Műsorújság
RTL Most

A Hazug Csajok Társaságának sztárja, Ashley Benson nem elég sovány?

A színésznő nemrég meglepő nyilatkozattal sokkolta a rajongóit. Bevallotta, évekig frusztrálta és gyakran sírt is amiatt, hogy túl kövérnek tartották.
A tehetséges és gyönyörű, Ashley Benson arról beszélt egy interjú során, hogy bár S-es a mérete, sokszor nem tartották elég vékonynak egy-egy szerepre. A színésznő szerint az M-es is egészséges ruhaméret.

„Nagyon sokat hallottam az elmúlt években, hogy fogynom kéne, vagy, hogy ehhez nem vagy elég vékony. Szörnyű volt, sokat sírtam is miatta, míg végül úgy döntöttem, nem hagyom magam! Azt akarják, hogy csont és bőr legyek, de én nem érezném úgy jól magam, úgyhogy köszönöm szépen, nem kérek ebből!”

Kép:Tumblr
A színésznő ennek ellenére elárulta, hogy próbál egészségesen élni, odafigyel arra, hogy mit eszik és rendszeresen mozog is.
 
„Nem akarok 20 kilót fogyni, mert nincs rá szükségem, de élvezem a mozgást. Általában 1 órán át Pilateszezek háromszor egy héten, vagy szeretek bokszolni is, amit nagyjából két-három alkalommal teszek. Megtehetném, hogy szabadidőmben ne csináljak semmit, de úgy nem érezném jól magam. Gwyneth Paltrow az egészséges élet minta képe. Gyönyörű, és az alakja is csodás még mindig, pedig gyerekei vannak. Néha csak nézegetem a képeit a könyvében és máris jobban leszek.”- nyilatkozta.

Fontosnak tartja kihangsúlyozni, hogy ne másokhoz akarjunk hasonlítani, hanem próbáljuk meg, magunkat elfogadni. Ne azt figyeljük, ki milyen vékony vagy, hogy valakinek mennyire tökéletes a bőre.Éppen ezért gyakran tesz fel Instagram oldalára is olyan képeket, amin jól látszik, hogy ő sem tökéletes. Valamint barátnőjével és egyben kolléganőjével Shay Mitchell-el YouTube csatornát is indítottak, ahol többek között hasonló problémák megoldásában segítenek rajongóiknak.

Képek:Tumblr

A sors furcsa fintora, hogy Benson eddigi leghíresebb szerepe is egy olyan fiatal lány, akinek hasonló problémákkal kell megküzdenie. Hanna Marin karaktere egy túlsúlyos tini, aki figyelemre és népszerűségre vágyik, azonban egyik legjobb barátnője árnyékában kénytelen élni, aki sokszor bántja is súlyproblémáival. Ahogy az az efféle történeteknél lenni szokott a lány végül lefogy, és megkapja az áhított figyelmet.  A színésznő egyébként szereti hangoztatni, mennyire elfogadná sorozatbeli karakterének ruhatárát.
 
Ha érdekel milyen izgalmakat él még át a dögös szőkeség karaktere,Hanna a Hazug Csajok Társaságában, kövessétek figyelemmel az RTL II műsorát!
 
Forrás: E Online

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók