The Voice

Hatalmas hangokkal, Galla Miklóssal és a SpongyaBob feat. Csigabigával értek véget a The Voice Válogatói

rtl.hurtl.hu

2023. október 7. 22:05

A The Voice utolsó Válogatóján voltak a legnehezebb helyzetben a coachok, ugyanis mindenki csapatában vészesen fogytak a szabad helyek, a tehetséges énekesek viszont továbbra is ostromolták őket a színpadon. Manuel volt az egyetlen, aki a legvégéig kivárt, ezért több coachtársa is irigykedve figyelte a rapper döntéseit.

Manuel: Már csak arra szeretnék megfordulni, ami leszakítja a fejemet


Érzelmes hangulatban kezdték a coachok a Válogató adások utolsó felvételét, de Curtis mindent megtett, hogy a könnyek helyett inkább a nevetésé legyen a főszerep. A rapper biztos benne, hogy a végén ő nyeri majd meg a The Voice-ot egyik tehetségével, de nagylelkűen felajánlotta segítségét a coachtársainak, akik erre nagyon is rászorulnak szerinte. Az érzelgős hangulat pedig véget is ért ezekkel a mondatokkal, ugyanis kezdetét vette az utolsó Válogató.

Curtist a földre vetette magát zöld-fehér felsős Valensky Miriam miatt


Mind a négy coach meg akarta szerezni Valensky Miriamot, de volt, aki nem engedte, hogy Curtisé legyen a tehetséges versenyző. A rappert sokkolta a földön megjelenő piros felirat látványa, ezért azonnal rávetette magát. Trokán Nóri szerint bomba hangja van Miriamnak, Miklósa Erika pedig úgy gondolja, nemcsak a hangja, de a kifejezésmódja is csodálatos volt.

Trokán Nóri: Üdvözöllek a csapatomban, szigorú leszek!


Vita robbant ki a coachok között Rácz Gyula produkciója közben. A versenyzőben egyedül Trokán Nóri hisz, ezért gombot is nyomott, amivel a többiek nem értettek egyet. Nóri viszont úgy gondolja, Gyulában van potenciál, és számára ez egy kihívás, hogy kihozza belőle a legtöbbet.

„Kicsit elszállt a Curtisszel a ló” – a rapper nagylelkűen lemondott Ulyanna Donetskaya Blanárról


Bár csak Trokán Nóri nyomott gombot Ulyanna Donetskaya Blanárnak, Manuel szerint ez tipikusan olyan pillanat volt, amikor coachtársa jól tette, hogy megfordult. Curtis pedig nem akarta elhappolni a többiek elől az ígéretes versenyzőt, akinek Nóri szerint érzékenységet sugároz a hangja.

Curtis Horváth Balázsról: A szülőszobáról gitárral tolták ki


Horváth Balázst az utolsó utáni pillanatig váratták a coachok, mire egy valaki megnyomta a gombot. Miklósa Erikát a 16 éves srác produkciója kiszakította az időből, és annyira elmélázott, hogy el is felejtett gombot nyomni, de nagyon örül neki, hogy más megtette.

Állva tapsolta az egész stúdió Budai Krisztofert, aki döntésével sokkolta a coachokat


„Olyan hangszíned van, hogy az elejétől a végégig rázott a hideg” – árulta el Trokán Nóri Budai Krisztofernek. Manuel pedig úgy érezte, a 18 éves énekes kirázta a kisujjából a dalt, ezért arra is kíváncsi, mi történne, ha kicsit meg is erőltetné magát. Miklósa Erika annyira akarta a versenyzőt, hogy a blokkolót is bevetette Curtis ellen, de hiába...

Miklósa Erika Horváth Ibolyának: Az a szép fény, ami a végén megjött, az a te hangod!


Miklósa Erika az utolsó hangoknál fordult meg Horváth Ibolyának, aki megrendítő történettel magyarázta, miért éppen Tóth Vera Sorskerék című dalával mutatkozott be a coachoknak. Erika szívesen segít szakmailag és lelkileg is Ibolyán, aki épp igyekszik bepótolni mindazt, amit egy bántalmazó kapcsolat miatt nem tudott megélni. 

Manuel a bántalmazó kapcsolatokról: Én ezt átéltem testközelből


Horváth Ibolya bántalmazó házasságáról szóló megrázó története után Manuel is elmesélte, hogy az ő édesanyjának min kellett keresztülmennie, amikor négy gyermekével menekült el bántalmazójától. „Hálásnak érzem magam, mert sikerült ebből kijönnöm, és az a jó, hogy nekem volt egy valami, amibe kapaszkodhattam” – árulta el Manuel.

Curtis Galla Miklósnak: Ez így nincs rendben, hogy bejössz és 3 perc alatt lenyúlod a két csajt!


Galla Miklós meg akarta mutatni lemélyített, vibrátós énekhangját a coachoknak, akik ugyan nem nyomtak gombot, de amint meglátták, hogy ki énekelt a színpadon, kibújt belőlük a rajongó. A coachok nem tudták eldönteni, hogy a humorista komolyan gondolta-e jelentkezését, amire Miklós így reagált: Az a cél, hogy a közönség nevessen, tehát legyen benne humor, de ugyanakkor zenei élménye is legyen annak, aki hallja. 

Majdnem elsírta magát Curtis és Manuel


Orgován Dorina produkciójára az összes coach megfordult, akinek még volt szabad hely a csapatában. Curtis szerint Dorina a tenyerében tartotta a lelküket, Manuelét pedig meg is szorította. „Olyan szinten a hatásod alá kerítettél, hogy esküszöm, féltem megfordulni, nehogy elsírjam magam” – vallotta be Manuel a 20 éves énekesnőnek.

Manuel Lakatos Norbert dalára: Hazamegyek, és ezt fogom hallgattatni a macskámmal


Bár senki nem fordult meg Lakatos Norbert Youtube-on és TikTokon népszerűvé vált dalára, a Spongyabob Kockanadrágra, mégis úgy érezték, jó hangulatot csinált a 18 éves versenyző a stúdióban. Curtis és Manuel felismerte a dalt, de úgy érezték, ezt legfeljebb egyszer hallgatnák meg, mert nem volt elég színvonalas a The Voice-hoz.

Curtis megígérte, hogy segít Horváth Imrének elhagyni a gyárat


Már csak Manuelnek és Curtisnek volt hely a csapatában, amikor színpadra lépett egy szívhez szóló klasszikussal a gyári munkásként dolgozó Horváth Imre, aki nagyon szeretne kitörni. Mindkét rapper felajánlotta, hogy segít neki ebben, de Imrének választania kellett kettőjük közül. 

Manuel elpirult, miután megfordult Klajbán Arlett hangjára


Már hiába nyomták a gombokat a coachok, Manuelen kívül senki sem tudott megfordulni a székével – Miklósa Erikának, Trokán Nórinak és Curtisnek betelt a csapata. Klajbán Arlett lenyűgözte őket, és nagyon irigyelték Manuelt, amiért meg tudta szerezni a lányt. 

Curtis műsoron kívül segítené Sárdy Tiffany zenei karrierjét


Sárdy Tiffany produkciójába senki sem tudott belekötni, mégsem jutott tovább, mert már csak Manuelnél volt egy szabad hely. Hiába kérték coachtársai, inkább a megérzésre hallgatott, és nem nyomott gombot. 

Curtis Berki Artúrnak: Az első hang után hazavittelek volna


Manuel alaposan megizzasztotta Berki Artúrt és a coachtársait, ugyanis az utolsó pillanatig kivárt azzal, hogy megnyomja a gombot. A többiek csalódottak voltak, hogy nem tudtak lecsapni Artúrra, akivel végül beteltek a helyek a The Voice-ba. 

#The Voice#rtl#összefoglaló#válogató#6. rész#curtis#manuel#miklósa erika#Trokán Nóri#galla miklós#Spongyabob#berki artúr#budai krisztofer#horváth ibolya#orgován dorina#lakatos norbert#klajbán arlett#HoRváth Imre#sárdy tiffany#Valensky Miriam#ulyanna donetskaya blanár#Horváth Balázs

Címlapról ajánljuk