The Voice

Trokán Nóri testvére és barátnője is titokban jelentkezett a The Voice-ba

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 23. 22:25

A The Voice negyedik Válogatóján nem csak a versenyzők hengerelték le a közönséget. Trokán Nóri megmutatta, milyen dallal érkezne a tehetségkutatóba, Manuel pedig rendhagyó előadással szórakoztatta coachtársait. De nem a rapper volt az egyetlen, aki meglepetést okozott a stúdióban.

Manuel rendhagyó előadással készült coachtársainak


A coach újabb képességét mutatta meg a The Voice-ban, ami Trokán Nórinak annyira megtetszett, hogy csengőhangnak is használná.

Trokán Nóri: Örülök, hogy ilyen széplelkű ember került hozzám, egy ilyen szép Bradley Cooper


Elsőként Galambos Péter lépett a színpadra. Miklósa Erika szerint sok potenciál van a versenyzőben, és habár a 29 éves énekesnek csak Trokán Nóri nyomott gombot, a többi coach is elismerően beszélt hangi adottságairól. Curtis szerint, ha ilyen lett volna Nóri és Erika tanár bácsija, sosem hiányoztak volna az órákról.

Trokán Nóri hámozóval támadt társaira, büntetés lett a vége

A coachok meglepetten hallgatták, miért akarták kirúgni Curtist az iskolájából. A rapper nosztalgikus emléke után Trokán Nóri diáksztorija következett.

Trokán Nóri szerint Duró Nilla túltolta, Curtis a lány védelmére kelt


Curtis szerint ösztönösen jön Duró Nillából az a tehetség, amivel ráérez, hogyan kell felépíteni egy produkciót. Miklósa Erika pedig azt ígérte neki, bármilyen stílusban és bármit el fog tudni énekelni, ha őt választja.

Curtis: Azt vártam, hogy Nórinak megfordul a feje, mint az Ördögűzőben


Kassai Ádám kőkemény, hörgős rockdalt adott elő a The Voice színpadán, de egyik coach sem fordult meg. Ádám Curtisben bízott, aki székében ülve rettegett, hogy mi fog történni coachtársával a produkció hallatán. Végül Miklósa Erika bánta meg, hogy nem nyomott gombot, miután elénekeltette a 21 éves sráccal a Süss fel nap!-ot. 

Curtis: Túl menő volt, engem meg is ijesztettél


Miklósa Erika az utolsó utáni pillanatban fordult meg Bagi Zoltánnak, aki szerinte elképesztően szépen énekel, sőt az elején még túl szépnek is tartotta. Curtis is egyetértett Erikával, de őt ez a tehetség inkább megijesztette. Trokán Nórinak viszont még hiányzott valami...

Trokán Nóri: Sokat kellett dolgoznom, hogy helyrehozzam a lelkemet


A félig katalán származású Jolis Carmennek három coach is gombot nyomott már a produkciója elején, hamarosan pedig Miklósa Erika is megfordult. Manuel szerint a lány igazi előadó. Trokán Nóri lelkileg kapcsolódott össze Carmennel, aki elárulta, hogy minden érzelmet nagyon intenzíven él meg.

Trokán Nóri: Az anyám beteg volt lelkileg 2 hónapig, hogy mind a két lánya ezt akarja csinálni


Művész családban, színészek gyermekeként nehéz volt Trokán Nóriék választása, de 16 éves korában eljött a pillanat, ami nemcsak az ő, de édesanyja életében is meghatározó volt. 

Curtis: Nekem ez tetszik, gyerekek!


Manuel szerint Nagy Nócy túl sok mindent akart mutatni, de nem tudott sem a rapre, sem az énekre igazán figyelni. Miklósa Erika viszont úgy gondolja, könnyebb a többől elvenni, mint valamihez hozzáadni, amivel Curtis is egyetértett.

Trokán Nóri hangja betöltötte a The Voice stúdióját


A coachok azon gondolkodtak, milyen dalt választanának, ha ők indulnának a The Voice-ban. Trokán Nóri meg is mutatta azt a szomorú, szerelmes görög dalt, amit ő hozna, és azt is elárulta, mit jelent a számára:

Ha meghallok egy görög zenét, a gyökereim megfogják a talajt.


Trokán Nóri nem ismerte fel a The Voice versenyzőjét, akivel 4 évig szinte együtt élt


Ruzsik Katalin és Trokán Nóri egyszerre jártak a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, mégsem ismerte fel a hangjáról. Egyik coach sem nyomott gombot az énekes-színésznőnek, amit végül Nóri és Miklósa Erika is megbánt.

Trokán Nóri: Téged kár lett volna elengednünk!


Fehér Richárdot az utolsó pillanatig váratták a coachok, végül Curtis volt az egyetlen, aki megnyomta a gombot. Ennek ellenére Trokán Nóri és Manuel is élvezték a produkciót, Miklósa Erika pedig tudta, hogy Curtis már nagyon akar egy ilyen énekest a csapatába.

Manuel: Nagyon szexi vagy, hozzám kell jönnöd!


Salva Megan Priscillát mind a négy coach meg akarta szerezni, ezért egymás szavába vágva kampányoltak, hogy a félig magyar, félig fülöp-szigeteki lány őket válassza. Miklósa Erika szerint Megan még nagyon sok meglepetést fog okozni.

Manuel nem fordult meg, mert azt hitte, Csukovics Kevin őt savazza


Csukovics Kevinnek nem sikerült továbbjutnia a The Voice Válogatójában, viszont kapott egy felajánlást Manueltől, aki utólag már bánja, hogy nem nyomta meg a gombot. A coach azt hitte, róla is rappel a 18 éves srác, bár a produkció végére elbizonytalanodott.

Széken keresztül szúrta át Trokán Nóri szívét Rónaszéki Sebestyén hangja


Rónaszéki Sebestyén Szécsi Pált idézte meg a The Voice színpán, ami Curtist és Trokán Nórit is levette a lábáról. Mind a ketten megnyomták a gombot, majd együtt táncolva élvezték tovább a produkciót. „Meg fogjuk olvasztani a tévéképernyőt otthon” – mondta Nóri Sebestyénről, miután a 28 éves énekes őt választotta. 

Magyar Elektra sírva fakadt produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni, de a lány nem bír tovább nővérei árnyékában élni


„Ez varázslat!” – Curtist lenyűgözte Szabó Roland produkciója


Szabó Roland László dalát Curtis úgy bulizta végig, mintha koncerten lenne, de végig izgult, hogy nehogy a többi coach is megforduljon. Manuel, Miklósa Erika és Trokán Nóri is örült, hogy Roland Curtis versenyzőjeként jutott tovább a The Voice-ban. 

Miklósa Erika: Úgy tudsz énekelni, hogy kitekered az embert


Mind a négy coach megfordult és hacolt azért, hogy Gergő az ő csapatába kerüljön. Miklósa Erika már nagyon vágyott egy ilyen produkcióra, Curtis pedig azonnal dalokat szeretne írni Gergőnek, függetlenül attól, hogy kinek a csapatát erősíti majd.

#The Voice#rtl#összefoglaló#4. rész#curtis#manuel#miklósa erika#Trokán Nóri#ma#magyar elektra

Címlapról ajánljuk