CinemaKlub

Azta! Charlize Theron mint James Bond?

rtl.hurtl.hu

2017. július 19. 10:46

Az Oscar-díjas színésznő jelenleg a legkeményebb nő Hollywoodban. Így nem is csodáljuk, hogy felvetődött, hogy milyen jó James Bond válna belőle!

Charlize Theron ezúttal egy vagány kémistennőként teríti földre nagydarab ellenfeleit a John Wick rendezőjének legújabb, eszméletlenül stílusos filmjében, az Atomszőke című akció-thrillerbe, melynek hazai bemutatója július 27-én lesz!

A színésznő, aki producerként is jegyzi a filmet, kezdetektől fogva valami olyan egyedülállót akart alkotni, amit eddig még senki nem látott a műfajban egy nőtől!

A kemény fizikai kiképzések alatt, három hónapon keresztül napi 5-6 órát edzett a végkimerülésig, és a fagyos budapesti forgatások idején is fáradhatatlanul dolgozott. Ahogy Keanu Reeves a John Wick-filmeknélalig használt kaszkadőrt, úgy Theron is maga hajt végre minden ütést, rúgást, esést, ugrást az Atomszőke szinte összes jelenetében.

„Még amikor megfázott, akkor is felkapta a miniszoknyáját és egy szó nélkül bunyózott.” - mesélte a szőkeség színésztársa, James McAvoy az egyik neves amerikai magazinnak, aki egyébként az ügynöknő szétcsúszott berlini kapcsolattartóját alakítja a filmben.

„Unalmas lenne, ha egy olyan kémnőt játszanék, aki csak arra vár, hogy egy pasi végezze el helyette a piszkos melót. Kihívás volt ez a sok közelharc, amit minden porcikámban éreztem az 50 napos budapesti forgatások előtt, alatt és után is. ”– árulta el a színésznő az egyik interjújában, aki egyébként nagy Die Hard-rajongó, és imádja az akciófilmeket.

Az alkotók a realitásra is nagy hangsúlyt fektettek, nem csak a nagyon menő, korabeli punkos hangulatot idézik meg a ’80-as évek végén játszódó Atomszőkében, de a megsebzett ügynöknő testén megjelenő véres zúzódások is visszaköszönnek egy-egy keményebb akció után.

„Azt akartuk, hogy a nézők érezzék a fájdalmat.”


Az egyik neves magazin ráadásula színésznő karakterét, Lorraine-t, nem is akárkihez, mint James Bondhoz hasonlította, aki szintén egy érzelmileg és fizikálisan sebzett személyiség.

„Lorraine egy kicsit olyan, mint Bond, igen, de a 007-est még senki nem látta olyan forró szexjelenetben, mint amilyenbe ez a dögös csajszi kerül. Örülök, hogy semmit sem rejtetünk a takaró alá. Szerintem ezt a vadságot még Bond is megirigyelné.”

 


Charlize Theron vitathatatlanul egy igazi stílusikon, aki most már nem csak tehetségével és szépségével, de kemény öklével is beírja magát a filmtörténelembe.

Érdemes lesz szemfülesnek lenni, mert Ferihegy 1-et, a Néprajzi Múzeumot, vagy épp a Deák téri metrót is kiszúrhatjuk a pörgős események háttérben!

A nagyrészt Budapesten forgatott Atomszőke című filmet július 27-től láthatják a hazai rajongók a mozikban!

Forrás: FreemanFilm.com

#CinemaKlub#Filmek#charlize theron#james bond#werk#forgatás#budapest#atomszőke

Címlapról ajánljuk