A Város Királynői

Bár Laura tartott divatbemutatót, így is Zsuzsi körül forgott a világ állandó kritikái miatt

rtl.hurtl.hu

2023. december 21. 20:30

Laura eseményére készült Paulina, akinek anyukája festette be a haját. Eleinte jó ötletnek tűnt a családi program, de végül sokkoló fordulatot vettek az események. A katasztrófák sorozata a divatbemutatón folytatódott, ahová a kollekció jó része nem érkezett meg időben. Laurát próbálták nyugtatni, de nem segített, hogy Zsuzsi epés megjegyzéseivel fűszerezte az estét. Az epizód végén pedig nem várt melegség járta át a Város Királynői szívét. 

„Mit csináltál a hajammal?” – Paulina mama extrém színűre festette lánya tincseit

Paulina fodrásza lemondta az időpontjukat, ezért anyukáját hívta segítségül, aki korábban fodrászként dolgozott. Bízott Paulina mama rutinjában, arra viszont nem számított, hogy édesanyja sokéves tapasztalata mellé sokéves festékek járnak. Eleinte ódzkodott, de végül hallgatott mamájára, nem kellett volna…

Zsuzsi: Nem véletlenül van a buszon sok hely, a Bugattiban meg csak két ülés

Zsuzsi szeretné megcsinálni a társkeresők Bugattiját – őt nem az érdekli hányan regisztrálnak, hanem hogy milyen emberek veszik majd igénybe a szolgáltatást. A piacformálónak szánt weboldalba még taxiappot is szeretne, hogy a férfiak anélkül fizethessék ki a nők fuvarját, hogy megtudnák a címüket.

„Hogy mutassak be 5 darab ruhát?!” – Laura sírva omlott össze a rossz hírek hallatán

Laura úgy érezte, hónapok hosszú munkája megy semmibe, mivel a kollekciója nagy része nem érkezett meg a bemutató helyszínére. Eleinte úgy tűnt, hogy a remek pezsgő, a csodálatos fények és a rendezvény csúcspontja, Kállay-Saunders András sem feledtethették vele a problémát. Laura idegességében egy függöny mögé bújt, férje és Anna siettek a segítségére.

„Amikor együtt vagytok anyukáddal, olyanok vagytok, mint két csivava” – Zsuzsi szerint Paulináék csak hergelik egymást

Zsuzsa elhívta Paulinát ebédelni, hogy tisztázzák nézeteltérésüket. A vakarószalont üzemeltető üzletasszony már az elején közölte, első látásra nagyképűnek szokták tartani, mégis utána mindenki pozitívan csalódik benne. A magát gyerekei születése óta terminátornak tartó Zsuzsinál viszont még nem érkezett el ez a pillanat.

„Ha valaki nem áll készen az építő jellegű kritikára, az nincs felkészülve a sikerre” – Zsuzsa leszólta Laura fotósát

Zsuzsára szegeződött minden szem Laura divatbemutatóján, de nem ruhakölteménye miatt, hanem azért, mert a többiek szerint arcátlanul sokat késett. Ezek után a kiállított képeket nézegetve, a modelleket és a fotóst kezdte kritizálni, Paulinának rá is kellett szólnia, hogy fejezze be.

„Ha ilyen seggem lenne, inkább hátrafele sétálnék” – Zsuzsi végig kritizálta Laura divatbemutatóját

Amíg a modellek fitneszruhákban pompáztak, Zsuzsa epés megjegyzéseket tett mind a bemutatóra, mind a kifutón vonuló lányokra, ezzel elvonva a többiek figyelmét a showról. Állandó megjegyzései még Violettát és Moncsit is kiborították.  

„Nem mindig erény őszintének lenni” – Zsuzsi a divatbemutató után sem tudott lakatot tenni a szájára

Zsuzsi gratulált Laurának a szervezéshez, de a ruhákhoz már nem tudott. Kendőzetlenül elmondta véleményét, amivel úgy tűnt, megbántotta a divattervezőt. Laura nevetve vetette oda neki, hogy akkor az ajándékának sem fog örülni, amivel készült barátainak. „Nem kell foglalkoznod vele, csak irigy” – nyugtatta Paulina.

„Néha a szülők odaadása teremt luxust a gyermekek mindennapjaiban” – Zsuzsi nosztalgikus hüttepartit tartott

Zsuzsit megszállta az ünnepi hangulat, karácsonyi díszbe öltöztette házát, ő maga pedig meleg szívvel és forró csokival várta barátnőit – ám nem ez volt az este egyetlen meglepetése. Mindenkitől kért gyerekkori képeket, hogy az abból készült videót párnák közé kuckózva nézhessék meg. „Kicsit közelebb kerültünk egymáshoz” – mondta Paulina az együtt töltött este után.

 

#A Város Királynői#laura#czeglédi laura#divatbemutató#zsuzsi#solomon zsuzsanna#sokkoló#katasztrófa#megjegyzés#melegség#szív#14. rész#összefoglaló#a város királynői összefoglaló#paulina#kalmár paulina#pálfiné szabó paulina#haj

Címlapról ajánljuk