CinemaKlub

Dobjatok el mindent: Groot halott!

rtl.hurtl.hu

2018. február 28. 12:52

A galaxis őrzői jóságos lénye, akiért mindannyiunk szíve megszakadt az első rész végén, amikor feláldozta magát… úgy tűnt, hogy új életre kelt apró gallyacskaként. A rendező azonban sokkoló dolgot jelentett be róla.

Emlékeztek még, az első rész befejezésére? Akkor Groot feláldozta magát a társaiért, mindenki – még Mordály is könnyezett –, és egy picit összetört a szívünk. Szerencsére, pár perccel később megkaptuk a feloldozást, hiszen Groot egyik kis megmaradt gallyacskájából újra kinőtt a hős – csak most már apró verzióban. Táncolt is, szólt a Jackson 5.

Megkaptuk Baby Groot-ot, akiért még inkább odáig voltunk, és nem egy poént építettek arra a második felvonásban, hogy az apróság milyen kis buta, de agresszív is egyben.

Na, de!

Most jött a nagy fordulat, köszönhetően James Gunn, rendezőnek, aki előszeretettel válaszolgat a rajongók kérdéseire a Twitteren. Ebben az egy esetben azonban azt kívántuk, bár ne tette volna és az igazság megmaradt volna a készítők fejében.

Éppen arról zajlott egy vita, hogy vajon kit lenne érdemesebb megmenteni – ha választani kellene –, a Star Wars-ban megismert porgokat, vagy Baby Groot-ot. Gunn természetesen nem bírt magával: válaszolt és megvédte Groot-ot. Amikor azonban valaki azt válaszolta, hogy Groot a halálból is visszatérhet – ezért kár is lenne megmenteni –, hiszen az első részben is ez történt… akkor jött a megrázó válasz.

Kiderült, hogy Baby Groot bizony nem egyenlő Groot-tal! Groot ugyanis tényleg meghalt, nem éledt újjá egy kisebb „testben”! És van még tovább: Baby Groot Groot FIA!

Félreértésben és egy kellemes kis illúzióban tengettük az életünket. És most minden sokkoló. Minden fáj.

#CinemaKlub#a galaxis őrzői#james gunn#marvel#sokk

Címlapról ajánljuk