Belföld

Lilu a Magyar Péter-interjúról: Ez nem a szokásos libsi hiszti

rtl.hurtl.hu

2024. február 12. 18:14

Magyar Péter, Varga Judit exférje kitálalt az Orbán-rendszerről a Partizánnak, az interjúról Lilu is kifejtette véleményét.

Ezt az interjút a fél ország látta, látja… és ez nem a szokásos »libsi hiszti«… ahogy szokták mondani

 – osztotta meg véleményét az Instagramon Magyar Péter interjújáról Lilu, a Cápák között műsorvezetője.

Novák Katalin szombaton mondott le köztársasági elnöki posztjáról, mert kiderült: kegyelmet adott egy pedofil bűnsegédjének 2023 áprilisában. Vele együtt távozott a kegyelmet annak idején még igazságügyi miniszterként ellenjegyző Varga Judit országgyűlési képviselő is. Varga volt férje, Magyar Péter ezután szakított a NER-rel, és teljes erővel szállt bele az Orbán-rendszerbe, különösen Rogán Antalba.

Magyar vasárnap hosszú interjúban kitálalt a Partizánnak, amit azóta már több mint 800 ezren láttak a YouTube-on. Korábban több anyagban is foglalkoztunk Magyar megszólalásaival:

Lilu hétfőn 24 óráig elérhető Instagram-történetében reagált a beszélgetésre. Szerinte az interjú létrejötte, hogy egy igazán „belső ember” kimondhatta a fentieket valahol, nem történhetett volna meg, ha nincs hatalomtól független újságírás. „Tisztán látszik, milyen fontos, hogy támogassuk ezeket a felületeket!” – zárta szavait egy sor újságot ajánlva.

Lilu a múlt héten kiosztotta Novák Katalint, még a lemondása előtt, utalva az exállamfő megjegyzésére, amely szerint minden kegyelmi döntés természetétől fogva felvet kérdéseket. „Egy normális társadalomban, normális emberek között a pedofília és egy pedofilt támogató védelme, ha úgy tetszik, kegyelme nem megosztó. Mindenki elítéli.” – szúrt oda akkor a Cápák között műsorvezetője.


Nyitókép: RTL

 

#Belföld#magyar péter#varga judit#partizán#interjú

Címlapról ajánljuk