The Voice

Az utolsó Párbaj vitákat szült a coachok között, akik sokszor gyötrődve hozták meg végső döntéseiket

rtl.hurtl.hu

2023. október 15. 21:30

Az utolsó Párbajban több versenyző is leénekelte a coachok haját, ezzel pedig kicsit sem könnyítették meg a döntésüket. Curtis és Miklósa Erika egymásnak feszült egy kiejtett énekes miatt, miközben Trokán Nóri és Manuel többször is önmagukkal küzdöttek, mivel fogalmuk sem volt, kit vigyenek tovább.

„A határán mozogtál annak, amit én nem szeretek” – Gáspár Laci többet várt Duró Nillától és Homoki Gábortól 


Miklósa Erika két versenyzője, Duró Nilla és Homoki Gábor a The Voice próbájukon bemutatták közös dalukat, azonban coachuknak és Gáspár Lacinak is hiányérzete volt a produkciójuk után. „Ennél azért egy kicsit több kell” – mondta nekik Erika, majd Laci is kiemelte, hogy milyen részletekkel nem volt elégedett a dal kapcsán.

Nézd meg itt Duró Nilla és Homoki Gábor produkcióját! 

„Tökéleteset énekelt” – Miklósa Erika újabb versenyzővel gazdagította a csapatát 


Miklósa Erikának választania kellett, hogy Duró Nillát vagy Homoki Gábort viszi tovább magával. Miután meghozta döntését, nem tudta abbahagyni a mosolygást: „Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen csapatom van”.

„Te sokkal szőrösszívűbb vagy” – Trokán Nóri meglepődött Puskás-Dallos Peti kritikáján 


Trokán Nóri szerette volna, ha Kalocsa Lilla és Galambos Péter folyamatos szemkontaktust tartanak egymással a produkciójuk közben, Puskás-Dallos Peti viszont nem értett vele egyet. Amikor ezt meghallotta a coach, meglepetten nézett segítőjére: „Úristen, nem akarsz te dönteni helyettem?”.

Galambos Péter és Kalocsa Lilla tárgyakból építették meg egymást, hogy otthon is gyakorolhassanak 


Galambos Péter gondolt egyet és otthon, a szobájában megépítette a The Voice ring mását, duettpartnerét pedig egy gitárral helyettesítette. „Arra gondoltam először, hogy a Peti, az teljesen bolond” – mondta nevetve Kalocsa Lilla, amikor meglátta versenytársa alkotását, végül azonban ő is kreatívkodni kezdett.

Nézd meg itt Kalocsa Lilla Anna és Galambos Péter produkcióját!

„Neki kell az a visszaigazolás, hogy tovább vigyem” – Trokán Nóri versenyzője önbizalmát szerette volna megerősíteni


Trokán Nórinak döntenie kellett, hogy Kalocsa Lillát vagy Galambos Pétert viszi tovább a The Voice következő fordulójába. Végül arra esett a választása, akinek az önbizalmát meg tudja erősíteni ezzel a győzelemmel.

Galambos Péter saját kezével nyomta meg a továbbjutását jelentő gombot 


Miután Trokán Nóri Kalocsa Lillát választotta, Galambos Péternek búcsúznia kellett a versenytől. Amikor az énekes maga mögött hagyta volna a színpadot, az egyik coach meglepő dolgot kért tőle. Együtt nyomták meg a gombot, ami megmentette a kieséstől.

Gáspár Laci és Miklósa Erika egyetértettek: kisiskolás lett Aliz és Máté produkciója 


Kettős érzések kavarogtak Gáspár Laciban és Miklósa Erikában, miután meghallgatták Kovács Aliz és Teran Villarel Máté Antónió duettjét. Egyiküknek jobban el kellett volna engednie magát, miközben a másik csak meg akarta oldani a dalt. „Gyakoroljatok” – engedte el őket Erika a próbáról.

Nézd meg itt Kovács Aliz és Teran Villarel Máté Antónió produkcióját!

