A Város Királynői

Az athéni kiruccanáson bombaként repült a pezsgő, míg Laura Magyarországon tervezgette divatbemutatóját

rtl.hurtl.hu

2023. december 8. 20:20

Czeglédi Laura lázban égve tervezgeti divatbemutatóját, amihez már csak egy apró, de igen fontos hozzávaló hiányzik. Mindeközben többen visszamondták az athéni nyaralást, hogy ki ne robbanjon egy újabb front a konfliktusban. A baj viszont így sem kerülte el A Város Királynőit: Zsuzsi egy pohár pezsgővel fejezte ki véleményét Paulináról.

„Hogyhogy ilyen szexi ruhában vagy?” – Paulina mama gyanakodni kezdett, hogy lánya titkos randira készül

Paulina a szívbajt hozta édesanyjára, mikor nem vette fel neki a telefont. A rémült Paulina mama ezért átrohant hozzá, és majdhogynem rátörte szobája ajtaját. Az őt fogadó látvány viszont teljesen ledöbbentette. Lánya szexi fehérneműkben illegette magát a tükör előtt. „Az volt az érzésem, hogy vagy vár valakit, vagy készül valami fontos randevúra” – állapította meg a család nyaka.

„Sosem bírtam a középszerűséget” – Laura lázban ég a divatbemutatója miatt

Czeglédi Laura és barátnője másfél hét leforgása alatt tervezték meg saját őszi-téli kollekciójukat. Laura mindenkitől a legjobbat várja, ezért nagyszabású bemutatót tervez, amihez már minden adott, csak pár csinos modellre van még szükségük.

„Közönséges volt a viselkedése” – Zsuzsa és Paulina békülni szerettek volna, de újabb vita lett a találkozójukból

Zsuzsa felhívta Paulina mamát, hogy megbeszéljék a londoni kiruccanás alatt kirobbant vitájukat, ám arra nem számított, hogy az édesanya nem egyedül érkezik. „Nem tudtam, hogy egyet hívsz, kettő érkezik akció van” – jegyezte meg Zsuzsi, amikor meglátta Paulinát. Ezt követően a békítő szándékú találkozón eldörrent az első, de nem az utolsó lövés.

„Ezzel a nővel egy levegőt sem akarok szívni” – Paulina mama lemondta az athéni utat Zsuzsa miatt

A két Paulina és Zsuzsi között Londonban kirobbant háború patthelyzetbe került, minden elmozdulásra tett kísérlet kudarcba fulladt, ezért Paulina mama visszavonulót fújt. Lemondta az athéni utat. Lánya ezek után továbbadta a híreket Annának is, aki egyetértett Paulina mama döntésével.

„Ha Paulinának nem tetszik, leküldjük a teraszra” – Zsuzsi Athénban mindenkit beavatott újabb vitájukba

Athénban égtek a tüzek, de nem az első modern kori olimpia helyszínén, hanem Zsuzsi szívében. Hevesen mesélt Paulina mamával való konfliktusáról Violettának és Móninak. „Nem bírták az ostromot!” – mondta. A történet után a többiek meg is ijedtek, hogy az üzletasszony vérmérséklete később még problémát okozhat a festői szépségű partin, ahová végül ketten meg sem érkeztek a forró helyzet miatt.

„Takarodjál innen” – Paulinában elpattant valami, amikor Zsuzsi nyakon öntötte pezsgővel

Zsuzsi és Paulina kapcsolata újabb mélypontot ért el Athénban. Paulina egyértelművé tette, hogy Móni miatt érkezett és beszélni sem akar haragosával, mire Zsuzsi annyira felhúzta magát, hogy nyakon öntötte drága görög pezsgővel.

„Kritikán alulian viselkedett” – Zsuzsi többeknél kihúzta a gyufát a pezsgőöntéssel

Zsuzsi pezsgőöntő akciója mindenkit ledöbbentett. Móni nem mondta ki nyíltan, de belülről fortyogott, Violetta pedig elhívta beszélgetni a dühös üzletasszonyt, hogy tisztázzák, ilyet nem illett volna csinálnia, nemhogy Athénban, de máshol sem.

„Ha én érek ki hamarabb, vége lesz” – Paulina mama lánya után repül, hogy helyre tegye Zsuzsit?

Paulina telefonon panaszolta el édesanyjának, hogyan viselkedett vele Zsuzsi. Ezen Paulina mama annyira kiakadt, hogy azonnal repülőre akart ülni, hogy személyesen rendezhesse a nézeteltérést. Bár lányának jól esett az aggodalom, megpróbálta lenyugtatni.

 

Előzetes: Paulina mamáék vitája elmérgesedik, Zsuzsi a medencében végzi (12.11.)

Moncsi megmutatta barátnőinek a Poszeidón templom melletti házukat és saját tengerpartjukat, ahová már a felpaprikázott hangulatú Paulina mama is megérkezett. A festői táj és a jó társaság sem csillapíthatta a társaságban lappangó feszültséget, ami, ha nem is robbanással, de egy csobbanással tört elő. A Város Királynői hétfőn 19:45-kor folytatódik az RTL-en!

 

Előzetes – Paulina mama: „Te engem ne sértegessél, mint anyát!” (12.11.)

Miközben Zsuzsi szomorkodva mesél a többieknek kislányáról, újabb vita robban ki. Paulina mama felháborodva szól rá Zsuzsira, aki felbőszíti szavaival. Vajon mi okozza a vitájukat? Hétfőn 19:45-kor kiderül az RTL-en!

 

 

#A Város Királynői#összefoglaló#5. rész#a város királynői összefoglaló#solomon zsuzsanna#zsuzsi#laura#czeglédi laura#athén#vita#konfliktus#paulina#kalmár paulina#pezsgő

Címlapról ajánljuk