Celebrandi

A Celebrandi hírességei végre szembesültek randipartnereikkel

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 1. 21:25

A titokzatos vakrandik után a hírességek végre megpillanthatták, kikkel beszélgettek eddig. Mielőtt azonban megtörtént volna a nagy leleplezés, a párosoknak el kellett döntenie, hogy folytatni szeretnék-e az ismerkedést.

„Meg vagyok egy picit illetődve” – Papp Zsombor megpillantotta vakrandi partnerét 


Amikor Papp Zsombor meglátta Borit, alig találta a szavakat. „Gyönyörű vagy! Olyan, mintha a saját gondolataimat hallottam volna” – vallotta be, de nem tartott sokáig a lelkesedése, amikor eszébe jutott Niki. Vajon melyik lánnyal folytatja az ismerkedést?

Schumacher Vanda: Hajhászom az élvezeteket 


Schumacher Vandának az unalmas hétköznapok közben is kell a pörgés, ezt a filozófiát a fejében tartva hozta meg döntését randipartnerével kapcsolatban.

Bogdányi Titanilla saját rajongójával vakrandizott: „Elvesztettem a kontrollt” 


Amikor Levente meghallotta Titanilla hangját, hiába volt közöttük egy fal, rögtön tudta, hogy kivel ültették egy asztalhoz. Izgatott lett. A kérdés már csak az: jó vagy feszült lett a randijuk hangulata emiatt?

Jázmin Viktória azonnal elnevette magát, amikor meglátta, kivel randizott 


Amikor a vakrandijuk után először pillantották meg egymást randipartnerével, Jázmin Viktória nevetésben tört ki. „Nem így képzeltelek el” – bukott belőle, miután Máté rákérdezett, hogy mi történt.

Danics Dóra nem bírta megállni: kibukott belőle egy sokat sejtető szó a szembesítésen 

Ezt akkor szoktam használni, amikor nekem valaki nagyon tetszik 

– mondta Dóri, miután heves reakcióján mindenki nevetni kezdett. Kifejezetten örült annak, amit látott, persze ekkor még nem is sejtette, vajon lesz-e még randija Csabával.

Köcse György ledöbbent: exével hozták össze a randiján? 


Köcse György annyira zavarba jött, amikor megpillantotta a vele szemben ülő hölgyet, hogy azonnal bemutatkozott neki. Annak ellenére is, hogy ismerős vonások köszöntek vissza az asztal másik oldaláról.

Frohner Fecó: Nem érdekel, ki, hogy néz ki 


A vakrandijuk után Lili és Fecó is izgatottan várták, hogy végre megpillanthassák egymást. A nagy leleplezés után a sztárfodrász észrevette, hogy partnere mennyire zavarba jött tőle.

Frohner Fecó anyukája véleményét kérte ki a csajokról 


Fecó nem tudta eldönteni, hogy mihez kezdjen Rebekával. A vakrandija után elbizonytalanodott benne, hogy egyszerre két lánnyal is ismerkedjen. Végül anyukája tanácsát kérte, hogy megoldja a dilemmáját.

#Celebrandi#rtl#vakrandi#döntés#schumacher vanda#danics dóra#jázmin viktória#bogdányi titanilla#köcse györgy#frohner fecó#lukács miki#papp zsombor

Címlapról ajánljuk