The Voice

Nézd vissza a The Voice harmadik Párbajának produkcióit!

rtl.hurtl.hu

2023. október 15. 21:30

A The Voice harmadik Párbaján a coachok ismét párokba osztották versenyzőiket, akik ezek után belevetették magukat a próbákba, hogy a színpadon a maximumot nyújthassák és mindketten továbbjuthassanak a következő fordulóba. Görgess lejjebb, és nézd meg a duetteket!

Duró Nilla & Homoki Gábor: The Lady is a tramp (Mitzi Green) 


Duró Nilla és Homoki Gábor a The Voice harmadik Párbaján Mitzi Green The Lady is a tramp című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Kalocsa Lilla Anna & Galambos Péter: Shape of my heart / Lucid Dreams (Sting / Juice WRLD)


Kalocsa Lilla Anna és Galambos Péter a The Voice harmadik Párbaján Sting és a Juice WRLD dalaiból adtak elő egy mashupot. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Kovács Aliz & Teran Villarel Máté Antónió: Szólj rám ha hangosan énekelek (LGT) 


Kovács Aliz és Teran Villarel Máté Antónió a The Voice harmadik Párbaján az LGT Szólj rám ha hangosan énekelek című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Nagy Gréta & Toldi Sándor: Jealous (Labrinth) 


Nagy Gréta és Toldi Sándor a The Voice harmadik Párbaján Labrinth Jealous című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Fülöp Denisa & Mata Krisztián: Hol van az a lány (Fekete vonat) 


Fülöp Denisa és Mata Krisztián a The Voice harmadik Párbaján a Fekete vonat Hol van az a lány című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Sándor Aurél & Klajbán Arlett: Lovely (Billie Eilish, Khalid) 


Sándor Aurél és Klajbán Arlett a The Voice harmadik Párbaján Billie Eilish és Khalid Lovely című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Váradi Róbert Márió – Olasz & Fehér Richárd: Hull az elsárgult level (Máté Péter) 


Váradi Olasz és Fehér Richárd a The Voice harmadik Párbaján Máté Péter Hull az elsárgult level című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Lakatos Anita Patrícia & Szakács Erika: Always Remember Us This Way (Lady Gaga) 


Lakatos Anita Patrícia és Szakács Erika a The Voice harmadik Párbaján Lady Gaga Always Remember Us This Way című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Ulyanna Donetskaya Blanár & Salva Megan Priscilla: Use Somebody (Kings Of Leon) 


Ulyanna Donetskaya Blanár és Salva Megan Priscilla a The Voice harmadik Párbaján a Kings Of Leon Use Somebody című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Sztojcsev Noémi & Berki Artúr: Feeling Good (Nina Simone) 


Sztojcsev Noémi és Berki Artúr a The Voice harmadik Párbaján Nina Simone Feeling Good című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

#The Voice#rtl#párbaj#3. adás#összefoglaló#produkció

Címlapról ajánljuk