„Az egész úgy volt jó, ahogy volt” – minden coach önfeledten szórakozott Kovács Aliz és Teran Villarel Máté Antónió duettje alatt 


Kovács Aliz és Teran Villarel Máté Antónió az LGT slágerével szinte mindenkit jó kedvre derítettek a stúdióban. A coachok nem győzték dicsérni őket, ennek ellenére Miklósa Erikának döntenie kellett, hogy melyik énekest viszi tovább a verseny következő fordulójába.

„Ennél a duettnél vannak különbségek tudásban” – Manuel izgatottan várta Toldi Sándor és Nagy Gréta próbáját 


A Válogatón csak Manuel fordult meg Nagy Grétának, miközben Toldi Sándor miatt az összes coach gombot nyomott. A közös daluk próbája előtt Manuel éppen ezért kíváncsian várta, hogy mit hoznak ki egymásból.

Nézd meg itt Nagy Gréta és Toldi Sándor produkcióját!

Manuel elvárja a fejlődést továbbjutó versenyzőjétől: „Ha ez nem történik meg, akkor nem tud a csapatom tagja maradni” 


„Tényleg nehéz döntés, nem tudom, mi alapján hozzam meg” – Manuel sokat gondolkodott azon, hogy Nagy Gréta és Toldi Sándor közül, kit visz tovább a The Voice következő fordulójába. Végül döntött, azonban szigorú feltételeket állított fel versenyzőjével szemben.

Curtis szerint ebbe a hibába szinte minden fiatal énekes beleszalad 


Fülöp Denisa és Mata Krisztián próbáján Curtisnek feltűnt, hogy Krisztián is ugyanabba a hibába esett, mint a fiatalok többsége. A coach persze ezt nem hagyta szó nélkül, amit Herceg Erika is kiegészített, amikor több frazírt kért Denisától.

Nézd meg itt Fülöp Denisa és Mata Krisztián produkcióját!

„Nem mindig az a jó produkció, ami leénekli a másikat” – Curtis versenyzője nem győzte meg coachtársait 


Fülöp Denisa és Mata Krisztián produkciója után nem minden coach gondolta ugyanazt. Miközben Trokán Nóri, Miklósa Erika és Manuel szerint Denisa hangban nem azt hozta, amire számítottak, Curtis nem értett velük egyet. Vajon kinek a véleményét fogadta meg végül a rapper?

Manuelt meglepte saját versenyzője: „Nem tudtam, hogy neked ilyen hangod van” 


Sándor Aurél és Klajbán Arlett próbája után Manuel meglepetten nézett rájuk, Aurél ugyanis olyan oldalát mutatta meg a dalban, amit a Válogatón egyáltalán nem hallott.

Nézd meg itt Sándor Aurél és Klajbán Arlett produkcióját!

„Kicsit nem értelek… itt akarsz lenni egyáltalán?” – Manuel nem tudta, hogy Sándor Aurél, mit szeretne a The Voice-tól 


Sándor Aurél és Klajbán Arlett produkciója után minden coach elvarázsolva beszélt róluk, azonban egy valaki mégis kételkedni kezdett, Manuel. A versenyzők coacha nem tudta eldönteni, hogy Aurél mennyire szeretne a The Voice részese lenni.

Manuel kieső versenyzője már lement a színpadról, amikor valaki mégis elrabolta 


„Ne már” – mondta Manuel szomorúan, amikor Klajbán Arlett után nézett. A lány már maga mögött hagyta a The Voice színpadát, amikor az egyik coach gondolt egyet és lecsapott a gombra és vele együtt a kiesőre is.

„Nem kell bocsánatot kérni, higgyél magadban” – Miklósa Erika versenyzőjének elcsuklott a hangja a próbán 


Lakatos Anita Patrícia és Szakács Erika Lady Gaga egyik dalát kapták meg, ami állításuk szerint „egy kicsit kifogott rajtuk”. A hibák ellenére azonban Miklósa Erika és Gáspár Laci biztatták őket, főleg Anitát, hogy kezdjenek el bízni magukban.

Nézd meg itt Lakatos Anita Patrícia és Szakács Erika produkcióját!

