Éjjel-Nappal Budapest

Gábor és Szofi végleg elbúcsúznak egymástól?

rtl.hurtl.hu

2022. január 3. 21:50

Karola lefekszik Farkassal. Gábor és Szofi lezárják a kapcsolatukat. Milán teherbe ejti Kírát?

Kíra és Milán jókedvűen ébrednek, hiszen jól sikerült a békülős éjszakájuk. Reggel azonban történik egy kis malőr az ágyban, ami miatt a lány teljesen kiakad. Közli szerelmével, hogy azonnal el kell menniük a patikába esemény utáni tablettát szerezni. Az úton viszont egyre csak nő a feszültség, ráadásul eltévednek és a kocsijuk is lerobban. Óriási vita kerekedik a szerelmes pár között, mire Milán inkább faképnél hagyja barátnőjét, aki kétségbeesve ismételgeti, hogy nem akar gyereket a fiútól.

Farkas újra és újra megkörnyékezi Karolát, a nő pedig egyre nehezebben tud nemet mondani a férfi csábításának. Később a Klub tulaja egy parkolóházba csalja kiszemeltjét, ahol pezsgő és romantikus hangulat fogadja a lányt. A beszélgetésből azonban veszekedés, a veszekedésből pedig vad szeretkezés alakul. A történtek után Karola bűntudatot érez, amiért elárulta Vivit, de Farkas önző módon megpróbálja lebeszélni a lányt arról, hogy kitálaljon barátnőjének.

 

Virág észreveszi, hogy Szofi mennyire maga alatt van Gábor miatt, így kitalál egy csajos programot kettejüknek, hogy kicsit megszabaduljanak a gondoktól. A délután jól alakul, de a jókedv ellenére Gábor épp egy kellemetlen jelenetre sétál be a konyhába. Szofi a férfi után siet, hogy megmagyarázza a helyzetet, de méginkább összekap a volt szerelmes pár. Miután mindketten megnyugodnak, újra beszélni próbálnak és ezzel a beszélgetéssel úgy tűnik, pontot is tesznek a kapcsolatuk végére.

#Éjjel-Nappal Budapest#gábor#szofi#karola#farkas#milán#kira

Címlapról ajánljuk