A Város Királynői

Egy lovardában kezdődött a dráma A Város Királynői között, ami Gréti villájában csúcsosodott ki

rtl.hurtl.hu

2023. december 18. 20:20

Zsuzsi ismét csalódott férjében, aki nem jelent meg a megbeszélt nyaraláson, ezzel nemcsak az üzletasszony, de a gyermekei szívébe is mélyen beletaposott. Mindeközben Gréti meghívta A Város Királynőit barátja lovardájába, hogy jobban megismerkedhessenek, azonban ennek is feszültség lett a vége. A negatív energiák végül a házigazda budai villájában értek össze, ahol Zsuzsi érkeztével felborult az amúgy is kényesen tartott egyensúly.  

„A legnehezebb része, hogy ezt nem tudom megakadályozni” – Zsuzsi könnyek között vallott férjéről

Zsuzsi és férje között a kapcsolat nemcsak fizikailag, lelkileg is hatalmas távolságokkal küzd. A sikeres üzletasszony könnyek között vallott barátnőjének, Violettának arról, hogy férje ismét csalódást okozott neki. Szokása szerint heteken keresztül hitegette őt és gyerekeit, hogy meglátogatja őket, ám végül nélküle utaztak Szlovákiába. „Lesz egy nagyon szomorú kisfiú pár napig velem, de próbálkozok” – mondta. 

 

„Vidéki, monacói hercegnő vagyok” – Paulina szerencsésnek érzi magát, hogy nem aranykanállal a szájában született

A hiedelmekkel ellentétben, Paulina nem született bele a luxusba. Édesapja Szekszárdon él, Paulina gyermekkora felét pedig vele töltötte szerényebb körülmények között. Bár 18 éves korától világutazó, sohasem felejti el, honnan jött – a társasházak, a hosszú sétányok, és az óriáspalacsinták világából. 

 

„Ez egy nőtől, egy embertől is undorító” – Laura és Zsuzsi békülni akartak, mégis újabb vita robbant közöttük

Laura hidegnek érezte Zsuzsi békejobbját, mikor felhívta, hogy beszéljék meg nézeteltérésüket. Hamar forróvá vált viszont a hangulat, mikor találkoztak és kitették az asztalra sérelmeiket: az indulatok úrrá lettek a két üzletasszonyon. Zsuzsi egyik mondata miatt ráadásul Laura olyat tett, mint előtte soha: faképnél hagyta barátnőjét. „Megint ez a proli stílus, én ezzel nem tudok mit kezdeni” – mondta Laura.

 

„Ez nem a tiéd?” – Gréti barátja lovardájával próbálta lenyűgözni a lányokat, de nem aratott osztatlan sikert

Gréti barátja lovardájába hívta meg a lányokat, hogy jobban megismerhessék egymást. A kosztümös program Laura tetszését elnyerte ugyan, de Paulináéknak voltak fenntartásaik. Paulina mamának nem tetszett, hogy kölcsönlovakon kell ülniük, miközben nekik 200 lovat számláló ménesük van. 

 

„Ebből nem vásárolhatod ki magad” – Zsuzsi videóchaten veszett össze férjével

Zsuzsi kisfia szomorkásan kullogott a szlovákiai minigolf pályán, mivel édesapját hiányolta. „Ez már túlmegy azon, amit tolerálni tudok” – mondta felháborodottan édesanyja, amikor meglátta, mennyire elkeseredtek a gyerekei és többször is felhívta férjét, hogy számonkérje viselkedése miatt.

 

„Adtam neki időt, hogy megismerkedjünk” – Gréti és Anna barátsága pengeélen táncol

Anna és Gréti kapcsolata az első perctől kezdve olyan, akár egy túlfeszített húr. Ám Laura nyugtató szavai nyitott fülekre találtak: arra kérte házigazdájukat, legyen türelmesebb Annával, mert nehezen nyit. Már úgy tűnt, barátság is kialakulhat az üzletasszonyok között, amikor Paulina súgott valamit Annának.

 

Violetta bocsánatot kért Laurától, miután a háta mögött aranyásónak nevezte

A lovaglás után Laura kellemetlen témával állt a lányok elé: Zsuzsival újra összevesztek. A rövid beszámoló után számonkérte Paulinát, aki azt mondta Zsuzsinak, hogy Laura unatkozott a gyerekzsúron. Ezek után Violetta félrehívta, hogy bocsánatot kérjen tőle, amiért Zsuzsival kibeszélték a háta mögött.

 

„Mind bolti volt, engem nem tud hülyíteni” – a privát séf főztje sem tudta lenyűgözni Paulináékat

Gréti mindent megtett, hogy lenyűgözze A Város Királynőit, ám ez nem volt könnyű feladat. A háza kiváló elhelyezkedése, a privát séf és a pincérek sem tudták meggyőzni Paulináékat arról, hogy nem egy omladozó budai vityillóba érkeztek.

 

Zsuzsi Gréti partiján is összekapott a lányokkal

Zsuzsi ismét beszélgetésbe akart elegyedni Paulináékkal – azt szerette volna megtudni, miért léptek le köszönés nélkül a múltkori buliból. A két nő ismét ignorálta ellenlábasát, ami felpaprikázta a hangulatot. Zsuzsi figyelme ezután Laurára terelődött, akivel a békülés sem úgy sült el, ahogyan szerették volna.

 

 

#A Város Királynői#zsuzsi#solomon zsuzsanna#férj#csalódás#gréti#lovarda#vacsora#villa#cselszövés#összefoglaló#a város királynői összefoglaló#11. rész

Címlapról ajánljuk