The Voice

Nézd vissza a The Voice második Párbajának produkcióit!

rtl.hurtl.hu

2023. október 14. 22:20

A The Voice második Párbaján a coachok párokba osztották versenyzőiket, akik ezek után belevetették magukat a próbákba, hogy a színpadon a maximumot nyújthassák és mindketten továbbjuthassanak a következő fordulóba. Görgess lejjebb, és nézd meg a duetteket!

Kovács Harmat & Szappanos Kata: Drivers License (Olivia Rodrigo)


Kovács Harmat és Szappanos Kata a The Voice második Párbaján Olivia Rodrigo Drivers License című dalát adták elő. Nézd meg a coachok értékelését! 

László Annamária & Palócz Gergő: Let's Do It, Let's Fall in Love (Cole Porter)


László Annamária és Palócz Gergő a The Voice második Párbaján Cole Porter Let's Do It, Let's Fall in Love című dalát adták elő. Nézd meg a coachok értékelését! 

Horváth Imre & Szabó Roland: Ain't no sunshine (Bill Withers)


Horváth Imre és Szabó Roland a The Voice második Párbaján Bill Withers Ain't no sunshine című dalát adták elő. Nézd meg a coachok értékelését! 

Valensky Miriam & Máté Miriam: Love on top (Beyoncé)


Máté Miriam és Valensky Miriam a The Voice második Párbaján Beyoncé Love on top című dalát adták elő. Nézd meg a coachok értékelését! 

Jolis Carmen & Opera Trio: Sound of Silence (Simon and Garfunkel)


Jolis Carmen és az Opera Trio a The Voice első Párbaján a Simon and Garfunkel Sound of Silence című dalát adták elő. Nézd meg a coachok értékelését! 

Nagy Nóra – Nócy & Cinzia Conso: Dangerous Woman (Ariana Grande)


Nagy Nóra – Nócy és Cinzia Conso a The Voice második Párbaján Ariana Grande Dangerous Woman című dalát adták elő. Nézd meg a coachok értékelését! 

Eszes Nina & Rónaszéki Sebestyén: It's my life (Bon Jovi)


Eszes Nina és Rónaszéki Sebestyén a The Voice második Párbaján Bon Jovi It's my life című dalát adták elő. Nézd meg a coachok értékelését! 

Dani János & Horváth Balázs: Meggyfa (Horváth Tamás)


Dani János és Horváth Balázs a The Voice második Párbaján Horváth Tamás Meggyfa című dalát adták elő. Nézd meg a coachok értékelését! 

Stepa Erika & Rácz Gyula: As (George Michael, Mary J Blige)


Stepa Erika és Rácz Gyula a The Voice második Párbaján George Michael és Mary J Blige As című dalát adták elő. Nézd meg a coachok értékelését! 

#The Voice#rtl#produkció#párbaj#összefoglaló#2. adás#Trokán Nóri#curtis#manuel#miklósa erika

Címlapról ajánljuk