A Város Királynői

Ordítás, szurkálódás, divatbemutató és sértődés – így telt A Város Királynői londoni kiruccanása

rtl.hurtl.hu

2023. december 6. 19:55

Még ebédhez sem ültek A Város Királynői, már elcsattantak az első beszólások. A heves vita odáig fajult, hogy London közepén egy luxusétteremben ordibálva szidta egymást Paulina, Violetta és Zsuzsi. A feszültség rányomta bélyegét a későbbi divatbemutatóra is, így a nap végére teljesen kettészakadt a társaság.

„Akkora cirkuszt csináltak megint” – Paulináék elkéstek az étteremből, amivel feldühítették Zsuzsit


London Paulináéknak a vásárlásról szól, amióta az eszüket tudják, ezért ebéd előtt is elmentek beszerezni egy-két kiegészítőt. Emiatt azonban elkéstek az étteremből, ahol a többiekkel kellett találkozniuk. Miközben Paulina és édesanyja nem gondolta soknak a két perces késést, Zsuzsi szemében ez végzetes hibának bizonyult. Miután kiosztotta a szerinte tiszteletlen párost, leszögezte, nem szeretne veszekedést.

„Én nem aranykanállal a számban születtem” – ordítva vitatkoztak az ételről A Város Királynői


Paulina mama újabb megjegyzést tett a londoni kiruccanásra: a felszolgált étel mennyiségét becsmérelte. Ez volt a szikra, ami berobbantotta a Zsuzsiban rejtőző puskaporos hordót. A konfliktus hamar többfrontos háborúvá nőtte ki magát, mikor Violetta és Paulina is becsatlakozott a vitába. Laura és Anna próbálták oltani a tüzet az általuk primitívnek vélt veszekedésben, de nem jártak sikerrel.

Paulina mama és Zsuzsi egymás külsejét becsmérelték


A késés, majd az étel miatt kirobbanó parázs vita vége már nem tudott mentes maradni a személyeskedéstől. Paulina mama odaszúrt Zsuzsinak a „go-go girlös” ruhája és a szerinte lógó bőre miatt, amire válaszként megkapta, hogy ez inkább rá igaz.  A kegyelemdöfést végül Paulina adta, amikor próbálta megnyugtatni édesanyját, hogy Zsuzsi csupán két évvel fiatalabb nála. Amikor kiderült, hogy ez nem igaz, mert az üzletasszony valójában nem 55, hanem csak 40 éves, Paulina csak pislogott.

„Remek, most már mi is ki lettünk közösítve” – Laurát és Annát is kihagyták a luxusautózásból


Zsuzsi két Rolls Royce-t rendelt apartmanhotelük elé, hogy azokkal menjenek a divatbemutatóra, ám az egyik a dugóban ragadt. Anna kicsit soknak tartotta, hogy nem saját luxusautóval mennek a buliba, ám mikor kiderült, hogy ők csak egy taxit kapnak – amit ráadásul maguknak kellett hívniuk –, vérig sértődtek a stílus miatt.

„Ekkora bálna modelleket én még nem láttam” – Paulina mamát felháborította a divatbemutató minősége


Zsuzsa egy olyan divatbemutatóra vitte el A Város Királynőit, ahol egyik barátja, Josh ruháit vonultatták fel a részvevők előtt. Míg a társaság egyik felének felülmúlták elvárásaikat a ruhaköltemények és a bennük lépkedő lányok hada, addig Paulina mama elégedetlen maradt. Szerinte nem igazi modelleket kértek fel a munkára és a szettek minősége is hagyott maga után némi kívánnivalót.

Paulina mamáék szerint még ők is jobb modellek lettek volna a divatbemutatón


A divatbemutató után Laura dicsérte Zsuzsi tervező barátját, ám a modelleket már nem tudta. Kritikát fogalmazott meg Anna és a két Paulina is, akik úgy gondolták, a modellválasztás elrontotta a csodás ruhaköltemények nyújtotta élményt. Paulina mama még viccelődött is vele, hogy nekik kellett volna felvonulniuk a választott lányok helyett. „Bebizonyosodott, hogy Paulináék nem állnak a logika magaslatán és testképzavaruk van” – minősítette viselkedésüket Zsuzsi.

„Ha velem van bajod, miért csinálod ezt a többiekkel” – Zsuzsi csak Violettát és Mónit vitte városnézésre


Paulina szerint tinidrámába illő jelenetek elevenedtek meg A Város Királynői harmadik epizódjában, ugyanis Zsuzsi faképnél hagyta őket a divatbemutató után. A vakarószalon tulajdonosa számonkérte házigazdájukon, hogy miért közösíti ki Laurát és Annát is, ha csak vele van baja, ám válasz helyett csak egy „good bye”-t kapott.

#A Város Királynői#fashion week#összefoglaló#3. rész#a város királynői összefoglaló#vita#feszültség#zsuzsi#solomon zsuzsanna#paulina#kalmár paulina#pálfiné szabó paulina#szécsényi violetta

Címlapról ajánljuk