Éjjel-Nappal Budapest

Milán végleg elásta magát Kíra édesapja előtt?

rtl.hurtl.hu

2021. december 27. 21:50

Milán elveszíti Kíra édesapjának kutyáját. Karola és Farkas titokban kavarnak. Dani megcsókolja Virágot.

Karola még az ünnepek után is pocsékul érzi magát Farkas miatt, de a születésnapját ünneplő Vivi kedvéért összekapja magát. Jó képet vág a dologhoz és vadul bulizik, miközben megszakad a szíve, amikor együtt látja Vivit és Farkast. Egy kisebb baleset miatt Karola félrevonul a férfivel, hogy megbeszéljék a köztük lévő se veled, se nélküled kapcsolatot, de a beszélgetés helyett heves csókolózásba kezdenek.

Danit nagyon megviselik az előző este történései, de leginkább az, hogy Toni Kornélt választotta. A fiú részegen bekeveredik a T.É.R.-be, ahol kiönti szívét Virágnak, a lány pedig megpróbál tanácsot adni neki. A pultos lány kedvességét Dani teljesen félreérti és egy váratlan pillanatban megcsókolja. A fiú kellemetlenül otthagyja a lányt, de később elmegy az Albiba, hogy bocsánatot kérjen. Kornél és Toni nyitnak ajtót a srácnak, aki elmondja volt szerelmének, hogy elfogadja a kapcsolatukat.

 

 

Kíra apja látogatóba érkezik a Lakóhajóra, ami miatt Milán rettenetesen izgatott. Jó benyomást akar kelteni, ezért mindent megtesz, hogy tökéletes legyen az a néhány óra, amit együtt töltenek. Amikor Kíra apjának, Imrének váratlanul visszamondják a szállodai foglalását, Milán megragadja az alkalmat és felajánlja neki, hogy aludjon a hajón. A férfi elfogadja a kedves gesztus, de a srác még mindig tartogat meglepetéseket. Úgy dönt, hogy elkészíti specialitását leendő apósának, sőt kutyáját, Vilmát is elviszi sétálni. Ez utóbbiból sajnos óriási galiba kerekedik…

 Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

#Éjjel-Nappal Budapest#milán#kira#karesz#karola#farkas#vivi#dani#virág

Címlapról ajánljuk