szál rózsa az egyik kézben, női kéz a másikban és máris beindulhatnak a csípők. Papp Zsombor és Köcse György is hazai pályára terelték a randijaikat, hiszen mindketten megvillantották, mennyire jól mozognak a parketten…vagy éppen a műfüvön.

Danics Dóra randipartnere bevallotta: „Semmit sem tudok rólad” 


Dóri és kiszemeltje a Normafán találkoztak, ahol hamar kiderült, hogy Ákos nem ismeri Dóri munkásságát, és nem is szeretett volna erről kutatómunkát végezni. Vajon erre hogyan reagált az énekesnő?

Jázmin Viktória soha többé nem szeretne a férfiaktól függeni 


Jázmin Viktória sikertelen vakrandijáról beszélgetett Puskás-Dallos Petivel és Bogival, akiknek nemcsak arról mesélt, miért kezdte el ledominálni Mátét, hanem arról is, miért annyira fontos számára, hogy a párjának mellette is legyen saját élete.

Papp Zsombor romantikus táncórával hozta zavarba Borit 


Papp Zsombor mindent elrendezett a táncteremben, mire Bori megérkezett, aki először nem is akarta elhinni, hogy nemcsak egy rózsát kap randipartnerétől, hanem egy érzelmes táncot is.

Köcse György a Dirty Dancing híres mozdulatával vette le a lábáról Danicát 


Köcse György szereti az aktív találkozókat, így nem csoda, hogy a közös teniszezés után egy kis táncot is becsempészett a randijába. Danica azonban nagyon megijedt, hogy Gyuri a magasba akarja dobni.

Köcse György megcsókolta Danicát 


Mozgalmas randijukat követően Köcse György úgy érezte, hogy már sokkal közvetlenebb a kapcsolata Danicával, ezért a búcsúölelését megspékelte egy csókkal.

#Celebrandi#rtl#papp zsombor#köcse györgy#lukács miki#jázmin viktória#danics dóra#randi#tánc#romantika

Címlapról ajánljuk