Éjjel-Nappal Budapest

Milán kifakadt Kíra miatt: „Csak egy felszínes liba”

rtl.hurtl.hu

2021. december 13. 21:50

Milán megbántja Kírát. Gábor visszatér az Albiba. Livi elszólja magát az igazságról.

Gábor komoly sérülésekkel fordul orvoshoz, ahová Szofi és barátai is elkísérik. A kórházban Livivel is összetalálkoznak, amiből ismét egy óriási vita kerekedik. Laliék nagy nehezen ráveszik barátjukat, hogy költözzön vissza az Albiba, de Tamara ellenszenvesen fogadja őt. Szofi szembeszáll barátnőjével és megvédi Gábort, de a férfi jobbnak látja, ha egy ideig még a munkásszállón marad. Joe megtudja Szofitól, hogy mi történt és rábeszéli Gábort, hogy álljon ki magáért és bizonyítsa be az ártatlanságát. Mikor együtt visszaérnek a lakásba, nagyon megörülnek a férfinek, ezt viszont Norbi nem hagyja szó nélkül.

Norbi és Toni Liviék lakása előtt találkozik össze Kornéllal, aki meggyőzi barátait, hogy jó szándékkal jött és szeretne bocsánatot kérni a lánytól. Norbinak nem tetszik az ötlet, de magára hagyja haverjait, Toni pedig elhívja barátnőjét egy sétára, hogy Kornél beszélni tudjon vele. Azonban a fiú becsapja exét, ugyanis nem békülni jött, hanem kihúzni Liviből az igazságot. Olyan nyomás alá helyezi a lányt, hogy Livi elszólja magát.
 


Kíra Joe edzőtermében találkozik össze egyik exével, barátnői pedig rábeszélik, hogy menjen el vele egy italra. Kírának semmi kedve hozzá, de úgy dönt, egy próbát megér, így elfogadja a srác meghívását. A modell nagyon unja volt párja társaságát, ezért feldobja az ötletet, hogy menjenek el egy közeli játszóházba. A férfi belemegy, de hamar kiábrándul a programból és inkább borozni hívja partnerét. Kíra ekkor rájön, hogy neki Milán kell, ezért elküldi exét és elrohan szerelméhez. Milán azonban épp Karesznek panaszkodik a lányról, amit Kíra meghall és sírva hagyja ott a Lakóhajót.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#kira#milán#szofi#gábor#kornél#norbi#toni#livi

Címlapról ajánljuk