A Város Királynői

A Város királynői bevették Londont, ahol minden Zsuzsi és Paulina vitájától zengett

rtl.hurtl.hu

2023. december 5. 20:00

Zsuzsi le akarta venni édesanyjáról a gyerekvigyázás terhét, de olyan szabályokkal, amiket ő támaszt, nehéz bébicsőszt találni. Paulina nyitni akart Violetta felé, de nem úgy sültek el a dolgok, ahogyan szerették volna. Mindezek után az elit üzletasszonyok csapata elindult Londonba, ahol Zsuzsi szállásával Paulina és édesanyja egyáltalán nem voltak megelégedve, aminek óriási vita lett a vége.

„10-ből 8 jelentkező túl soknak találja az elvárásokat” – Zsuzsi csak azt kéri bébiszittereitől, mint saját magától


Solomon Zsuzsanna meghívta barátnőit a London Fashion Weekre. Bár a szíve szakadt bele, hogy gyermekeit otthon kell hagynia, egy valamit nem hagyhatott figyelmen kívül: új bébicsőszre van szüksége. A gyerekeire azonban csak olyan ember vigyázhat, aki minden szigorú elvárásának megfelel. Játszótér fertőtlenítés, a játékok rendezése szín és funkció szerint, sőt a 24 órás szolgálatot még kamerán keresztül is ellenőrzi a ház asszonya. A gyermekeit egyedül nevelő Zsuzsi szerint hiába lepődnek meg a kérésein a jelöltek, ő csak annyit vár el mindenkitől, amit ő maga is megtud csinálni.

„Ne haragudj, elment az étvágyam” – Zsuzsi faképnél hagyta Paulinát


Paulina mama örült, amikor Solomon Zsuzsanna elhívta ebédelni, úgy gondolta, ez remek alkalom lenne megbeszélni a konfliktust, ami Violetta születésnapján kialakult. Ám amikor Paulina felhozta, hogy szeretné, ha a szingli-házas anyuka bocsánatot kérne lányától, minden félrecsúszott. „Én nem azt mondom, amit hallani szeretnél, hanem azt, amit hallanod kell” – mondta az üzletasszony, aki a feszült beszélgetés végén felpattant az asztaltól.

„Nem érdekel a véleménye, vegye meg!” – Móni a párja, Dino pénzéből vásárolna bárt


Micheller Mónika új üzletbe szeretne vágni, ehhez viszont nagy szüksége van a sikeres görög üzletember, Dino pénzére. Móni ki is nézett egy takaros kis üzlethelyiséget saját házuk közelében, ahol letehetné saját bárja alapköveit, de párjának voltak fenntartásai.

„Számomra ez megalázó volt” – Violetta és Paulina megpróbáltak kibékülni a vitájuk után


Paulina és Violetta barátsága a vitájuk után kezdett teljesen kisiklani. Végül egy étteremben találkoztak, hogy átbeszéljék a sérelmeiket, azonban még ezek után is maradt tüske mindkettejükben. „Nem kedvelem az ilyen embereket” – mondta Paulina, miután kifejtette, hogy szerinte Violetta sokat hazudik.

Laura kiborult: nem akart elmenni a London Fashion Weekre


Czeglédi Laura úgy érezte, az élete romokban hever, mikor kiderült, hogy saját divatshow-ját késleltetnie kell rajta kívülálló okok miatt. A divattervező az összeroppanás szélén bevallotta, hogy így nem akar elmenni a Fashion Weekre, végül férje sietett a segítségére.

Paulina Zsuzsáról: Ha nincs a londoni út, ráborítom az asztalt


Paulina mama elmesélte lányának, hogy Zsuzsi ízléstelennek tartotta a menyecskeruháját. A heves vitáról azonban a másik félnek is megvolt a véleménye. A londoni kiruccanás során Zsuzsi Violettának és Mónikának mondta el, mi is történt közte és Paulina között: „Úrinő módon letámadott engem”.

„Nem bírta ki, hogy ne szóljon be neki” – Zsuzsi és Paulina között már a reptéren kipattant a vita


Annak ellenére, hogy Zsuzsi szerette volna elkerülni, hogy az angliai utazásuk drámába fulladjon, végül ő volt az, aki nem tudta fékezni nyelvét. Amint megérkeztek Paulináék a reptérre, Zsuzsi rögtön megjegyzést tett az előző napi ebédre és a menyecskeruhára is.

„Ez ilyen izé, szocreálos” – Paulina mama és lánya kiakadtak Zsuzsi luxus szállása miatt


Zsuzsi alig várta, hogy megmutathassa barátnőinek, milyen helyeken járt, amíg Angliában élt. Az apartmanhotel azonban nem nyerte el az 5 csillagos szállodákhoz szokott Paulina és édesanyja tetszését. „Ha valaki kimozdul otthonról, fontos, hogy luxusabbat kapjon, mint amiben él” – tisztázta álláspontját Paulina mama, aki ilyen helyre meg sem hívta volna a többieket.

„Paulina azt érezteti velünk, mintha ő felsőbbrendű lenne” – Zsuzsinak elege lett Paulina megjegyzéseiből


Az egész napos megjegyzések, melyek szállásuk minőségére vonatkoztak, nem estek jól Zsuzsinak, ezért számon kérte Paulina viselkedését a vacsoraasztalnál. A parázs vita nem tett jót a társaságnak, ismét ketté választotta őket, a tüskék pedig még mélyebbre fúródtak az érintettekben.

#A Város Királynői#zsuzsi#paulina#violetta#bébiszitter#vita#békülés#minőség#london#fashion week#szabályok#túlzás#összefoglaló#a város királynői összefoglaló#2. rész

Címlapról ajánljuk