A Város Királynői

Kiderült, mi hiányzik a magyar elit majdnem tökéletes életéből

rtl.hurtl.hu

2023. december 4. 19:55

A Város Királynői első epizódjában bepillantást nyerhetünk egy szűk réteg életébe, olyan nőkébe, akik álomszerű életükkel kitűnnek a tömegből. Ám az álom nem mindig olyan, mint amilyenre számítunk. A barátságokban sokszor gyakori a nézeteltérés, a párkeresés nehézséget okozhat a siker hajszolása mellett, és a társaságot pedig nem mindig lehet megválogatni.

Amiről más álmodik, az nekik a mindennapi valóság – így él Magyarország elitje

Pezsgő, partyk, elitbárok – és van egy szűk kör, akik bármit megtehetnek és bárhova eljuthatnak. Az életük csupa luxus és fényűzés, amiről más álmodik, az nekik a mindennapi valóság. De ebből a körből könnyű kikerülni, ha nem tud az ember jó arcot vágni.

 

Szerződést íratott édesanyjával Solomon Zsuzsanna: nem kritizálhatja külsejét a gyerekei és mások előtt

Solomon Zsuzsanna sikeres üzletasszony, aki nemcsak megkeresni, de elkölteni is szereti a pénzt. Ars poeticája a kihívó ruhák, a csillogás és a luxus. Célja pedig, hogy évről évre jobban nézzen ki. A rengeteg munka és szépségterápia mellett nem sok ideje marad a ház körüli teendőkre, mint például a kertészetre, medencetakarításra vagy kutyasétáltatásra, ezért minden feladatra külön embere van. Mindezek mellett édesanyja is segédkezik, akivel szigorú alkut kötöttek.

 

Szécsényi Violetta igazságos főnöknek tartja magát, alkalmazottai mégis félnek tőle

Szécsényi Violetta már kisgyerekként tudta, hogy így vagy úgy, de a csúcsra fog törni. Az üzletasszony 18 éve vállalkozó, ezalatt szépségszalont nyitott és saját márkát épített. Magát igazságos főnöknek tartja, de úgy gondolja, alkalmazottai picit félnek is tőle amellett, hogy tisztelik. Vállalkozásai mellett jut ideje a hobbijára is: ruhákat, parfümöket, táskákat és cipőket gyűjt.  

 

Szécsényi Violetta: Pénzt jobban tudok keresni, mint párkapcsolatban lenni

Szécsényi Violetta mindig komfortosabban érezte magát az üzleti életben, mint a szerelem kifürkészhetetlen útvesztőjében. Mégis talált valakit, aki mellett levetheti jégkirálynő maszkját és azzá a bújós kiscicává válhat, aki mindig is volt.

 

Kalmár Paulina mindent megkaphat, csak egy szavába kerül

Kalmár Paulina nevelőapja agrárbirodalmának köszönhetően luxusban nőtt fel, és kozmopolitának mondhatja magát. Főként Budapesten él egy villában, de lakott már Monacóban és Moszkvában is.

 

Kalmár Paulina majdnem az oltár előtt szakított vőlegényével

Kalmár Paulina szívét darabokra törte egy férfi. Nemrég még az esküvőt, a közös nagybetűs családi életüket tervezgették, de szinte az utolsó pillanatban hirtelen lemondták az esküvőt, mert máshogy képzelték el a jövőt. „A szívem még őt szereti, de az eszem azt mondja, hogy nem” – panaszkodott barátainak.

 

Zendaya, Johnny Depp, Al Pacino és Angelina Jolie is lakott már Czeglédi Laura és férje luxusingatlanában

Czeglédi Laura lakberendező, férje pedig ingatlanbefektető. A belvárosi ingatlanukban 22 luxuslakás található, ahol több világsztár is megfordult már. Budapesti otthonuk mellett Toszkánában egy több mint ezer hektáros birtok várja őket helikopterleszállóval, tenisz- és futópályával, valamint medencékkel.

 

Czeglédi Laura életében szinte minden tökéletes, egy dolog kivételével

Czeglédi Laura és férje, Laci hét éve ismerték meg egymást. Kapcsolatuk, akár a tűz és víz, ellentéteken alapszik: míg az egyikük lobbanékony, addig a másik fél megfontolt és nyugodt. A gyakori ellentét egymáshoz csiszolta őket az évek alatt, ám a legnagyobb vágyuk, a gyermekáldás még várat magára.

 

Paulina revansot tervezett barátnője, Violetta ellen

Violetta ugyanarra a napra szervezte születésnapi buliját, amikor Paulina esküvője lett volna. Ez nagyon bántotta az exmenyasszonyt, ezért beavatta barátnőjét, Apró Annát is a történtekbe. Ám a csalódás nemcsak a kesergésnek, de a bosszúnak is helyet hagy – megesküdött, nem fogja hagyni, hogy Violetta elrabolja tőle a rivaldafényt.

 

Apró Anna, a Cápák között egyik befektetője is feltűnik A Város Királynőiben

Apró Anna lassan 12 éve menedzseli családi üzletüket, ahol orvosok és ápolók látnak el akut infarktusos betegeket privát kezeléseken. Az üzletasszony öt éve bevásárolta magát a befektetői társaságba, és azóta is igazgatósági tag. Büszke magára, hogy annak idején egyetlen női cápaként szerepelt az RTL üzleti showműsorában, és hogy a saját vagyonát kockáztathatta a kamerák előtt pont úgy, mint a való életben.

