The Voice

Nézd vissza a The Voice negyedik adásának produkcióit!

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 23. 22:25

A The Voice negyedik Válogatóján tizennégy énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Galambos Péter: I Won't Let You Go (James Morrison) 


Galambos Péter a The Voice negyedik meghallgatásán James Morrison I Won't Let You Go című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Duró Nilla: Oops!...I Did It Again (Britney Spears) 


Duró Nilla a The Voice negyedik meghallgatásán Britney Spears Oops!...I Did It Again című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Kassai Ádám: Prey (Parkway Drive) 


Kassai Ádám a The Voice negyedik meghallgatásán a Parkway Drive Prey című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Jolis Carmen: Hulló falevelek (Budapest Bár)


Jolis Carmen a The Voice negyedik meghallgatásán a Budapest Bár Hulló falevelek című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Bagi Zoltán: New York, New York (Frank Sinatra)


Bagi Zoltán a The Voice negyedik meghallgatásán Frank Sinatra New York, New York című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Ruzsik Katalin: Blame It On the Boogie (The Jacksons) 


Ruzsik Katalin a The Voice negyedik meghallgatásán a The Jacksons Blame It On the Boogie című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Fehér Richárd: Rise Like a Phoenix (Conchita Wurst) 


Fehér Richárd a The Voice negyedik meghallgatásán Conchita Wurst Rise Like a Phoenix című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Nagy Nóra – Nócy: Bodak Yellow (Cardi B) 


Nagy Nóra a The Voice negyedik meghallgatásán Cardi B Rise Bodak Yellow című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Rónaszéki Sebestyén: A távollét (Szécsi Pál) 


Rónaszéki Sebestyén a The Voice negyedik meghallgatásán Szécsi Pál A távollét című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Csukovics Kevin: Bye Bye (saját dal)


Csukovics Kevin a The Voice negyedik meghallgatásán Bye Bye című saját dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Salva Megan Priscilla: Dangerous Woman (Ariana Grande) 


Salva Megan Priscilla a The Voice negyedik meghallgatásán Ariana Grande Dangerous Woman című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Magyar Elektra: Legyen valami (Hooligans) 


Magyar Elektra a The Voice negyedik meghallgatásán Hooligans Legyen valami című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Szabó Roland László: Csavargó (KKevin ft. L.L.Junior) 


Szabó Roland László a The Voice negyedik meghallgatásán KKevin és L.L.Junior Csavargó című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

Palócz Gergő: Three Little Birds (Bob Marley) 


Palócz Gergő László a The Voice negyedik meghallgatásán Bob Marley Three Little Birds című dalát adta elő. Nézd meg a coachok értékelését!

#The Voice#rtl#összefoglaló#4. adás#válogató

Címlapról ajánljuk