The Voice

Bántalmazott tehetségeket, szívbemarkoló történeteket és egy külföldön élő magyar sztárt is megismerhettünk a The Voice 5. Válogatójában

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 30. 22:14

Több olyan versenyző is érkezett a The Voice 5. Válogatójára, akiket azért zaklatnak, mert küzdenek az álmaikért. A szívbemarkoló történetek kapcsán Miklósa Erika könnyek között vallott saját traumáiról, Curtis pedig nemcsak coachtársát vigasztalta meg, de kiállt a bántalmazott 14 éves énekes mellett is. 

Curtis: Nóri, én nagyon régóta veled álmodom!


Mostanra annyira egymásra hangolódtak a coachok, hogy egymás álmaiban is megjelennek. Sőt, Miklósa Erika gondoskodott róla, hogy coachtársai már az ébredésük pillanatában is rá gondoljanak. Az biztos, hogy Curtisnek nem volt szüksége kávéra ahhoz, hogy kipattanjon az ágyból, miután meglátta Erika üzenetét…

Szappanos Katát nem fejezte be produkcióját, mert sokkolta a coachok reakciója


Szappanos Katának egy álma vált valóra azzal, hogy megmutatta tehetségét a The Voice színpadán, de arra nem számított, amit a coachoktól kapott. A magyar tehetségkutató történetében most fordult először elő, hogy a versenyző nem tudta folytatni az éneklést, amivel a coachokat is meglepte.

Manuel szerint finom és érzéki volt Nagy Gréta produkciója


Nagy Gréta kilépett a komfortzónájából, amikor a The Voice színpadára állt egyedül, ugyanis eddig csak a kórussal és zenekarával énekelt közönség előtt. Trokán Nóri szereti, amikor valakinek kicsit fátyolos a hangja, Miklósa Erika pedig úgy érezte laza és hanyag elegancia jellemezte a 19 éves lány előadását, amire végül csak az abszolút elégedett Manuel nyomott gombot.

Trokán Nórit áramütésként érte Váradi Olasz produkciója


„Olyan, mint a Kökény Attila” – értékelte háttal ülve Miklósa Erika Váradi Róbert Márió, Olasz hangját, amit Curtis szinte rögtön felismert, így elsőként nyomta meg a sorsfordító gombot. A rapper mellett Trokán Nórit is lehengerelte Olasz tehetsége, és Erika is megküzdött az énekesért, Manuel viszont nem tudta elképzelni a közös munkát vele.

Manuelt kirázta a hideg Miklósa Erika értékelésétől


Miklósa Erikának az tetszett a legjobban Máté Miriam produkciójában, hogy nem akart Lady Gaga lenni, miközben elénekelte a Shallow-t. Manuel szerint érzéki volt a lány előadása, és úgy érezte, coachtársa nagyon jól fogalmazta meg véleményét Miriammal kapcsolatban.

Istenes Bence Manuellel duettezett a The Voice-ban


„Mindenki maradjon a kaptafánál!” – mondta Miklósa Erika, miután Istenes Bence megviccelte a gyanútlan coachokat. A The Voice műsorvezetője egy Manuel-Valmar dallal állt a színpadra, majd miután Curtis gombot nyomott a hangjára, Bence az összes coachot megfordította. Curtis szerint Bence simán meg tudna nyerni egy tehetségkutatót, ahol nincsenek más versenyzők.

László Annamária elcsukló hangon énekelt elhunyt nagyszüleinek


„Szívbemarkoló volt” – Miklósa Erikát meghatotta László Annamária produkciója és története. Trokán Nóri a beszélgetés közben jött rá, hogy nem technikai hibákat hallottak az előadásban – a 22 éves lány annyira elérzékenyült, hogy elcsuklott a hangja éneklés közben.

„Senki nem lesz belőled!” – Miklósa Erika könnyek között idézte fel édesapja szavait


László Annamária félelmei feltépték Miklósa Erik sebeit, ugyanis ő is tele volt félelemekkel 36 éves koráig: „Azt gondoltam, hogy nem vagyok elég jó.” Erika coachtársai nem hittek a fülüknek a vallomás hallatán, ezért Curtis nem is hagyta annyiban a témát, majd öleléssel vigasztalta az operaénekesnőt.

