The Voice

Újabb énekeseket raboltak el és mentettek meg a The Voice második Párbaján

rtl.hurtl.hu

2023. október 14. 22:20

Ezúttal is nehéz döntés előtt állt Trokán Nóri, Miklósa Erika, Manuel és Curtis, ugyanis a The Voice második Párbaja is számos meglepetést tartogatott a számukra és a versenyzőknek is. Igazi érzelmi hullámvasút volt ez a forduló az első produkciótól kezdve – az egyik coach a saját versenyzőihez ragaszkodott mindenáron, és olyan is volt, aki újabb tehetséggel bővítette csapatát.

Curtis úgy érezte, Kovács Harmat megfagyasztotta őket a hangjával


Szappanos Kata és Kovács Harmat párbaja – Miklósa Erika szavait idézve – különleges atmoszférát varázsolt a The Voice színpadára. Trokán Nóri csodálatosnak tartja Kata fátylas és egyedi hangszínét, Harmatétól pedig úgy érzi, hogy szétolvad az ember. Curtis is egyetértett abban, hogy Harmat produkciója volt az erősebb, mert őt kifejezetten zavarta, hogy Kata végig a fülével volt elfoglalva az éneklés helyett. 

Szappanos Kata alulmaradt a párbajban, mégsem esett ki a The Voice-ból


Manuel tudta, hogy a legkeményebb döntés akkor várja majd, ha Kovács Harmat és Szappanos Kata lép színpadra a The Voice párbaján. Ezt a mérkőzést Harmat nyerte meg, de Kata tehetsége is meggyőző volt, így számára is folytatódik a verseny.

Trokán Nóri felrohant a The Voice színpadára a párbajozó énekeseihez


Curtis szerint Stepa Erika nagyon dögös volt a Párbajon, Rácz Gyula hangját pedig egyenesen imádja. Manuel úgy gondolja, külön-külön és együtt is jól szólt Erika és Gyula előadása, Trokán Nóri pedig boldog volt, hogy mindketten bebizonyították, hogy jól döntött a válogatókon.

Curtis elrabolta Trokán Nóri versenyzőjét, miután az énekes csalódottan lesétált a színpadról


Trokán Nóri kiesett versenyzője csalódott volt, hogy a coach nem őt választotta. De nem volt ideje sokáig szomorkodni, mert Curtis megnyomta a rablás gombot, ugyanis pont egy ilyen előadóra és egy ilyen pillanatra tartogatta ezt a lehetőségét. Nóri úgy érzi, ha korábban Curtis is megfordul a produkcióra, az énekes már a válogatón is a rappert választotta volna.

„Azt hittem, hogy segíteni fog számomra” – a Párbaj vesztese csalódott Curtis döntésében


A coachok egyáltalán nem irigyelték Curtist, akinek Horváth Imre és Szabó Roland között kellett választania a párbaj után. Nehéz volt a döntés, de a rapper végül azt az énekest viszi tovább, akin látta, hogy bízik benne, és szüksége van a támogatásra.

Hiányérzet maradt a coachokban a két Miriam Párbaja után


Miklósa Erika szerint Máté Miriam és Valensky Miriam is simán el tudta volna énekelni Beyoncé dalát, de mégsem hittek eléggé magukban – ezért Trokán Nóri is hiányolt valami pluszt a produkcióból. Manuel számára pedig nehéz volt a döntés, mert habár a párbaj most nem úgy sikerült, ahogy a próbán, tudja, hogy ettől többre képes mind a két lány.

Manuel kemény kritikával illette Trokán Nóri versenyzőit


Trokán Nóri büszke volt Jolis Carmenre, hogy az Opera Trióval szemben is ki mert állni a The Voice színpadára, Miklósa Erika azonban úgy érezte, hogy a lánynak több bátorságra van szüksége. A coachok egyetértettek abban, hogy a triót vinnék tovább, de Manuel a kritikáját is részletesen is kifejtette a párbajozóknak.

„Ezt a dalt nem így kell énekelni” – Curtis lesokkolódott Manuel kritikájától a The Voice-ban


Miklósa Erika nem tudott belekötni Nagy Nócy és Cinzia Conso produkciójába, Manuel azonban úgy érezte, ezt a dalt nem így kellett volna előadni. Curtisnek nem tetszett, hogy coachtársa ilyen kritikát fogalmazott meg a két versenyzőjéről, ugyanis szerinte ez így volt tökéletes.

Váratlan döntést hozott Trokán Nóri: azt az énekesét viszi tovább, aki a Párbajon gyengébben teljesített


Curtis meglepődott Rónaszéki Sebestyén előadásán, ugyanis nem hitte volna, hogy a profi breaktáncos megugorja ezt a feladatot. Manuel viszont kevésbé volt elégedett Eszes Nináék párbajával, ezért a hangok helyett inkább az előadásmódokat értékelte. De Trokán Nóri döntését nem tudták befolyásolni coachtársai, szilárd elhatározásra jutott a választását illetően.

Curtis: Elképesztő, amennyi muzikalitás beleszorult ebbe a kisemberbe


Dani János és Horváth Balázs produkciója után nehéz helyzetben volt Curtis, de választania kellett. A coach a döntése ellenére is biztos abban, hogy a párbaj „nem nyerteséről" is hallani fogunk még a jövőben.

Palócz Gergő mesefiguraként lopta el a show-t táncmozdulataival a The Voice színpadán


A The Voice stúdiójában nagyon élvezték László Annamária és Palócz Gergő párbaját. A coachok semmi másra nem tudtak koncentrálni, csak a programtesztelőként dolgozó Gergő spontán koreográfiájára. Miklósa Erika úgy érezte, tökéletes duettpárost alkottak a színpadon, és mindkettejükben látott fantáziát, de választania kellett a két versenyzője közül.

#The Voice#rtl#összefoglaló#párbaj#2. adás#curtis#manuel#Trokán Nóri#miklósa erika#mentés#szappanos kata#kovács harmat#lászló annamária#palócz gergő#szabó roland#HoRváth Imre#Valensky Miriam#máté miriam#Jolis Carmen#opera trio#nagy nóra nócy#nagy nócy#cinzia conso#eszes nina#rónaszéki sebestyén#dani jános#Horváth Balázs#stepa erika#rácz gyula#8. adás

Címlapról ajánljuk