Műsorújság
RTL Most

Charlize Theron mégsem térhet vissza a következő Mad Max-ben!?

A csodálatos színésznő nemrég a Mad Max: Fury Road című filmben volt látható. Eddig úgy gondoltuk, alig várja, hogy ismét George Miller-rel forgathasson. Most azonban úgy tűnik, mindez még sem lehetséges! Miről lehet szó? Eláruljuk!

Az Oscar-díjas sztár nemrég elárulta, készen áll, sőt alig várja, hogy ismét együtt dolgozhasson Miller-rel, ráadásul nem is akármin, a Mad Max következő fejezetén. Ám hosszas egyeztetések és előmunkálatok után sem látni arra esélyt, hogy mindez mostanában bekövetkezne!

Hiába a terv, hogy a Mad Max: Fury Road csupán egy része a trilógiának, melynek másik két fejezetében tüzetesebben is megismerhetnénk Furiosát, illetve Max-et.

George Miller azonban még nem szánta el magát arra, hogy forgatókönyveit és elképzelésit a vásznon is megörökítse.

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Így a tehetséges Charlize Theron, illetve a mindenre elszánt stúdió egyelőre hiú ábrándok között lebegnek. A Warner Bros. ugyanis csak arra vár, hogy visszatérjen hozzá az aranytojást tojó tyúk, és végre megkaphassa a franchise további részeit!

Na de lássuk, mit mondott minderről Theron:

„Nagyon szeretném megcsinálni! Valószínűleg a stúdió is tudja, hogy Miller nélkül nem működik a dolog, úgyhogy mi mindannyian várjuk, hogy visszatérjen és megmutassa nekünk a helyes utat!”

Nos, a Mad Max: Fury Road bemutatása óta már két év is eltelt, mi pedig azóta is reméljük, hogy megkapjuk a következő akciófilmet, amitől ismét dobhatunk egy hátast!

Forrás: theplaylist.net
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók