A Város Királynői

Toszkánában azért szurkoltak, hogy Laura teherbe essen, Magyarországon pedig a nyaralókon élezték nyelvüket az itthon hagyott üzletasszonyok

rtl.hurtl.hu

2023. december 13. 20:20

Anna, Paulina és Mónika lakókocsival indultak Toszkánába, hogy megcsodálhassák Lauráék festői szépségű birtokát. Útközben kiöntötték egymásnak szívüket, és megbeszélték párkapcsolataik problémáját. Az olasz táj mindenkit lenyűgözött, az este i-jére pedig az tette fel a pontot, mikor Laura rosszullétre hivatkozva elviharzott – a többiek reménykedtek benne, hogy ez a terhesség jele. Mindeközben az otthon maradt Zsuzsi és Violetta nem mindennapi salsa esten vettek részt, ahol kibeszélték a többieket.  

„Hiányolom a romantikát a kapcsolatunkból” – Móni egy közös főzés közben vallott párjáról Paulinának

Móni tudja magáról, hogy nem egy konyhatündér, ám Paulina igen, ezért is kereste fel barátnőjét, mikor romantikus vacsorát akart készíteni párjának. A tapasztalt szakács egy görög ínyencséget, tenger gyümölcseivel tarkított spagetti marinarát javasolt neki, amihez sebtében hozzá is láttak. Paulina meglepődött, hogy Móni egyáltalán nem ismeri ki magát a konyhában.

 

„A mama elvesztése a legnagyobb félelmem” – Anna nagymamája ünnepi csomaggal lepte meg kisunokáját

Anna és mamája kapcsolata különleges. Az üzletasszony bevallása szerint arcát, orrát, személyiségét és éles nyelvét is édesapja anyukájától örökölte. Bár csak kéthavonta tudnak találkozni, napi szinten tartják a kapcsolatot, szinte elválaszthatatlanok. „Nem feltétlenül könnyű lelkileg” – érzékenyült el Anna, mikor előkerültek gyermekkora képei.

 

„Az a célom, hogy a könyvem egyetemi kurzusok alapja legyen” – Paulina mama a vakarás művészetéről ír

A sikeres üzletasszonyok élete nem könnyű és erre Paulina mama élete az egyik iskolapélda. Több rossz hírrel is szembe kellett néznie az utóbbi időben. A scratching-ről, vagyis a vakarásról szóló szakkönyve úgy tűnik, nem készülhet el karácsonyra, sőt a családi problémák sem kerülik el. Kisebbik fiát, Gábort kirabolták Andorrában, a kár 120 millió forintra rúg és emellett Paulina miatt is állandóan aggódik. Éppen ezért az édesanya barátnője segítségét kérte.

 

„Egy felkapaszkodott vidéki leányzó” – Violetta nem bánja, hogy Laura nem hívta meg Toszkánába

Violetta és Zsuzsi közös edzésre indultak, majd nyújtás közben kibeszélték a kutyapartit eseményeit. Zsuzsi azt taglalta, mennyire jól járt barátnője, hogy kimaradt a buliból. Szóba került a toszkán utazás és a kirekesztés ténye is. „Hála istennek, hogy nem hívott meg Laura” – zárta gondolatait Violetta.

 

„Picit ellaposodott a kapcsolatunk” – Móni szeretné, ha Dino meglepné néha

Dino nagyon örült a Mónitól kapott vacsorának. Móni elmondta párjának, fél tőle, hogy ellaposodott a kapcsolatuk és örülne neki, ha a görög üzletember is meglepné őt néhanapján, hogy igazi nőnek érezhesse magát.

 

Paulina mama kiderítette, lánya készen áll-e egy új kapcsolatra

Paulina mama nem támogatja, hogy lánya még mindig tartja a kapcsolatot exvőlegényével. Fáj a szíve, hogy így kell látnia lányát – zaklatottan, a telefon fölé görnyedve. Elhatározta, tiszta vizet önt a pohárba és kideríti, kopogtathatnak-e már Paulina ajtaján az új kérők.

 

„Arról pletykálunk, amiről csak akarunk” – a lányok Dino és Móni kapcsolatát beszélték ki a lakókocsiban Toszkánába menet

Paulina, Anna és Móni félúton megálltak és a festői táj nyugalmában osztották meg legmélyebb érzéseiket egymással. A három üzletasszonyt összehozta a pihenés, ahol először Paulina meghiúsult házasságáról, majd Dinóról beszélgettek.

 

„Ritka az ilyen szép élet” – a lányok ledöbbentek Laura toszkán élete láttán

Laura toszkán különlegességgel vendégelte meg barátait. A hegyre épült villában ücsörögve a lábuk előtt hevert Pistoia borvidékes tája, a látványt pedig csak férje, Laci főztje múlhatta felül. Paulina szinte elolvadt Laura tökéletes otthona láttán. „Ritka az ilyen szép élet” – dicsérte őket Anna is.

 

„Legalább ilyen helyen is járunk” – Zsuzsi nem volt elragadtatva Violetta salsa bulijától

Violetta és Zsuzsi otthon maradtak, ezért elhatározták, hogy salsa buliba mennek. „Utoljára ilyen átlagon aluli helyen 18 éves koromban voltam” – méltatlankodott Zsuzsi. Megjegyezte, nincs baja az a többi táncossal, de a tornacipőikkel annál inkább. Végül csak nem alakult rosszul az este, 3 egyetemista srác is felkérte őket egy táncra.

 

„Gyerekek, én mindjárt elájulok” – Laura annyira rosszul lett, hogy futva hagyta maga mögött a lányokat

Csillogó gyöngyfüzérként rajzolódott ki a toszkán vidéki éjszaka Lauráék előtt, miközben a teraszon vacsoráztak. Beszélgetés közben felmerült Lacival való párkapcsolatuk, valamint az otthon hagyott üzletasszonyok is. Az este akkor vett váratlan fordulatot, mikor a házigazda rosszul lett és le kellett feküdnie, magára hagyva a társaságot.

 

 

 

#A Város Királynői#laura#czeglédi laura#paulina#kalmár paulina#móni#micheller mónika#anna#apró anna#toszkána#vacsora#terhesség#solomon zsuzsanna#zsuzsi#szécsényi violetta#violetta#nyelv#Éles#salsa#összefoglaló#8. rész#a város királynői összefoglaló

Címlapról ajánljuk