 

Apró Anna: Sajnos nem tudom magamat teherbe ejteni vagy megkérni a saját kezem

Apró Anna szerint két dolog van, amit nem lehet megvenni pénzen: a gyermekáldást és egy férfi igaz szerelmét. Rosszul érinti, hogy elé még senki sem térdelt le, miközben más lányok kezét akár hétszer is megkérik életük során.  

 

Paulina édesanyja támogatja lánya tervét Violetta ellen

Kalmár Paulina tudja, hogy édesanyjának mindig igaza van, ezért hozzá fordult segítségért. Nehéz szívvel, de elpanaszolta, micsoda árulást követett el ellene – a barátnőjének hitt – Violetta. Az idősebb Paulina alig akart hinni a fülének, ám a sokkból felocsúdva csak ösztönözni tudta lánya tervét a barátnője ellen.

 

Pálfiné Szabó Paulina kozmopolita anyukaként kozmopolita gyerekeket nevel

Pálfiné Szabó Paulina egész családja kozmopolita. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legkisebb fia, aki négy nyelven beszél és vele lakik Andorrában, ahol igazolt focistaként tevékenykedik. Paulina szerint a hosszú házasság titka a 2800 km, ami elválasztja őt Magyarországon élő férjétől, de kiderült, a nagy távolság ellenére is tudja irányítani a család életét.

„Én vagyok a nyak, és a fej nyak nélkül nem tud mozogni!” – utalt férjére az üzletasszony.

 

Pálfiné Paulina luxustáskái annyira elitek, hogy nem is veheti meg akárki

Pálfiné Szabó Paulina nagyon gazdag nagyvilági nőnek tartja magát, de ez nem volt mindig így. Második férjével, Gáborral 30 év alatt építették fel agrárbirodalmukat. A vagyonuknak köszönhetően Európa szerte vásároltak ingatlanokat, például Barcelonában és Andorrában, de Magyarországon is több városban van érdekeltségük.

 

Akropoliszra néző lakás és magántengerpart várja Micheller Mónikát Athénban

Micheller Mónika és görög párja, Dino 3 éve vannak együtt. A férfi a festői Athénból származik, ahol a város felett lebegő 600 négyzetméteres ingatlanból csodálhatják az akropolisz ókori maradványait. Ha pedig megunnák a nyüzsgést, elutazhatnak a város melletti rezidenciára is, ahol a saját tengerpart és a közeli Poszeidón templom nyugalmába veszve élvezhetik egymás társaságát. „Egyetlen dolog hiányzik, hogy megkérje a kezemet” – mondta Mónika.

 

Micheller Mónika, az éjszaka királynője: Ahogy belépek egy szórakozóhelyre, megáll a levegő

Micheller Mónika a Budai vár lábánál lakik egy olyan villában, amit ő maga tervezett. Otthonában a hálószobájára és a gardróbjára a legbüszkébb, azon belül is táskagyűjteményére, ami 12 budai ingatlan árával vetekszik. Modellként annak idején Törökországban és Görögországban dolgozott. Vallja, hogy egy nő annyit ér, amennyit magán tud hordani.

 

Violetta melegebb éghajlatra küldte Paulinát

Czeglédi Lauráék tetőteraszán gyűlt össze az üzletasszonyok szűkkörű társasága, mielőtt elmentek volna megünnepelni Violetta születésnapját. A Budapest Eye-nál, a városligeti hőlégballonnál és a fővárosi panorámánál csak Paulina ruhája volt lélegzetelállítóbb. Ami persze nem aratott osztatlan sikert az ünnepeltnél, hiszen nem is ez volt a cél...  

 

Violetta mindenkinek elárulta, hogy Paulinát megcsalta a vőlegénye

Micheller Mónika a mosdóban hallotta meg a pletykát, miszerint Kalmár Paulinát megcsalta a vőlegénye, és ezért fújták le az esküvőt. Bár Violetta megmondta neki, hogy ne firtassa az ügyet a kapcsolatát gyászoló Paulinánál, az éjszaka királynője első kézből szerette volna hallani a pletykát.

 

Violetta: Aki nem érzi jól magát a születésnapomon, annak taka van!

Mire az étterembe értek, megfagyott a levegő a két barátnő között – Violetta már rá sem tudott nézni Paulinára, aki az asztal végén látványosan nem érezte jól magát. Violetta ennek ellenére kérdésekkel bombázta a vakarószalont üzemeltető barátnőjét. Mivel nem akart neki válaszolni, a születésnapos annyira felhúzta magát, hogy másokkal is összeveszett a társaságból, majd faképnél hagyta őket.

 

Előzetes: Zsuzsi ajándéka nem nyeri el az ötcsillagos szállodákhoz szokott Paulina tetszését (12.05.)

Kalmár Paulina és Szécsényi Violetta megbeszélik, min csúszott el a szülinapi buli, majd Londonba indulnak a Fashion Weekre. A jegyeket és a szállást is Zsuzsi állta, ám a minőséggel nem mindenki elégedett, ami parázs vitát vált ki a barátnők között.

 

#A Város Királynői#összefoglaló#1. rész#a város királynői összefoglaló#intrika#party#pezsgő#luxus#paulina#violetta#barátnő#ellenség#fájdalom#bosszú#micheller mónika#kalmár paulina#pálfiné szabó paulina#czeglédi laura#apró anna#szécsényi violetta#solomon zsuzsanna

Címlapról ajánljuk