A Város Királynői

Paulina vitába keveredett egy kutyabulin, Zsuzsi 1 millió forintért vásárolt be a vakrandijára

rtl.hurtl.hu

2023. december 12. 20:20

Anna semmin sem spórolt, mindent megvásárolt kiskedvence, Kalóz kutyabulijára. A jó hangulatú partin azonban újra elmérgesedett a hangulat Paulina és Zsuzsi között. Eközben egy vakrandi is várt az egyik üzletasszonyra, amire 1 millió forintért vásárolt be egy üzletben.

A viták ellenére, Anna Violettát és Zsuzsit is meghívja a kutyabulijára 


Anna imádja kutyusát, kalózt. Minden évben kijelöl egy napot – általában az örökbefogadása környékén – amikor még jobban szeretgeti. Már évek óta a kutyaszületésnap körül forogtak a gondolatai, de most elhatározta magát mellette, a meghívókkal pedig békejobbot szeretett volna nyújtani Violettának és Zsuzsinak.

Zsuzsi 1 millió forintért vásárolt be a vakrandijára


Zsuzsi már kifejtette korábban, hogy neki nem jó, akármilyen férfi, hiszen nem hajlandó egy bizonyos szint alá süllyedni. Miközben vásárolt, az eladólánnyal beszélgettek a férfiakról, az üzletasszony pedig elmondta: aki csak egy kávéra hívja meg, az nem tudja kielégíteni az igényeit.

„Valaki elátkozta?” – Laura első divatbemutatója ellen összeesküdtek az égiek 


Amikor Laura megtudta, hogy nem készült el minden ruhája a bemutatójára, a sírás szélére került. Bár barátnője, Kata és csapata éjt nappallá téve dolgozott, az anyagbeszerzés csúszása miatt így sem tudtak minden ruhát elkészíteni a kollekcióból. „Konkrétan elájulok” – mondta Laura.

„Ki kell csengetned a pénzt és megvan” – Móni Dino pénzéből nyitna bárt, de az üzletember nem adja ilyen könnyen magát 


Móni megtalálta a tökéletes helyet saját tervezésű bárja számára, ám mielőtt döntött volna, kikérte egy igazi szakértő, Dino véleményét. A görög üzletember jónak találta a helyszínt, de az 59 millió forintos vételár és Móni kapkodása kapcsán voltak fenntartásai. Mikor közölte, hogy egyedül nem fogja kifizetni, az üzletasszony nem tudott jó képet vágni a hírhez, de eltökélte, hogy bizonyítani fog párjának.

„Kicsit elkapott a hév” – Anna majd’ félmillió forintot költött el a kutyabulira 


Annának mindene Kalóz, a menhelyi kutyus, ezért szülinapi buliján szeretett volna megadni neki minden olyan kutyaluxust, amit csak lehetett. Kutyamuffin elképzelhetetlen mennyiségben, gyógynövényes kutyabor, nyalogatni való nyugtatózselé, kutyaruhák kókuszillattal – mindenből bevásárolt, amit csak talált a boltban.

„Ez szuperciki” – Laura ledöbbent, amikor megtudta, mit tett Zsuzsi Athénban 


Laura mindenre kíváncsi volt, hogy mi is történt Athénban. Amikor Móni elmondta neki, hogy Zsuzsi leöntötte pezsgővel Paulinát, majd a medencében végezte, a divattervező örült neki, hogy nem tudott velük utazni.

„Szerintem a legbutább nő vagy a világon” – Paulina és Zsuzsi a kutyabulin is összevesztek 


Anna kutyabuliján Zsuzsi félrehívta Paulinát, hogy megkérdezze, tudott-e róla, hogy ez egy békülős parti. A beszélgetés hamar feszült kanyarokat vett és újra összevesztek. Később viszont Paulina belátta: lehetséges, hogy kicsit hevesen reagált és bocsánatot kért Zsuzsitól.

„Nem szeretnék kint semmilyen feszkót” – Laura nem hívta meg Zsuzsiékat Toszkánába 


A rengeteg vita és feszültség után Laura úgy döntött, hogy nem szeretné, ha Zsuzsi és Violetta is elutaznának velük Toszkánába a férje, Laci születésnapjára. Zsuzsi először megdöbbent, amikor végighallgatta Laurát.

„Szeretem az átlagon felüli dolgokat” – Zsuzsi a flörtölést hiányolta leginkább vakrandijából 


A készülődés után eljött a nagy pillanat, amikor Zsuzsi végre találkozhatott Danival, akivel az ismerőseik hozták össze. A randi nem indult a legjobban, miután a férfi késett, és Zsuzsinak ezt követően is maradt egy kis hiányérzete partnerével kapcsolatban.  

#A Város Királynői#összefoglaló#7. rész#kutyabuli#vita#vakrandi#zsuzsi#anna#laura#móni#paulina

Címlapról ajánljuk