A Város Királynői

A Város Királynői robogón fedezték fel Toszkánát, majd Laura és Zsuzsi vitájától zengett egy jótékonysági est

rtl.hurtl.hu

2023. december 14. 20:20

Paulina, Móni és Anna házigazda nélkül, kissé elveszetten kalandoztak Toszkánában, azonban az estéjük egy csodás, mégis könnyes vacsorával zárult Lauráékkal. Anna ugyanis elérzékenyülve vallotta be a boldog házasoknak, hogy nagyon nehéz egyedül. Ezt követően mindenki visszatért Budapestre, ahol Zsuzsi jótékonysági estjén újra összegyűlt a társaság. A feszültség azonban tapintható volt Zsuzsi és Laura között, aminek hatalmas vita lett a vége.

Paulináék dühét csak a jóképű robogós olasz fiúk tudták feledtetni


Miután előző este Laura rosszul lett a vacsoránál, barátnői másnap hiába várták a városban, a divattervező nem jelent meg. Ez nagyon rosszul esett Annának, Móninak és Paulinának, akik kétségbeesetten nézelődtek, hogy most mit csináljanak. Amikor már épp feladták volna, megjelent három srác egy-egy robogón…

„Ennél nagyobb fájdalom nincs” – Laura rosszulléte miatt csinált egy újabb terhességi tesztet 


Laura egész éjszaka hányt és másnap reggel se nagyon tudott lemászni a kanapéról. Férje, Laci próbálta ápolni, aki felvetette, hogy csinálniuk kellene egy terhességi tesztet. Laura félve ugyan, mégis reménykedve vonult be a fürdőszobába.

„Iszonyatosan letojta a fejünket” – Móni, Anna és Paulina megsértődtek, amiért Laura magukra hagyta őket 


A jó hangulatú robogózás után Paulina, Anna és Móni újra elveszettnek érezték magukat, hiszen a következő programra is házigazda nélkül kellett elmenniük. A borászatban finom falatok várták őket, azonban a szívükre vették, hogy se Laura, se Laci nincs velük. Mielőtt véget ért volna az ebéd, a divattervező és családja mégis betoppantak.

Violetta arra gyanakszik, hogy párja hamarosan megkéri a kezét 


Violetta videóchaten hívta fel az Egyesült Államokban élő édesanyját, akivel már lassan két éve nem találkozott. Anyukájával mindent megbeszél, így azt is elújságolta neki, hogy szerinte párja, Norbi lánykérésre készül.

Zsuzsa figyelmeztette Paulina mamát: kidobatja lányát a jótékonysági estjéről, ha „alpári” módon viselkedik 


Zsuzsi meghívta Paulina mamát, hogy kávézzanak együtt, mert szerette volna megkérni az édesanyát, hogy segítsen neki vendégeket hívni a jótékonysági eseményére. Paulina mama örömmel igent mondott, amikor azonban Zsuzsi elkezdett a lányáról és a kikötéseiről beszélni, majdnem kihátrált a közös programból.

„Alapvető igényem, hogy ne verjenek meg” – Anna sírva mesélt róla, mennyire nehéz egyedül, egy szerető társ nélkül


Laura Móninak próbált tanácsot adni párjával kapcsolatban, arra azonban senki sem számított, hogy az asztal másik oldalán ülő Annánál törik el a mécses. A divattervező szavai hallatán Anna összeomlott, és bevallotta, hogy őt soha senki sem hordozta a tenyerén és rengeteg kompromisszumot kellett kötnie a férfiak miatt.

„Teljesen másik Anna fogadott” – Violetta és Anna végre rendezték a köztük lévő ellentétet? 


A toszkánai utazás után Anna meghívta magához Violettát, hogy átadhassa neki a kutyabulin neki szánt ajándékokat. A találkozó a korábbi viták ellenére kellemes hangulatúra sikeredett, amin mindketten meglepődtek. A végén még arra is szakítottak egy kis időt, hogy Lauráról és az olasz útról pletykáljanak.

Dino egy romantikus programmal lepte meg Mónit 


Móni egy ideje úgy érzi, hogy kezd ellaposodni a kapcsolatuk párjával, Dinóval és ezt többször is szóvá tette az üzletembernek. A korábbi romantikus vacsora után Dino egy különleges programmal készült szerelmének.

Zsuzsi kiakadt Laurára: „Be akar oda szülni egy gyereket, nehogy kiessen az aranykalitkából?” 


Mielőtt Laura megérkezett volna a jótékonysági estre, a lányok Zsuzsival beszélgettek a divattervezőről. Zsuzsi eleve ideges volt, amiért Laura az ő véleményét figyelmen kívül hagyva nem hívta meg Toszkánába, amikor viszont megtudta, hogy Laura unalmasnak titulálta a gyerekpartiját, kiakadt és mindenki előtt kijelentette, szerinte miért akar annyira kisbabát barátnőjük.

„Ott nagyon elborult az agyam” – Zsuzsi üvöltve esett neki Laurának a jótékonysági buliján 


Laura érkezését követően Paulina mama és Móni gyorsan beavatták, hogy mit mondott Zsuzsi a háta mögött. Laura nagyon mérges lett, amikor az anyaságát kérdőjelezte meg az üzletasszony. A feszültség egyre tapinthatóbbá vált közöttük, pláne, amikor Zsuzsi felhozta sérelmeit a divattervezőnek. Az est egy óriási veszekedéssel zárult.

#A Város Királynői#összefoglaló#9. rész#toszkána#olaszország#zsuzsi#violetta#eljegyzés#anna#kapcsolat#sírás#paulina#móni#romantika#meglepetés#laura#terhességi teszt#vita#paulina mama

Címlapról ajánljuk