„Az első pillanattól kezdve levitted a hajamat” – Miklósa Erika továbbjutó versenyzője lenyűgözte a coachokat 


Trokán Nóri, Curtis és Manuel is egyetértettek abban, hogy Lakatos Anita Patrícia és Szakács Erika közül egyikük kifejezetten magas színvonalon énekelt a The Voice párbajukon. A kérdés már csak az volt, Miklósa Erika is így gondolja-e.  

„Teljesen tönkretettem a hangszálaimat” – Váradi Olasz alig tudott énekelni a próbán 


Curtis teljesen ledöbbent, amikor Fehér Richárd és Váradi Olasz megjelentek a próbán, Olasznak ugyanis egyáltalán nem volt hangja. A coach megkérte versenyzőjét, hogy vegyen vissza a fellépésekből, hogy meggyógyulhasson a Párbajra.

Nézd meg itt Váradi Olasz és Fehér Richárd produkcióját!

„Mind a kettőtökért fáj a szívem” – Curtisnek döntenie kellett, hogy Váradi Olaszt vagy Fehér Richárdot viszi tovább 


Váradi Olasz és Fehér Richárd produkciója után a coachok nem győzték dicsérni őket, pláne, hogy az egész stúdió állva tapsolt a The Voice párbajozóinak. „Eszméletlen, hogy hogy énekeltek” – erősített rá a rengeteg pozitív kritikára Curtis, akire ezután nehéz döntés várt.

„Nagyon rosszul vagyok” – Miklósa Erika felháborodott Curtis döntésén 


Fehér Richárd szomorúan állt a színpadon a kiesése után, mivel már senki sem rabolhatta el a coachok közül. Miklósa Erika nem értett egyet vele, hogy Curtis nem Richárdot választotta és ezt nem félt megmondani coachtársának: „Ricsinek ez volt az egyetlen lehetősége”.

„El kell hinnetek, hogy jól áll nektek ez a szám” – Trokán Nóri és Puskás-Dallos Peti közösen biztatták a versenyzőket 


Ulyanna Donetskaya Blanár és Salva Megan Priscilla nagyon különböző énekesnők Trokán Nóri szerint. Ennek ellenére Puskás-Dallos Petivel megpróbálták arra buzdítani őket, hogy meglássák, mennyire jók lesznek együtt a Kings Of Leon dalban.

Nézd meg itt Ulyanna Donetskaya Blanár és Salva Megan Priscilla produkcióját!

„Gyötrődöm” – Trokán Nórinak fogalma sem volt, hogy kit válasszon az énekesnői közül 


Ulyanna Donetskaya Blanár és Salva Megan Priscilla produkciója megosztotta a coachokat: miközben Curtis és Miklósa Erika szerint eggyé váltak a színpadon, Manuel feszültséget érzett rajtuk. Trokán Nórinak azonban így sem volt könnyű a döntése.

„Artúron és Noémin is érződik a küzdeni akarás” – Manuel versenyzői mindent bevetettek a továbbjutásért 


Sztojcsev Noémit és Berki Artúrt egyaránt családjaik inspirálják, éppen ezért mindent beeladnak, hogy tovább menetelhessenek a The Voice fordulóin. A próbán kaptak egy-két tanácsot Manueltől és Ekhoe-tól, akik nagyon elégedettek voltak a versenyzőkkel.

Nézd meg itt Sztojcsev Noémi és Berki Artúr produkcióját!

„Neked egy ritka tehetséget adott az élet” – Manuel nehezen, de meghozta döntését 


Sztojcsev Noémi és Berki Artúr lenyűgözték a coachokat. „Letéptétek a frizurámat” – mondta Miklósa Erika, akivel Curtis és Trokán Nóri is egyetértettek. Amikor Manuelre került a sor, hogy kiválassza, kit visz tovább magával, az énekes percekig nem tudott dönteni.

#The Voice#rtl#9. adás#összefoglaló#párbaj#curtis#miklósa erika#Trokán Nóri#manuel#vita#feszültség#döntés#továbbjutás#kiesés

Címlapról ajánljuk