Műsorújság
RTL Most

Luke Skywalker is feltűnhet A galaxis Őrzői 3-ban?

A Star Wars-filmek sztárja, Mark Hamill, és A galaxis őrzői 1-2 rendezője nyilvánosan folytattak eszmecserét arról, hogy a színész szerepet kapjon a képregényfilm harmadik részében.

James Gunn, A galaxis őrzői-filmek rendezője mindig is nagyon aktívan reagált közösségi oldalain a rajongók kérdéseire, és most sem volt ez másképp, amikor egy Twitter felhasználó tette fel neki a kérdést arról, hogy adna-e szerepet a Csillagok háborúja-filmek Luke Skywalkerjének, Mark Hamillnek, a következő A galaxis őrzői moziban.

Gunn erre viccesen annyit reagált, hogy:

„Azt hiszem, Mark Hamill itt lakik tőlem egy sarokra Malibuban, szóval átugorhatna valamikor, és megbeszélnénk a dolgot egy kávé mellett.”

Pár óra elteltével pedig megérkezett a meglepő válasz is, magától Hamilltől:

„Mint jószomszéd, és mint munkanélküli színész, örömmel tenném. A legjobbakat, mh”

Úgy tűnik, ezzel útjára is indult a dolog, mivel a két sztár még 1-2 rövid üzenetben megbeszélte, hogy kontaktot cserélnek, majd a nyilvános üzenetek abbamaradtak.

Mindenesetre nagyon jó látni, hogy James Gunn ennyire nyitottan áll hozzá az ötlethez, Mark Hamillt pedig több mint örömmel látjuk bármiben, szóval hadd szóljon! Ráadásul Űrlord már javában a Star Wars-láz idején hagyta el a Földet, szóval ki tudja, még akár az is lehet, hogy ha szereplőként nem is, de egy David Hasselhoff féle cameo erejéig viszontláthatjuk Hamillt az űreposz harmadik felvonásában.

Forrás: IGN, Twitter

Legnézettebb videók