Éjjel-Nappal Budapest

Brúnó munkát kap Joe edzőtermében

rtl.hurtl.hu

2022. január 4. 21:50

Dani ösztöndíjat nyer Londonba. Karola vallomást tesz Vivinek. Joe állást ajánl Brúnónak.

Dani, Toni és Kornél reggel még buliznak a törzshelyükön, mikor Daninak eszébe jut, hogy egy komoly felvételije lesz délután, amire egyáltalán nem készült. Egy művészeti suliba jelentkezett, ami óriási lehetőséget kínál neki, amennyiben sikerül megszereznie az ösztöndíjat. Barátai rábeszélik, hogy legalább próbálja meg, hiszen, ha összejön, akkor Londonba utazhat, hogy tovább tanuljon. A fiú kételkedve megy el a vizsgára, ahol végül kiemelkedően teljesít és megkapja az ösztöndíjat. Az öröme azonban alábbhagy, mikor belegondol, hogy érzelmileg labilis édesanyját és húgait magára kell hagynia.

Karola a Farkassal töltött éjszaka óta rettenetesen érzi magát és alig tud barátnője szemébe nézni. Többször megpróbál beszélni a férfivel, hogy mondják el Vivinek az igazat, de Farkas nem hajlandó együttműködni Karolával. Sőt, úgy dönt, hogy meglepi szerelmét egy vadiúj autóval, hogy méginkább elterelje a gyanút a tilosban járt éjszakáról. A nap végére azonban Karola képtelen elszámolni lelkiismeretével, hogy milyen csúnyán hátba szúrta legjobb barátnőjét és a lakók füle hallatára nekiugrik Farkasnak. Erre a jelenetre Vivi is megérkezik és Karola bevallja, hogy lefeküdt a lány szerelmével.

 

Brúnót nagyon bántja, hogy Livi hazugsága miatt az ő kapcsolata is tönkrement az Albi lakóival. Tivadar tanácsára elmegy Joe-hoz, hogy ismét bocsánatot kérjen, remélve, hogy újra felépíthetik a botrány előtti barátságukat a férfivel. Meglepetésére Joe igencsak nyitott Brúnó társaságára, sőt még egy komoly ajánlatot is tesz haverjának. Mivel Brúnó épp munkát keres, az edzőterem pedig már csak púp Joe hátán, feldobja az ötletet barátjának, hogy mi lenne, ha neki dolgozna.

#Éjjel-Nappal Budapest#dani#toni#kornél#karola#farkas#vivi#joe#brúnó

Címlapról ajánljuk