Sorozat Klub

A sorozatsztár megmutatja, hogyan kell lánybúcsút tartani!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 12. 16:08

A Hazug csajok társasága főszereplőjének bekötik a fejét, ezért még mielőtt ez megtörténne, átruccant Európába, hogy barátnőivel ott csapjon egy utolsó görbe estét! Hogy, hogyan is zajlott mindez? Eláruljuk!

A lány és legénybúcsúk napjainkban a virágkorukat élik, hiszen egyre nagyobb divatja van világszerte a közös bulizásoknak a nagy nap előtt, köszönhetően az olyan filmeknek is, mint például a Másnaposok és társaik.

Most egy igazi csillag, Troian Bellisario mutatta meg, hogy is kell ezt csinálni!

 

A photo posted by Shay Mitchell (@shaym) on


A népszerű széria Spencere két kolléganőjévelAshley Benson-nal, Shay Mitchellel, valamint további négy barátnőjével látogatott el Rómába, ahol a színésznők még a Trevi-kúttal is pózoltak.

 

A photo posted by Shay Mitchell (@shaym) on


Majd megkóstolták az igazi olasz spagettit és, ha már az olasz ízekről volt szó betértek egy fagyizóba is.


Hiába az esős időjárás, a jövendőbeli feleség és csapata édességre vágyott!


Ha pedig arról van szó, hogyan járják körbe az olasz nevezetességeket, a lányok egy csodás sportkocsit választottak a közlekedéshez.

 

A photo posted by Shay Mitchell (@shaym) on


Amikor éppen nem egymásba karolva vonultak a lélegzeteltállító mediterrán utcákon.

"A lelki társamnak: ez egy életen áttartó utazás volt, azonnal tudtam, amikor találkoztunk, hogy te és én ott leszünk egymás életében örökre! Ez az út a legtökéletesebb befejezése az elmúlt hét évünknek, valamint inspiráló kezdete valami újnak. Alig várom, hogy lássam, ahogy feleséggé válsz!"

 

A photo posted by Shay Mitchell (@shaym) on


Az biztos, hogy a lányok nagyon jól szórakoztak olaszországi útjuk során, ahogyan Shay Mitchellarról is megemlékezett, milyen jó barátnők lettek az elmúlt hét évben és, hogy alig várja, hogy feleségként láthassa Troian-t!

Ha érdekel, hogyan alakul a Hazug csajok társasága szereplőinek sorsa a sorozatban, akkor kövesd nyomon kalandjaikat minden hétköznap 11:55-kor az RTL II műsorán!

 

#Sorozat Klub#hazug csajok társasága#spencer#troian bellisario#shay mitchell#ashley benson#roma#lánybúcsú#kaland

Címlapról ajánljuk