Manuelnek ez magas volt, Trokán Nórinak viszont titkos vágya volt egy ilyen csapat


Az Opera Trio tagjai szerették volna megtudni, mennyire vevő a közönség a klasszikus zenei stílusra, amit ők képviselnek. Curtis és Manuel nem érezte magáénak a műfajt, Trokán Nóri viszont boldog, hogy még tovább színesíti a mezőnyt egy ilyen csapat.

Manuel: Engem is sokat bántottak az iskolában, és nézd meg, itt ülök!


A coachok közül többen azt gondolták, egy színésznő énekel a The Voice színpadán, amíg meg nem fordultak, és meg nem látták Pásztor Vancsó Viktort. A 14 éves fiú azért jelentkezett a tehetségkutatóba, mert szeretné, ha végre elfogadnák az emberek és az iskolatársai. Miután Curtis megtudta, milyen sokan bántják Viktort, komoly üzenetet küldött a gúnyolódóknak, majd Manuel is kifejtette véleményét.

Manuel: Amikor szépen énekeltél, az magával ragadó volt


Manuel szerint akadtak technikai problémák Tamási Laura éneklésével, de ennek ellenére finom volt az előadása, és csak egy hajszál választotta el attól, hogy megforduljon. Trokán Nóri viszont kíváncsi, hogy mi van még a lányban.

„Vágytam egy ilyen tehetségre, mint ő” – Curtis örült, hogy coachtársai nem fordultak meg Fülöp Denisa hangjára


Miklósa Erika azért nem nyomott gombot Fülöp Denisa produkciójára, mert Manuelt szerette volna ösztönözni, hogy szerezze meg a lányt. Curtis azonban örömmel csapott le a 17 éves versenyzőre, akihez hasonló még nincs a csapatában.

Miklósa Erika rabul ejtette a 78 éves olasz sztár szívét


A 78 éves Dell' Amico Romeo Alberico 1963-ban 2. helyezést ért el a hazai Ki mit tud? kulturális ifjúsági tehetségkutatóban, ahol az első hely Zoránt illette. Ezután 50 éven keresztül építette karrierjét Olaszországban, majd 2013-ban visszatért Magyarországra. Most pedig – első tévés szereplésének 60. évfordulóján – a The Voice-ban mutatta meg tehetségét a coachoknak, akiknek Frank Sinátrához köthető legkedvesebb emlékéről is mesélt.

Manuel zavarba jött attól, ahogy Miklósa Erika neki énekelt


Miután a coachok elbúcsúztak az olasz sztártól, Dell' Amico Romeo Albericótól, Miklósa Erikát annyira elragadta az itáliai életérzés, hogy mikrofont ragadott, a színpadra lépett és elénekelt egy klasszikust, bízva abban, hogy a szőrösszívű Manuel is megenyhül.

Trokán Nóri: Mindenki lesokkolódott, hogy megfordultam


Trokán Nóri úgy érzi, Stepa Erika sokkal jobban is tudna énekelni, mint ahogy azt a The Voice Válogatóján hallották, ezért úgy döntött, ad neki még egy esélyt. Miklósa Erikát és Curtist viszont zavarta, hogy a 26 éves énekesnő sokszor inkább kiabált éneklés helyett, ezért is érte őket váratlanul Nóri döntése.

Curtis bébiszitterkedést, Trokán Nóri kiskutyát, Manuel koncertjegyeket ígért Virág Timóteusnak


Trokán Nóri nem gondolkodott sokáig, hogy megnyomja-e a gombot a tehetségkutató 5. Válogatójának utolsó produkciójára. De hozzá hasonlóan Curtis és Manuel is lelkes volt, ugyanis szerintük Virág Timóteus a The Voice nagy esélyese lehet.

#The Voice#rtl#összefoglaló#5. rész#manuel#Trokán Nóri#curtis#miklósa erika

Címlapról ajánljuk