The Voice

Nézd vissza a The Voice első Párbaj adásának produkcióit!

rtl.hurtl.hu

2023. október 8. 21:22

A The Voice első Párbaján a coachok párokba osztották versenyzőiket, akik ezek után belevetették magukat a próbákba, hogy a színpadon a maximumot nyújthassák és mindketten továbbjuthassanak a következő fordulóba. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a duettekben!

Deffent Györgyi & Beck András: Just Give Me A Reason (P!nk ft. Nate Ruess) 


Deffent Györgyi és Beck András a The Voice első Párbaján P!nk és Nate Ruess Just Give Me A Reason című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Balogh Benjámin & Haga Jázmin: Changes (2pac)


Balogh Benjámin és Haga Jázmin a The Voice első Párbaján 2pac Changes című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Szekér Gergő & Virág Timóteus: Megmentő (Azahriah) 


Szekér Gergő és Virág Timóteus a The Voice első Párbaján Azahriah Megmentő című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Fóris Szonja & Doan Viktória – Tory: Signed Sealed Delivered (Stevie Wonder) 


Fóris Szonja és Doan Viktória a The Voice első Párbaján Stevie Wonder Signed Sealed Delivered című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Deák Rebeka Brigitta & Lakner Roberta: Félember (saját dal) 


Deák Rebeka Brigitta és Lakner Roberta a The Voice első Párbaján Félember című saját dalukat adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Orgován Dorina & Bagi Zoltán: Híd a folyót (TNT ft. Szekeres Adrien) 


Orgován Dorina és Bagi Zoltán a The Voice első Párbaján a TNT és Szekeres Adrien Híd a folyót című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Bakti György Ádám & Jaber Gábor: Stars (saját dal) 


Bakti Ádám és Jaber Gábor a The Voice első Párbaján Stars című saját dalukat adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Tamási Laura & Budai Krisztofer: Bájoló (Suhancos) 


Tamási Laura és Budai Krisztofer a The Voice első Párbaján a Suhancos Bájoló című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

Horváth Ibolya & Szabó Bence: Hallelujah (Leonard Cohen) 


Horváth Ibolya és Szabó Bence a The Voice első Párbaján Leonard Cohen Hallelujah című dalát adták elő. Nézd meg itt a coachok értékelését!

#The Voice#rtl#produkció#párbaj#1. adás#összefoglaló#miklósa erika#curtis#manuel#Trokán Nóri

Címlapról ajánljuk